Tihovanje, molitva, mantra, meditacija...

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I koliko još puta hoćeš da pročitaš tako nešto? Šta si ti, neki mazohista?
Maltretiraš sebe tako što postavljaš ista pitanja i slušaš stalno iste
odgovore? :lol:

Ti bi zapravo da meni objasniš da duhovni razvoj čoveka ne postoji.
Hajde, evo slušam te. Reci šta ti je na duši pa da možeš da ideš da se
baviš nečim što te stvarno zanima.
nemoj mu to duhovni razvoj, probaj mentalni razvoj pa ako ne razume, biće ti jasnije :D

Pa ako ti krenes da ga pipes ruka ti ode haha.Zlo sam.napravila ali po.pravdi zlo.
Nego aj o tvom.dobru koje je u tebi bas me zanima
znači ti stvaraš i zlo i dobro i ne kategorišeš jednostavno ti si onaj koji jesi, a sve zavisi od upotrebe drugih.
onda nismo na sliku boga, on ne stvara dobro, samo smo tvorevinu iskoristili u loše svrhe. sviđa mi se.

ja sam ono što jesam a od tebe zavisi da li sam dobar ili zao. 👍
nemam šta dodati.

znači ti stvaraš i zlo i dobro i ne kategorišeš jednostavno ti si onaj koji jesi, a sve zavisi od upotrebe drugih.
onda nismo na sliku boga, on ne stvara dobro, samo smo tvorevinu iskoristili u loše svrhe. sviđa mi se.

ja sam ono što jesam a od tebe zavisi da li sam dobar ili zao. 👍
nemam šta dodati.
Ali i bog tako.po bibliji.Ja sam onaj koji jesam a od tebe zavisi da li sam dobar ili zao.Ja secem ruku a one salje medjede decu da pojede.Ljut on ljuta i ja haha

Ali i bog tako.po bibliji.Ja sam onaj koji jesam a od tebe zavisi da li sam dobar ili zao.Ja secem ruku a one salje medjede decu da pojede.Ljut on ljuta i ja haha
dobro je villaret, kad budeš sigurna da li si plamičak koji peče ili greje znaćeš da li si dobra ili zla haha
ugledaj se na hrista, ni demone nije bacio u bezdan, a i oprostio dželatima svojim.

Bas dirljivo. Zaista sam ganut. Kako lepo tapsanje po ramenu.
Al jos nema odgovora. Cemu sluzi mantra i ostalo.
:hahaha:
Да пробам ја да ти објасним језиком који ћеш, надам се, боље разумети.
Мантра служи да покрене одређене хемијске реакције у телу, луче се неки хормони, у организму се десе извесни хемијски процеси...
Ево овде нешто о мерењу ефеката медитације на ЕЕГ, има тих испитивања доста:
https://www.neuroelectrics.com/blog...different types of,been found in EEG patterns.

oslanjas se na slabasnog sebe, a ja se oslanjam na svemoguceg Boga - kako ne vidis suprotstavljenost?

mislim, naucio sam ja i da meditiram, da se ne lazemo, i svasta nesto se tu krije, ali nemate vi para, a badava vam to ne dam, samo jevandjelje za badava propovedam
Očigledno nemaš pojma o meditaciji. Ni na šta se tu ne oslanjas. Posmatraš.
A drugo, ja te i pitam gde je problem i da meditiras i da se molis bogu, bogovima? 🤔

oslanjas se na slabasnog sebe, a ja se oslanjam na svemoguceg Boga - kako ne vidis suprotstavljenost?

mislim, naucio sam ja i da meditiram, da se ne lazemo, i svasta nesto se tu krije, ali nemate vi para, a badava vam to ne dam, samo jevandjelje za badava propovedam
Da si naucio meditirati ne bi te postovi doticali njeni jer bi imao svoj mir. Toliko o tvojoj meditaciji decko moj dragi. :)

Back