The Sims™ 3

nervira me shto su oni potpuni invalidi
sve morash da mu kazhesh
tek kad iskrizira, sam ce neshto uraditi

pa nije bash tako, zavisi kakvu si osobu napravio...mene najvishe nervira kad posle jela ne pokupi tanjir...streljao bih ga :D ali to se vrlo lako reshi... kad pravish sima, dash mu odredjene kvalitete i onda hoce da radi sam vecinu stvari :)

a ce mi kaze nesto zasto meni ne radi ni jedna sifra osim za pare?!:confused:
Moje strucno misljenje
Igrca je bolja od prethodnog nastavka, dvojke, ali ima jedna jedina stvar koja mi se ne svidja u trojci a to je da su simovi 5 puta ruzniji nego u dvojci mnogo su miruzne bre ko vostane figure svi do jednog...Samo to...Iace opcije su extra grafika je na vrhunskom nivou, muzika super opcije super....
9.5/10:mrgreen:

a ce mi kaze nesto zasto meni ne radi ni jedna sifra osim za pare?!:confused:
Moje strucno misljenje
Igrca je bolja od prethodnog nastavka, dvojke, ali ima jedna jedina stvar koja mi se ne svidja u trojci a to je da su simovi 5 puta ruzniji nego u dvojci mnogo su miruzne bre ko vostane figure svi do jednog...Samo to...Iace opcije su extra grafika je na vrhunskom nivou, muzika super opcije super....
9.5/10:mrgreen:

Strucno nema sta :D

Sta, sifra za novac je bas korisna.Mislim, ja uvek zelim da napravim ogromnu kucu, sa svim neophodnim i sto lepsim, odnosno skupljim stvarima..:per::)
A sto se tice aljkavih sima, pa to je cisto do vas..Napravite ga vrednog i pedantnog i nece biti problema te vrste.A inace, bas je bezveze to sto ne mogu da se vencavaju homoseksualci.:rumenko:

Sta, sifra za novac je bas korisna.Mislim, ja uvek zelim da napravim ogromnu kucu, sa svim neophodnim i sto lepsim, odnosno skupljim stvarima..:per::)
A sto se tice aljkavih sima, pa to je cisto do vas..Napravite ga vrednog i pedantnog i nece biti problema te vrste.A inace, bas je bezveze to sto ne mogu da se vencavaju homoseksualci.:rumenko:

U Sims 2 mogu. Misliš na Sims 3?

Ja još uvek nisam zaigrao Sims 3, treba prvo da pazarim novu konfu jer ova stara nema šanse da ga potera... BTW koja je šifra za novac u Sims 3? I da li se i u njoj prostor za kucanje šifara dobija na isti način kao u prva dva (SHIFT+CTRL+C)?

Mogu da se vencavaju homoseksualci, probala sam:rumenko:

Back