Тихић жели да протера Србе преко Дрине

untouchable:
Људи који размишљају попут тебе и теби сличних - присталице ДС-а и ЛДП-а су у безнадежној мањини.

Nisu videces da ce i posle narednih izbora ljudi koji razmisljaju kao voditi u Srbiju a ljudi koji razmislaju kao ti (citaj SRS) biti i dalje manjina i opozicija.

_Milanche_:
Kako moze biti vecina naroda u Srbiji izrod?
Tesko da 40% ima razmislajnje kao ti...razumes ne znam ko je onda izrod...

Polako, polako. Vecina ljudi u Srbiji i ne glasaju pa prema tome najtacnije je zvati ih neutralnim u svemu tome. Imas ljevicare, potpomognute manjinama na jednoj strani, imas desnicare potpomognute izbjeglicama na drugoj i onda DSS-ovce u sredini, mada mi se cini da su oni samo strpljivija i pametnija verzija ovih desnicara.

_Milanche_:
Nisu videces da ce i posle narednih izbora ljudi koji razmisljaju kao voditi u Srbiju a ljudi koji razmislaju kao ti (citaj SRS) biti i dalje manjina i opozicija.

A svi znamo da je to zato sto Kostunije zna da ga koalicija sa Radikalima vodi u izolaciju. Ovakva vlast u Srbiji je prisiljena od strane stranaca i nije realna reflekcija volje naroda. Kostunica je daleko blizi malo luckastim Radikalima :lol: nego psihijatriskim slucajevima iz SPO ili sestrama Zengi iz G17. ;-)

UofC:
A svi znamo da je to zato sto Kostunije zna da ga koalicija sa Radikalima vodi u izolaciju. Ovakva vlast u Srbiji je prisiljena od strane stranaca i nije realna reflekcija volje naroda. Kostunica je daleko blizi malo luckastim Radikalima :lol: nego psihijatriskim slucajevima iz SPO ili sestrama Zengi iz G17. ;-)

nije...Kosta je opasan igrac i ne gleda stvari toliko emotivno :-)

U RS su Srbi jedinstveni po nacionalnom pitanju.Srbi su, ma gde bili i kojoj političkoj opciji pripadali.
Zato Milanče nemoj da mutiš vodu sa pričom o političkim partijama.
Uostalom odakle si ti ako su na Balkanu majmuni?
Možda nisi ni Milanče, ni _Milanche_ već Mime.
Jedna malteška pudla se vise ponosi poreklom nego ti.
Uzmi se u pamet, nemoj tako, ne ide

mali.adadjo:
U RS su Srbi jedinstveni po nacionalnom pitanju.Srbi su, ma gde bili i kojoj političkoj opciji pripadali.
Zato Milanče nemoj da mutiš vodu sa pričom o političkim partijama.
Uostalom odakle si ti ako su na Balkanu majmuni?
Možda nisi ni Milanče, ni _Milanche_ već Mime.
Jedna malteška pudla se vise ponosi poreklom nego ti.
Uzmi se u pamet, nemoj tako, ne ide

Balkanski politicari su svi sem retkih izezetaka teski majmuni a posebno oni koji su se predstavljali kao nacioanalisti u svim narodima.To su ljudi koji znaju samo da mrze i ruse.
Takad je i Sulejman Tihic.
Sto se tice ostalog dela tvog posta oceigledno je da ti treba malo kucnog vaspitanja.

_Milanche_:
Balkanski politicari su svi sem retkih izezetaka teski majmuni a posebno oni koji su se predstavljali kao nacioanalisti u svim narodima.To su ljudi koji znaju samo da mrze i ruse.
Takad je i Sulejman Tihic.
Sto se tice ostalog dela tvog posta oceigledno je da ti treba malo kucnog vaspitanja.
Milanče nemoj da se ljutiš jer onda grešis u pisanju reči.
Kada smo već kod reci nisam sigurna da baš znaš koren i pravo značenje reči~nacionalista.
Jer kada bi znao , ne bi mislio tako loše o tome.
Koliki su Srbi nacionalisti i koliko su mrzeli i rušili zbog toga su bombardovani, klani, maltretirani i zatirani na svakom mestu.
A što se tiče kućnog vaspitanja glupo je da govoriš o tome jer ni ne znaš da li uopste imam kuću ili su mi je zapalili, pa nemam ni kuće ni vaspitanja.
Ako biti vaspitan i kulturan znači govoriti neprestano globalističke pomodne floskule kao ti, onda stvarno

mali.adadjo:
Milanče nemoj da se ljutiš jer onda grešis u pisanju reči.
Kada smo već kod reci nisam sigurna da baš znaš koren i pravo značenje reči~nacionalista.
Jer kada bi znao , ne bi mislio tako loše o tome.
Koliki su Srbi nacionalisti i koliko su mrzeli i rušili zbog toga su bombardovani, klani, maltretirani i zatirani na svakom mestu.
A što se tiče kućnog vaspitanja glupo je da govoriš o tome jer ni ne znaš da li uopste imam kuću ili su mi je zapalili, pa nemam ni kuće ni vaspitanja.
Ako biti vaspitan i kulturan znači govoriti neprestano globalističke pomodne floskule kao ti, onda stvarno

Ne ljutim se samo sam ti rekao da ti fali vaspitanja u oracanju.
Necemo da pricamo o korenima reci ali znas na koga mislim da kazem nacionalisti-na lidere svih naroda koji su se tako predstavljali.
Ubacivanje tvoje price o stradnaju Srba ne znam sta treab da postigne?
Da to sto sam ja rekao da je Tihic majmun i jos neki majmuni sa ostalih strana pa i srpske umanji dematuje ili sta?

