runaway_girl
Početnik
- Poruka
- 18
Da li je komentar uopste potreban...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
verybadboy:jestel gledali futuramu isti pravili ko i simpsone ali na istom su nivou
jako lepa serija sa duhom da razveseli a nema usiljenog humora i ....super jerunaway_girl:Da li je komentar uopste potreban...?
Кулиража:Jedna od retko dobrih crtanih serija danasnjice.
Samo mi je krivo sto ne poznajem najbolje istoriju, a ni sadasnjicu SAD-a pa zbog toga ni ne kapiram dosta stvari, ali sve u svemu je mnogo dobra parodija na zivot prosecnih Amera.
Pa nije bas tako.LPhoklica:Pre par meseci sam za novinarsku sekciju pisala tekst o simpsonovima.
Kul, stvarno nije toliko bitno, niti potrebno da poznaješ društvenu sadašnjicu u americi, da bi na pravi način razumeo ovaj crtani. U tekstu koji sam pisala rekla sam da je takva porodica zaista primenljiva u svim državama, bez obzira na njihova shvatanja i probleme.
Homer - debeo i loš otac i radnik, (ok, ovo "debeo" donekle jeste karakrteristika amerikanaca), požrtvovana majka, domaćica, (koja sve probleme rešava sladolom od jagode :wink, deca - jedno pravi đavolak, drugo primeran učenik...
Pravi dokaz za ovo što kažem je veliki uspeh i popularnost ovog crtanog filama širom sveta. Gotovo svaka porodica (pa i ovde u Srbiji) može bar delom da se poistoveti sa simpsonovima!
Zbog toga ih i volimo!