NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
Svi smo bolesni..ja koga god znam ima povremeno taj osecaj besmisla u zivotu..bar oni koji uopste razmisljaju.
pa to je povremeno normalno. ali ne i ako je trajno stanje. onda to jeste psihopatologija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi smo bolesni..ja koga god znam ima povremeno taj osecaj besmisla u zivotu..bar oni koji uopste razmisljaju.
Da li se u stvari umorimo od maca 365 dana puta x pa zamisljamo smisao jer ne bi mogli da se suocimo sa besmislom? i je li smisao uvek nasa projekcija i iluzija za koju se drzimo od licne do kolektivno nesvesnog?
Ne,za ovo bona i reputacijaebe li se na ovoj temi ili sta????![]()
sa obzirom da je realnost holografska i da je, stoga, sve iluzija
recimo da je svaki smisao istina, kao i da postoje različiti nivoi istine...
da kažemo da je kolektivno nesvesno najuniverzalniji nivo, ali koliko zaista svesno imaš pristup kolektivno nesvesnom da bi mogli da kažemo da "pratimo" taj obrazac u evridej lajf?
smisao i jeste izmišljati ga svaki dan iznova...
http://www.djnan.net/sci_holo_uvod.html
shodno tome, kolektivno nesvesno potpuno leži u svakoj ćeliji našeg mozga...
lično = samo jedan odabrani segment kolektivnog nesvesnog...
ebe li se na ovoj temi ili sta????![]()
moj siromašni intelekt ne konta pitanje...![]()
Sama dajes smisao svom zivotu. A tesko je odvojiti sta je realnost a sta nase vidjenje te realnosti. Ma zahebi sve to i samo se trudi da sto vise uzivas u zivotu..
Ko od mača živi
od mača i gine
![]()
Zanimljiva ti postavka teme...Zašto baš mač?
A tema na LJiSu.
Nekako stičem utisak da je tebi dosadilo da se boriš za ljubav, ili da si na nekoj prekretnici, ili da bi da se zaljubiš, ali verovatno tripujem, ko zna...
U svakom slučaju, kad voliš, onda sve ima smisao.Uzročno-posledično znači da je smisao u ljubavi.
Eto ja toliko...![]()
smisao postoji, naravno. s tim sto svako za sebe moga da ga pronadje.
osecaj besmisla, beznadja, nistavila.....to su cesto znaci psihotickih stanja, dakle, nezdravih stanja psile, cesto sa suicidnim idejama. dakle, o tom nezdravom stanju psihe treba da vode racuna strucne osobe.
sto ce reci, OBJEKTIVNO, niko od nas ne zna sta je i gde je smisao. ali subjektivno, svako od nas mora da ima svoj mali smisao u sebi. ili sklizne u boles` .
a smislovi su razliciti, od velikih do najobicnijih, slatkih, lakih.
e sad ga nova bas pretera....mogu da budu ali uopste ne moraju..jer ispade po tvome da svako ko se zapitao zasto je psihotican i suicidna osoba
a to je upravo taj strah i da se postavi samo pitanje
Da li se u stvari umorimo od maca 365 dana puta x pa zamisljamo smisao jer ne bi mogli da se suocimo sa besmislom? i je li smisao uvek nasa projekcija i iluzija za koju se drzimo od licne do kolektivno nesvesnog?
Проналазимо смисао у стварима које нам се дешавају.Da li se u stvari umorimo od maca 365 dana puta x pa zamisljamo smisao jer ne bi mogli da se suocimo sa besmislom? i je li smisao uvek nasa projekcija i iluzija za koju se drzimo od licne do kolektivno nesvesnog?
sa obzirom da je realnost holografska i da je, stoga, sve iluzija
recimo da je svaki smisao istina, kao i da postoje različiti nivoi istine...
da kažemo da je kolektivno nesvesno najuniverzalniji nivo, ali koliko zaista svesno imaš pristup kolektivno nesvesnom da bi mogli da kažemo da "pratimo" taj obrazac u evridej lajf?
smisao i jeste izmišljati ga svaki dan iznova...