Tihić svakako jeste majmun.
Ništa ne ubacujem, ne pokušavam da postignem ništa, eto samo malo kurtoazno, ćaskam pre nego spremim pasoš i odem na neko lepše i toplije mesto.
Pokušavam da kažem da kada je opstanak Srba preko Drine u pitanju, onda je bolje govoriti o onome što nas spaja, a to je isti nacionalni interes tj. opstanak, nego pričati o političkim partijma ovde i u RS.Kao što sam rekla oni u RS imaju jedinstven stav po pitanju svog opstanka.
Kada pročitam bilo koju tvoju poruku imam utisak da treba da se stidim svega Srpskog , to mi se ne dopada.
E Milanče ...pardon_Milanche_

_Milanche_:
Ne ljutim se samo sam ti rekao da ti fali vaspitanja u oracanju.
Necemo da pricamo o korenima reci ali znas na koga mislim da kazem nacionalisti-na lidere svih naroda koji su se tako predstavljali.
Ubacivanje tvoje price o stradnaju Srba ne znam sta treab da postigne?
Da to sto sam ja rekao da je Tihic majmun i jos neki majmuni sa ostalih strana pa i srpske umanji dematuje ili sta?

NI ALija Izetbegovic kao i Tihic nije odmah krenuo da kolje Srbe nego je pretio prvo jedno 3-4 godine a onda reci krenuo da sprovodi u delo. Samo se nacionalizmom mozemo odbraniti inace smo propali.

Definicija nacionalizma je ko nije znao , ljubav prema domovini i spremnost da se za nju zrtvujes.

mali.adadjo:
Tihić svakako jeste majmun.
Ništa ne ubacujem, ne pokušavam da postignem ništa, eto samo malo kurtoazno, ćaskam pre nego spremim pasoš i odem na neko lepše i toplije mesto.
Pokušavam da kažem da kada je opstanak Srba preko Drine u pitanju, onda je bolje govoriti o onome što nas spaja, a to je isti nacionalni interes tj. opstanak, nego pričati o političkim partijma ovde i u RS.Kao što sam rekla oni u RS imaju jedinstven stav po pitanju svog opstanka.
Kada pročitam bilo koju tvoju poruku imam utisak da treba da se stidim svega Srpskog , to mi se ne dopada.
E Milanče ...pardon_Milanche_

Utisak ti je varljiv a ako ti ne odgovsra ti nemoj citati.
Opstanak Srba se sigurno nece obezbediti tako sto cemo se kurciti protiv celog sveta.

Jerry Ropero:
NI ALija Izetbegovic kao i Tihic nije odmah krenuo da kolje Srbe nego je pretio prvo jedno 3-4 godine a onda reci krenuo da sprovodi u delo. Samo se nacionalizmom mozemo odbraniti inace smo propali.

Definicija nacionalizma je ko nije znao , ljubav prema domovini i spremnost da se za nju zrtvujes.

A vidis opet si malo pogresio...nacionalizam nije ljubav prema domovini nego prema naciji.
Patrijotizam je prema domovini.
Mada se na ovom prostorima pod nacionalizamom smatra ektremni nacionalizam-sovinizam.
Samo se mudrom politikom i imanjem jakih saveznika mozemo odbraniti a sve ostalo je zvala za ludaka.

_Milanche_:
Utisak ti je varljiv a ako ti ne odgovsra ti nemoj citati.
Opstanak Srba se sigurno nece obezbediti tako sto cemo se kurciti protiv celog sveta.

Nisam ni kazala da treba da se k...... protiv celog sveta, već da se umesto u NATO, EU itd. treba da se priključimo svetu u borbi protiv muslimanskog terorizma i na način ostvarimo svoje interese, jer i sami imamo taj problem u Bosni i na Kosovu.
Uostalom treba da znaš da u Americi više nisu demokrate (to su oni sto su nas bombardovali) već republikanci sa kojima imamo zajedničke interese po pitanju terorizma i koji su iz istog razloga cesto boravili ovde.
Eto nedavno prilikom poslednje posete kongresmena republikanaca BG-u niko od ovdašnjih demokratskih zvaničnika nije našao za shodno da se sastane sa njima.
Valjda vise vole bivšu klintonovu administraciju koja ih je pomagala kada su bili u opoziciji
Imamo mi zajedničkih interesa sa svetom samo ih treba prepozmati.
A ti si Milanče rekla bih previše uskostranački ograničen , kao komunistički islednik iz '41.

Back