The Simpsons!!!

Verovatno ce da srezu ove spanske. Bas su jadni, nemaju sta drugo da prikazuju pa svaki dan stavljaju po dve epizode svake spanske serije. Bas ga preterase! A za Simpsonovo obecavaju vec pola godine, pa nista ni od njih ni od Prijatelja ni Ocajnih domacica!Bas me nerviraju!

Pa jbg,da nisu toliko dugo najavljivali,kao sto i imaju obicaj da rade,sigurno nebismo saznali za neverovatan serijski program koji nam spremaju...(mada,u tih pola godine,samo jednom sam video najavu za novi serijski program)

N_ToNx:
Verovatno ce da srezu ove spanske. Bas su jadni, nemaju sta drugo da prikazuju pa svaki dan stavljaju po dve epizode svake spanske serije. Bas ga preterase! A za Simpsonovo obecavaju vec pola godine, pa nista ni od njih ni od Prijatelja ni Ocajnih domacica!Bas me nerviraju!

Pa i bio bi red. Ne samo da se svakog dana vrte tri glupave serije, vec puste i po 2-3 epizode tamo nekakve Floresite zaredom. A mi treba da se osusimo cekajuci Simpsonove. To je jedina stvar zbog koje bih gledala Pink.

ljudi znam da puno nas voli simpsonove ajde da ovaj forum posvetimo ovoj šašavoj porodici!
ja imam celu 3 sezonu naručio sam iz londona za 15 funti i super je!!!!!
Čuo sam da će se opet prikazivati na pinku!!!!

Extra!
I ja se iskreno nadam da ce konacno poceti da prikazuju Simpsonove a ne ove glupe i budjave nindza kornjace koje gledaju glpi klinci od 5-6 godina!
****** ako hocu da gledaju crtace neka gledaj glupi kanal D!
Mislim stvarno!!!

E, 16. sezona Simpsona je pocela da se daje. Vise smaraju. Bolje da su to ukinuli, a ostavili Futuramu. Btw, izasla ti je sesta sezona na Dvd-u, kupila sam je pre nedelju dana kad sam bila u Londonu.

Back