Antihejter
Iskusan
- Poruka
- 6.861
Ja volim da odem u hram, crkve ne volim.Možda neko lakše mir svoj nalazi u crkvi. Ako se tamo recimo oseća
zaštićen i podržan od okruženja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja volim da odem u hram, crkve ne volim.Možda neko lakše mir svoj nalazi u crkvi. Ako se tamo recimo oseća
zaštićen i podržan od okruženja.
Prema mom mišljenju duhovni razvoj je neka vrsta "sazrevanja". Suprotno od "ograničen i zatucan".Zapade mi za oko ova tema....
Pa ko velim da pitam poklonike tihovanja, mantranja, meditacije i sl.
Cemu sve to sluzi? Ne videh da iko to onjasni. Samo nemojte molim vas "duhovni razvoj" koji takodje niko nije objasnio.
znači voliš da odeš u hram svetog save a u crkvu svetog marka ne?Ja volim da odem u hram, crkve ne volim.
Objasni mi opisi to dobro koje u tebi cuci.nego šta čuči? šta si ti robot? čekaš programera da te navije?
nije mi jasna ta tvoja vera uopšte a kao hrišćanin si
Jeste ružno to što sam napisala. Samo što ja ne sumnjam u tvojeMalo je ruzno ovo sto napisa. Ako neznas ili neces da odgovoris to razumem ali ovako.........
Niko nije objasnjavao, isto ko i ti sad "objasnjeno je, ko ti kriv sto ne razumes"
Ma nema veze ionako sam pito cemu mantranje pa ako je odgovor "duhovni razvoj" .......... onda nije bitno.
Čak i da ti objasni, nemaš ništa od toga dok sama u sebi ne pronađeš.Objasni mi opisi to dobro koje u tebi cuci.
pazi ti sadČak i da ti objasni, nemaš ništa od toga dok sama u sebi ne pronađeš.
Aj na tvom.primeru o dobru u tebi da ukapiram o cemu se radi.Zasto je to blam napisati.Čak i da ti objasni, nemaš ništa od toga dok sama u sebi ne pronađeš.
Aj o ljubavi u tebi.Ssle je ljubav hahapazi ti sad
niti kaže gde nalazi boga, niti zna šta čuči u njemu/njoj, a traži od mene da objasnim.
a odavno rečeno, nemaš boga u sebi nema ga ni napolju, nemaš ljubav u sebi nema je ni napolju.
hrist mu/joj kaže bog je u tebi, ni to im se ne sviđa.
u prevodu rđavom i dlaka smeta![]()
Jel' može malo opširnije, nisam razumeo ovaj post?Mogu zlo da napravim tacno ko i dobro i to je tacno ali u meni ne cyci ni dobro ni zlo
Mnogo reci a nista nije receno.pazi ti sad
niti kaže gde nalazi boga, niti zna šta čuči u njemu/njoj, a traži od mene da objasnim.
a odavno rečeno, nemaš boga u sebi nema ga ni napolju, nemaš ljubav u sebi nema je ni napolju.
hrist mu/joj kaže bog je u tebi, ni to im se ne sviđa.
u prevodu rđavom i dlaka smeta![]()
Pa jel.mozes ti objasniti to dobro u tebi nezavisno od dela koje tvoris.Ja samo.kazem za sebe da dobro delo mogu da ucinim a mogu i zlo delo.Jel' može malo opširnije, nisam razumeo ovaj post?
A, to. Pa to mogu i ja.Pa jel.mozes ti objasniti to dobro u tebi nezavisno od dela koje tvoris.Ja samo.kazem za sebe da dobro delo mogu da ucinim a mogu i zlo delo.
Interesantno skretanje pažnje. Autosugestija?Mnogo reci a nista nije receno.
Covek je bog i molitve upućuje sam sebi?
Al da je svescelo dobro u tebi bio bi najsavrseniji.Bog.A, to. Pa to mogu i ja.
Meni se cini da je "ogranicen i zatucan" vise suprotno od neobrazovan.Prema mom mišljenju duhovni razvoj je neka vrsta "sazrevanja". Suprotno od "ograničen i zatucan".
Što se čovek više duhovno razvija to će mnogo toga uspeti da razume i shvati, korak po korak
Pa i Bog može da učini zlo, ako je u interesu pravde.Al da je svescelo dobro u tebi bio bi najsavrseniji.Bog.
E ovo se zove mantranje. Kolko puta sam ovo vec cuo i procitao ni broja se ne zna.Jeste ružno to što sam napisala. Samo što ja ne sumnjam u tvoje
intelektualne sposobnosti, već mislim da imaš neki odbrambeni
stavi i da zapravo ne želiš da ti bude objašnjeno.
Tako je, slažemo se, samo još na ovo da se nadovežem: svakako da obrazovanje igra ogromnu ulogu ali eto i ovde na Krstarici ima osoba koje su završile fakultet pa ništa ne vredi, umeju samo papagajski da ponavljaju, kao da razgovaram sa mašinom bez svesti i logike.Meni se cini da je "ogranicen i zatucan" vise suprotno od neobrazovan.
Sto se tice sazrevanja, mislim da te razumem na sta mislis ali sa tom vrstom sazrevanja mislim da ne dolazi i bolje razumevanje i shvatanje sveta oko sebe.
Vise je to vezano za nasu psihu i medjuljudske odnose.
I koliko još puta hoćeš da pročitaš tako nešto? Šta si ti, neki mazohista?E ovo se zove mantranje. Kolko puta sam ovo vec cuo i procitao ni broja se ne zna.![]()
ko je rekao da je čovek bog?Mnogo reci a nista nije receno.
Covek je bog i molitve upućuje sam sebi?
oćuAj o ljubavi u tebi.Ssle je ljubav haha
A sve je krenulo od prostog pitanja. Onu mantru cujem svaki put kad nema odgovora ili ako se odgovor nezna.Ti bi zapravo da meni objasniš da duhovni razvoj čoveka ne postoji.
Hajde, evo slušam te. Reci šta ti je na duši pa da možeš da ideš da se
baviš nečim što te stvarno zanima.