Pa drzimo se teme.... . .:Drzite se teme!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa drzimo se teme.... . .:Drzite se teme!
Decko nisam ti ja Rima!marko87:Pa drzimo se teme.... . .:Drzite se teme!![]()
Mani se, Rima mi razredna.... . .:Decko nisam ti ja Rima!marko87:Pa drzimo se teme.... . .:Drzite se teme!![]()
![]()
Zato ti i kazem! Kod Rime mozda mozes da radis sta hoces sli ne i kod mene! Ovde mora da se postuje neki red!marko87:Mani se, Rima mi razredna.... . .:Decko nisam ti ja Rima!marko87:Pa drzimo se teme.... . .:Drzite se teme!![]()
![]()
Covece. . .:Zato ti i kazem! Kod Rime mozda mozes da radis sta hoces sli ne i kod mene! Ovde mora da se postuje neki red!marko87:Mani se, Rima mi razredna.... . .:Decko nisam ti ja Rima!marko87:Pa drzimo se teme.... . .:Drzite se teme!![]()
![]()
Ne znam, ali meni se da su im prva tri albuma DeathLuthien:Ja sam jos na pocetku ove teme rekla kao da je Therion doom metal ALI posto neki ocito nisu shvatili, mislila sam na prva dva albuma!Ako je neko slusao ta 2 albuma i ako ja gresim neka me ispravi,ali meni to zvuci kao doom!!!
Varda:LEMURIA da si ti meni ziva i zdrava!!!!
khmm za koncert.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
buahhh
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Luthien:Ja sam jos na pocetku ove teme rekla kao da je Therion doom metal ALI posto neki ocito nisu shvatili, mislila sam na prva dva albuma!Ako je neko slusao ta 2 albuma i ako ja gresim neka me ispravi,ali meni to zvuci kao doom!!!
Therion je zakon a ko ih ne voli - njegov problem. Nisam kompetentna da kazem da li Johansson svira dobro gitaru jer ga nisam nikad uzivo slusala, ali sam ubedjena da je njihova muzika mnogo vise od '4 akorda koja se non stop vrte' jer se bavim vec deset godina muzikom i mogu da ocenim sta je dobro.Dont_Break_The_Oath:Hmm,Therion,to je onaj kreten Cristopher Johansson koji je negde u zabitima svedskih suma cuo poneki zvuk a onda resio da osnuje prvo death a potom neki sympho metal band,a da pri tom nema pojma da svira gitaru.NEMA POJMA!!!!!!! 4 akorda se vrte svo vreme i on smatra da je originalan zato sto svira takvu muziku sa mnogo klasicnih instrumenata.
Ok,to jos nekako i mogu da mu oprostim jer svedjani su zaista nepredvidivi,ali im nikada necu oprostiti obradu od ACCEPT i legendarne pesme Seawinds,gde su morali da upotrebe toliko zenskih vokala da bi to licilo makar malo na original i na neprevazidjenu legendu Udo Dirkschneidera.
Lopovluk i bezobrazluk da se jedan legendarni band kao sto je ACCEPT obradjuje na takav nevest nacin.
Da ne govorim o solazi u toj pesmi gde mr.Johannsson nije znao kako zaista treba svirati original pa je ubacio nesto sasvim svoje,naravno uprosceno.
Therion i slicni plagijatori tog kova koji nemaju mozga za muziku,koji ne znaju da se od velikih majstora uci,a Svedska ih barem ima,treba prosto da se raspadnu i da ih vise nema.
Da ne pominjem ostale drske niskosti koje su uradili.
Dont_Break_The_Oath:A ja se bavim muzikom mnogo duze nego deset godina tako da mogu da ocenim kvalitet celokupnog Therion rada i njihovih namernih uproscavanja pesama koje su uglavnom neuspele obradei vise vezano za stvaranje atmosfere nego stvaranje pravog zvuka.
A za Johansson,istina je da covek nikada se nije trudio da nauci da svira gitaru tako dobro da moze sve da izvede,nego procesori rade dobar posao.
Velika sramota za osakacivanje pesme Seawinds i kradju ideje za pesmu Crazy Nights cija je baza zvuka konkretno bila u istomenoj pesmi od KISS.
Pateticno i jadno.Daleko od kvaliteta i istrajnosti u jednom pravcu.
Dont_Break_The_Oath:E pa zaobilazenjem pravljenja same muzike se udaljavas od poente kako to zvuci na kraju.
Johansson i njegova kompanija svedskih poremecih umova jeste kategorija koju treba zabraniti,ali zabraniti gitaru kao instrument?????Ovde moram kao profesionalni gitarista da se pobunim.Zasto zabranjivati instrument na kome moze da se odsvira bukvalno SVE? Ako ja mogu i znam svako i klasicno delo da odsviram na gitari,onda gledam na moj instrument kao na vrhunski,na onaj koji jeste svemocan i najsiri u svom obimu.
