THUMBNAIL-ovi...DA ili NE?

OBAVEZNI THUMBNAIL-ovi

• Ukupno glasova
    14
  • Anketa je zatvorena .
uhhhh...Natasha Ti si jedna u sushtini OK devijchica ali svejedno-to nema smisla!Chaki da uvazimo kao demokrtaski akt i da dash glas PROTIV thumbinailova,opet ce biti 10-5 u korist thumba...tako da...no hard filings,ali sve ovo jeste napravljeno da bi bilo laskhe i bolje vecini,a thumbovi to olakshavaju...ma navici cesh se, shta se brinesh...

MOGU THUMBNAIL-OVI I NA PHOTOBUCKET-U !!!

If you use Photobucket (http://photobucket.com) to host your images, using the thumbnail option is perfect - no need to worry about resizing the image in that case.

1) Upload the picture (or pictures) you would like to show here at Crochetville.

2) Put a check in the box (under each picture, above the codes they provide) of the picture you want to use:

2002521623109816867_rs.jpg

3) Click on the 'Generate HTML Code...' button at the bottom of the page, which will open a new page.

2001729898562120545_rs.jpg

4) For Crochetville, you would need to copy the code provided in the third window, which says "IMG clickable thumbnails for message boards - recommended".

5) Paste the code as given into the window you are typing in here at Crochetville. There is no need to alter the image further at this point.

OVAJ THUMBNAIL JE SA PHOTOBUCKET-A

uputstvo je iznad,prosto je...samo check-irate fotku koju zelite,i na dnu strane kliknete na Generate HTML and IMG Code i otvori vam se nova strana sa gomilom kodova,onaj koji treba da iskopirate je "IMG clickable thumbnails for message boards - recommended"

i to je to....prosto zar ne ? :)

ghost in the shell:
uhhhh...Natasha Ti si jedna u sushtini OK devijchica ali svejedno-to nema smisla!Chaki da uvazimo kao demokrtaski akt i da dash glas PROTIV thumbinailova,opet ce biti 10-5 u korist thumba...tako da...no hard filings,ali sve ovo jeste napravljeno da bi bilo laskhe i bolje vecini,a thumbovi to olakshavaju...ma navici cesh se, shta se brinesh...
jaoj,ovde nikada vise necu postaviti ijedan post koji je shaljivog karaktera...
znas da mene prosto nije ni briga da li ce ili nece biti thumbnail-a...
mislim da je najvaznije to da se fotke kache...
i protiv sam zato sto me nervira kad vidim to malo,uvek me mrzi da otvaram veliko,sad sto su neki postavljali thumbnailove 60% nisam ni otvorila....zbog toga se plashim...
samo nesto komplikujete...
ma svejedno je...
kachicu thumbnail-ove....
bice lakse...brze ce otvarati strane i nama na bezicnom a i onima na dial-up-u..ako vam je to za cilj...

Back