Therion

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
guitarrr_babe:
E, a jel' taj doom ona muzika za depresivce, ono uz sta mrzis prvo sebe pa ceo svet, i ozbiljno ti padne na pamet da uzmes sacmaru i prekratis sebi muke? Ono sto nikako da se zavrsi i posle cega ne mozes da razgovaras ni sa kim, toliko te svi nerviraju?

Hmmm pa ne znam,zavisi kako ti to dozivljavas.Ima tu neku mracnu crtu...meni se svidja.Uglavnom kazu da smara (zbog brzine)...

Bleak WinterFullMoon:
Luthien:
guitarrr_babe:
E, a sta oni sviraju? Cim ne znam za njih, nije black i nije death, sto je prilicno fino, mislim, ne volim ja to, ali silom prilika...

zapravo to bi trebao biti neki doom metal

Kakav doom metal?Ko te to nalozio?
Znas sta je doom metal?Najbolji primer ti je Saturnus...znaci muzika se vuce,groove i talk vocal,spore melodije...to ti je doom...
A Therion je chist gothic

Ok sorry,my mistake

Kapiram da je tema bila aktuelna pre dosta vremena,ali posto se nije pojavio niko dovoljno pismen da odgovori...Dakle,Therion znaci zver,a postoji njihova pesma To mega Therion,a Mega Therion je velika zver...A to ima veze s time sto su upravo Alistera Kroulija(please nemojte da pitate ko je covek) zvali Mega Therion...Inace,doticni se bavio crnom magijom,ali ja ne bih bas Therion nazvala sektasima,mislim da su oni u stvari cisti ateisti i prosto-naprosto ljudi koji veruju u amoral...Postoje pesme sa 'skakljivim' temama,ali nista neuobicajeno ni tragicno...Pesma Siren of the Woods je na nekom bez veze jeziku i zvuci mnogo dobro,ali ako slucajno nadjete prevod,mada je zabranjen,videcete da se radi o isterivanju iz raja...i bla-nije nista extra.Vise ih vredi slusati nego se udubljivati u textove...Recimo,O fortunu su prepevali i super je.
That's it from me...

marko87:
Covece, Therion je ZAKON!!! Ja sviram u bendu Chrysantemum i izvodimo dosta njihovih pesama! Pozdrav covece...

Sta je,izbacili te sa hora pa odlucio da osnujes bend...c.c.c... (just kidding)

Inace ne smara Therion bas toliko k'o shto rekoh nedavno.Al neznam,ima i boljih!That's my opinion

$helobina:
marko87:
Covece, Therion je ZAKON!!! Ja sviram u bendu Chrysantemum i izvodimo dosta njihovih pesama! Pozdrav covece...

Sta je,izbacili te sa hora pa odlucio da osnujes bend...c.c.c... (just kidding)

Inace ne smara Therion bas toliko k'o shto rekoh nedavno.Al neznam,ima i boljih!That's my opinion
Ko je to? Kako znas da me Jasmina izbacila sa hora? A inace bend je osnovao Cvele...

uuh,pa ne mogu da se setim sta sam ja to gledala kod drugarice.....koja bese pesma :? :roll: moguce da je black sun :?

inace ja imam the secret of the runes,theli(valjda) i jos neka dva albuma za koja ne znam kako se zovu+jos jedan mix.
samo sto sam od svega toga mozda preslusala tri cetiri pesme :p
(i svidele su mi se)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back