Dont_Break_The_Oath:E pa zaobilazenjem pravljenja same muzike se udaljavas od poente kako to zvuci na kraju.
Johansson i njegova kompanija svedskih poremecih umova jeste kategorija koju treba zabraniti,ali zabraniti gitaru kao instrument?????Ovde moram kao profesionalni gitarista da se pobunim.Zasto zabranjivati instrument na kome moze da se odsvira bukvalno SVE? Ako ja mogu i znam svako i klasicno delo da odsviram na gitari,onda gledam na moj instrument kao na vrhunski,na onaj koji jeste svemocan i najsiri u svom obimu.
Dont_Break_The_Oath:Da,mnogo sam ja zatupljen sa svojim radikalnim stavovima koji se ovde zaista osporavaju,ali dajte mi argumenat protiv.
Ja samo govorim iz pozicije kriticara i iz pozicije profesionalnog gitariste i tu nije pitanje ukusa nego kvaliteta.To je pitanje koliko je neko harizmatican,koliko je neko zaista kvalitetan da svira fantasticne melodije,a Johansson to nije,on je povrsan,dok sa druge strane,isti svedjanin Oscar Dronjak i njegov band HammerFall zaista radi sve to iz sopstvenog ubedjenja i covek prosto ZNA da svira i dalje se usavrsava,sto se za Johanssona nikako ne moze reci jer se previse uziveo u tu ulogu mesije symphony metala.
A svako ko ne razume moje stavove reci ce da sam zatupljen.Pa hajde onda da ukrstimo gitare i da vidimo ko je zaista u pravu.
Sa ovim se slazem. Mislim da su daleko bolji kao sympho metal nego kao death...i obicno radikalne promene budu dobre... :wink:fallentemplar:Nije sve u zadrzavanju stila sa pocetka. Christopher je poceo da radi sympho tek kada se probio malo sa Therion-om i nabavio materijalnog vremena za takve stvari.
Drago mi je sto se bavis duze muzikom nego ja, ali razlika je sto ti posmatras sve sa pozicije GITARISTE a ja na primer sa pozicije vokala (jer je na pr. solo pevanje moja oblast) i mislim da su im vokali izuzetni i uopste ta relacija simfonija - opera- metal, a da li ce neko da svira gitaru kao Hendrix ili ne, stvarno me zabole...I glupo je pljuvati bend na osnovu jedne pesme (obrade) koja se tebi ne svidja, a jos manje mi je jasno zasto kazes da su gomila pomracenih umova?! Kakve ima to veze sa njihovom muzikom??? I jos nesto, ne slazem se da je Vovin vrhunac, naprotiv Secret of the Runes mi je njihov najbolji album i tu se vidi sazrevanje te ideje o novom pravcu...Dont_Break_The_Oath:A ja se bavim muzikom mnogo duze nego deset godina tako da mogu da ocenim kvalitet celokupnog Therion rada i njihovih namernih uproscavanja pesama koje su uglavnom neuspele obradei vise vezano za stvaranje atmosfere nego stvaranje pravog zvuka.
A za Johansson,istina je da covek nikada se nije trudio da nauci da svira gitaru tako dobro da moze sve da izvede,nego procesori rade dobar posao.
Velika sramota za osakacivanje pesme Seawinds i kradju ideje za pesmu Crazy Nights cija je baza zvuka konkretno bila u istomenoj pesmi od KISS.
Pateticno i jadno.Daleko od kvaliteta i istrajnosti u jednom pravcu.
Rasta gal:Drago mi je sto se bavis duze muzikom nego ja, ali razlika je sto ti posmatras sve sa pozicije GITARISTE a ja na primer sa pozicije vokala (jer je na pr. solo pevanje moja oblast) i mislim da su im vokali izuzetni i uopste ta relacija simfonija - opera- metal, a da li ce neko da svira gitaru kao Hendrix ili ne, stvarno me zabole...I glupo je pljuvati bend na osnovu jedne pesme (obrade) koja se tebi ne svidja, a jos manje mi je jasno zasto kazes da su gomila pomracenih umova?! Kakve ima to veze sa njihovom muzikom??? I jos nesto, ne slazem se da je Vovin vrhunac, naprotiv Secret of the Runes mi je njihov najbolji album i tu se vidi sazrevanje te ideje o novom pravcu...Dont_Break_The_Oath:A ja se bavim muzikom mnogo duze nego deset godina tako da mogu da ocenim kvalitet celokupnog Therion rada i njihovih namernih uproscavanja pesama koje su uglavnom neuspele obradei vise vezano za stvaranje atmosfere nego stvaranje pravog zvuka.
Pateticno i jadno.Daleko od kvaliteta i istrajnosti u jednom pravcu.![]()