The Sims™ 3

Ja imam i Sims 1 i sve delove Simsa 2,a sad i Sims 3.Super je igrica!!!Sifre za SIms 2 i 3 su iste.Da li ste znali da postoji sifra za popravljanje potreba (energija,higijena...)?Ovako glasi: boolProp testingCheatsEnabled true (u sims 3 kucate bez boolProp).Ovu sifru ukucate u neighbourhood-u.Pozdrav!Ukoliko imate neka pitanja,slobodno pitajte.

P.S. Eh,da!Ukucajte sifru help i izbacice vam celu listu.tu je sifra za blizance,pomeranje simova...:)

hoklice jesi li igrala mysims?
mnogo su slatki :heart:.:heart:
jeste da slazes geometrijske oblike itd i malo je detinjasto
ali puno mi je srce bilo kad im napravim nesto :mrgreen:

dosadio mi je sims3, zavrsila sam sve one karijere (freak), cekam sad nastavke :strika:

hoklice jesi li igrala mysims?
mnogo su slatki :heart:.:heart:
jeste da slazes geometrijske oblike itd i malo je detinjasto
ali puno mi je srce bilo kad im napravim nesto :mrgreen:

dosadio mi je sims3, zavrsila sam sve one karijere (freak), cekam sad nastavke :strika:

Sve sam nesto planirala da uzmem Mysims.. ali nikako.

i mene je malkice zamorio sims3,
ja karijere nisam sizala ni da zavrsim, ostare mi pre toga : cry:

inace.. nastaci bi trebalo da se skidaju sa neta.. hoce da nas odvrate od piraterije

moze li mi neko pomoci oko instalacije.kad ulazim u igru pise ovo :Devic 0 cannot run this title.Your video must be set to application-controlled antidlaising.please check your video car settings.

fazon ja instaliro
i igram sve ok, jes slaba mi konfa pa baguje malo
al ok
i stavim ga da kunta
i kao ubrzam
i ono
nishta
ubrza se neznatno malo
znachi dok on odspava ja stavim na najbrzhe vreme i mogu ladno kafu da popijem dok on ustane
i samo sam ugasio igru
nemam zhivaca

Ja sam kupila sims 3 (u prodawnicama je original 3.999 din ,a ja je nasla za 600 :D ),i mogu da wam kazem da je fantasticna......postoje cak i opcije za menjanje mindjusa,carapa,a citawa igrica je smestena u jednu weliku mapu,tako da se mozete setati gradom,a i grafika je wrx...........odlicna igra...

fazon ja instaliro
i igram sve ok, jes slaba mi konfa pa baguje malo
al ok
i stavim ga da kunta
i kao ubrzam
i ono
nishta
ubrza se neznatno malo
znachi dok on odspava ja stavim na najbrzhe vreme i mogu ladno kafu da popijem dok on ustane
i samo sam ugasio igru
nemam zhivaca

Pa igra je mnogo dinamicnija nego dvojka i kec, smanjili su nepotrebne loadove, dodali mnogo zanimljiuvih stvari, kao shto je mobilni telefon, auto, karijera koja sad ima smisla, za razliku od proshlih... odnosi sa ostalim kolegama na poslu... sve je to mnoogo unapredjeno

Back