The Prodigy

Preslusala sam im novi album i izuzetno mi se dopada. Veoma mi je drago sto su se vratili korenima. Dala bih albumu 9/10,stvarno su se ovaj put potrudili i svaka im cast,jer u ovoj deceniji kad citava muzicka scena prosto vapi za novinama,uspeli su da jos jednom dokazu da su kraljevi elektronske muzike.

не капирам зашто је Omen толико добра песма...или она Warrior's dance...мени је то најглупља песма на целом албуму...Invaders must die, Piranha, World's on fire, Colours...то су ми најбоље песме

Omen je mozhda i najbolja pesma
Warriors dance je gotttivaaa pesma, ne znam shto ti se ne svidja :D
World's on fire je veoma dobra, slazhem se
Invaders must die je onako, da se popalish da bi odslush'o ostalo :D
Piranha mi nije neshto, kao ni Take me to hospital
Thunder je veoma zanimljiva

Ja sam oduvjek govorio da je The Prodigy najbolja ali ubjedljivo najbolja GRUPA na svjetu.
Ovaj album je EKSTRA...vratili su se u stilu.
Kada se samo sjetim tamo neke 1995,kada sam molio roditelja da me puste na koncert THE PRODIGY-a u Beograd ali nisam bio te srece radi svih tih desavanja tih godina jer nije bili lako doci iz Banja Luke u Beograd preko tadasnjeg koridora.
The Prodigy je grupa koja je obiljezila moju mladost :D.

Јели треба да ти поновим :think::think::think:?
Такам дојам сам стекао послије твог првог ПОСТА...можда си се реко ИЗГУБИО па да ти кажем да не покусшаваш да се ТОМЕ ОПИРЕШ
По твојим постовима не могу да закључим да си несто од претходно РЕЧЕНОГ СХВАТИО :sad2:.:hahaha::hahaha::hahaha: :rotf::rotf::rotf:.

Poslednja izmena:
Нема фрке...ИДЕМО ИСПОЧЕТКА ;) : http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=9751940&postcount=341

И понављај док не уђе у главу...
Није ЏАБНА она наса стара народна : "ЛАКСЕ МЕТАР У ГУЗИЦУ НЕГО ЦЕНТ У ГЛАВУ".

Настави да се трудиш и да : "СВАКОГА ДАНА У СВАКО ПОГЛЕДУ СВЕ ВИШЕ И ВИШЕ НАПРЕДУЈЕШ"...јер само је то кључ успјеха ;).

Back