The Prodigy

Meni su Prodigy jedna od najboljih grupa na svetu! Izuzetno dobro i originalno miksuju sve zive i mrtve zanrove,tako da je nemoguce ih svrstati samo u jedan!!! Ima tu svega:malo rejva,pa hip hopa,pa happy hardcore,pa hard dance,d"N"b sa trunke panka i roka!!! Nemam pojma kada ce izaci novi album,ali ja bih volela sto pre!!! Drzim im palceve,cak i na nogama!!! Nemam omiljenu pesmu,jer je to nemoguce,sve su mi do jaja!! Spot smack my bitch up je najjaci od svih!!! A zabole me sto su neki gadljivi,niko ih ne tera da gledaju!!! ****** ja sam najveca dijabola koju je svet ikada video,nisam bila na exitu 07!!! Bas mi je zao :( ,ali ****** valjda ce jos dolaziti u ovu vukojebinu!!! Njihove pesme me podsecaju na moje najranije detinjstvo i 90-te!!! Prosto sve su im pesme nekako nostalgicne,i to je jos jedna dobra stvar!! Skidam im kapu,jer se ne povode za ovim mtv-om i ostalim ku**ima nekvalitetnim!!! Nikome ne moraju vise ni da se dokazuju,jer su najveci dance bend ikada!

Meni su Prodigy jedna od najboljih grupa na svetu! Izuzetno dobro i originalno miksuju sve zive i mrtve zanrove,tako da je nemoguce ih svrstati samo u jedan!!! Ima tu svega:malo rejva,pa hip hopa,pa happy hardcore,pa hard dance,d"N"b sa trunke panka i roka!!! Nemam pojma kada ce izaci novi album,ali ja bih volela sto pre!!! Drzim im palceve,cak i na nogama!!! Nemam omiljenu pesmu,jer je to nemoguce,sve su mi do jaja!! Spot smack my bitch up je najjaci od svih!!! A zabole me sto su neki gadljivi,niko ih ne tera da gledaju!!! ****** ja sam najveca dijabola koju je svet ikada video,nisam bila na exitu 07!!! Bas mi je zao :( ,ali ****** valjda ce jos dolaziti u ovu vukojebinu!!! Njihove pesme me podsecaju na moje najranije detinjstvo i 90-te!!! Prosto sve su im pesme nekako nostalgicne,i to je jos jedna dobra stvar!! Skidam im kapu,jer se ne povode za ovim mtv-om i ostalim ku**ima nekvalitetnim!!! Nikome ne moraju vise ni da se dokazuju,jer su najveci dance bend ikada!
kao iz mojih usta da je izaslo .

po tom pitanju im nista ne verujem xD
Liam je od The Fat Of The Land-a koji je izasao '97 novi album najavljivao za svaku sledecu godinu,da bi na kraju izasao 2004 .
klasicne dileje xD

Uh ljudi ako novi album bude bio upola kao AONO,skidam gace!!!:rotf:
Ali je****,prosto ne verujem... Obicno stare grupe,tokom vremena su sve gore!!! Bilo bi stvarno dobro kad bi opet povratili slavu koju su imali pre par godina!!! Samo posle da nam Liam kaze da je igrao Tomb Raider,ili golf,pa da se svi roknemo! Na zadnjem albumu nisu ucestvovali ni Maxim,ni Keith,sto je sramota! Jeste ja razumem da Liam sam pravu svu muziku,ali bez ostalih ipak to nije to!!! Nadam se da ce Keith malo da se sabere do novog albuma,posto je covek u poslednjih par godina,mnogo nesto pometen!!! Da li je od droge,ili godina,bog ce ga znati!!!

Nama jedino ostaje da cekamo,i cekamo(pretpostavljam jos do pocetka 2009-te,iako je najavljen izlazak albuma u maju ove godine)I da im drzimo palceve na svim ekstremitetima!!

Usput onako jedno pitanjce....u stvari vise njih... Cisto me onako zanima,koji vam je omiljeni spot,clan,album,omiljena pesma?:worth:

Uh ljudi ako novi album bude bio upola kao AONO,skidam gace!!!:rotf:
Ali je****,prosto ne verujem... Obicno stare grupe,tokom vremena su sve gore!!! Bilo bi stvarno dobro kad bi opet povratili slavu koju su imali pre par godina!!! Samo posle da nam Liam kaze da je igrao Tomb Raider,ili golf,pa da se svi roknemo! Na zadnjem albumu nisu ucestvovali ni Maxim,ni Keith,sto je sramota! Jeste ja razumem da Liam sam pravu svu muziku,ali bez ostalih ipak to nije to!!! Nadam se da ce Keith malo da se sabere do novog albuma,posto je covek u poslednjih par godina,mnogo nesto pometen!!! Da li je od droge,ili godina,bog ce ga znati!!!

Nama jedino ostaje da cekamo,i cekamo(pretpostavljam jos do pocetka 2009-te,iako je najavljen izlazak albuma u maju ove godine)I da im drzimo palceve na svim ekstremitetima!!

Usput onako jedno pitanjce....u stvari vise njih... Cisto me onako zanima,koji vam je omiljeni spot,clan,album,omiljena pesma?:worth:

meni AONO uopste nije toliko dobar album....stavise,par pesama se skroz izdvojilo i to zaiste jesu brutalne stvari,ali ostatak mi se nikako ne svidja .
mislim da je to upravo zbog odsustva keitha i maxima ....
verujem da ce novi album biti mnogo bolji upravo jer svi ucestvuju na stvaranju istog .
u principu,njima,kao sto neko vec rece,ne treba ni dokazivanje ni nista,oni su jednostavno The Prodigy xD
keith jeste puk'o s' mozgom - ali takvog ga svi najvise volimo zar ne ?
sve u svemu,oni su jedna skroz ludacka ekipa i .... to je to .
nenadjebivi su xD

Meni su Prodigy jedna od najboljih grupa na svetu! Izuzetno dobro i originalno miksuju sve zive i mrtve zanrove,tako da je nemoguce ih svrstati samo u jedan!!! Ima tu svega:malo rejva,pa hip hopa,pa happy hardcore,pa hard dance,d"N"b sa trunke panka i roka!!! Njihove pesme me podsecaju na moje najranije detinjstvo i 90-te!!! Prosto sve su im pesme nekako nostalgicne,i to je jos jedna dobra stvar!! Skidam im kapu,jer se ne povode za ovim mtv-om i ostalim ku**ima nekvalitetnim!!! Nikome ne moraju vise ni da se dokazuju,jer su najveci dance bend ikada!

to je to... :)

inace, ko god nije bio na sajmu , neka se upuca, a ko nije bio na exitu 07, sa jos 30000 ljudi, neka se ubije sto bolnije, jer za ono ne postoji opis...

Nemam vishe shta da dodam,kolko god slushao tamo neki metal i rok,PRODIGY ostaju BOGOVI zauvek :worth::worth::worth:

Ma i spotovi imaju poseban vibe, pa samo "One Love", s'pochetka devedesetih, a tek "Firestarter", kad piche brusilicama po pruzi . . . :worth::worth::worth:
012528_1.jpg

Back