The Prodigy

Maxim je meni najbolji, naravno tu je i Liam koji je najveći baja dok mi je Keith totalno bzv, kao neki klovn.
Dobar spot, mada mi se više svidjao fazon '90 Breathe, Firestarter, Poison...

Pozdrav svim ljubiteljima prodigy_a....posebno za tyru jer vidim da je pravi poznavalac i strasan fan,poput mene,, :D pa dok cekamo sl.spot sa IMD mogu da vam kazem da je u planiran novi album koji ce Liam komponovati u toku turneje po UK 2010....tako da ima nade da ce opet doci kod nas , a to je za nas nezasite prodigy_em ponovno rodjenje ::cool:

Prodigy forever.:) Prodigy slusam od malena, kad su bili najpopularniji ja sam bio 6 razred, bio sam mali kad su prvi put dosli u Beograd 1995-te pa nisam mogo da idem na jedan od njihovih najboljih koncerta.Prva tri albuma su im (to nemogu recima da opisem :)), ali zato 4, i ovaj peti invaders must die, nisu toliko dobri iz razloga zato sto su skoro sve pesme obrade nekih starih pesama, umesto da Lijam uzme stvar u svoje ruke i napravi svoje pesme kao sto su Smack My Bitch Up, Narayan, Firestarter, Voodoo People, Their Law, Break & Enter, Mindfields, Diesel Power, Breathe, i td da sad ne nabrajam :), i sa zadnjeg albuma pesma Omen je njegova koja je ujedno i najbolja na tom albumu, on se zeza i uzima semplove starih pesama.Valjda ce biti bolje, 6 album sve ili nista :):).Ali ipak ce ostati legende elektronske muzike i rejva.pozz

Back