Beogradski sindikat
Primećen član
- Poruka
- 633
Meni su Prodigy jedna od najboljih grupa na svetu! Izuzetno dobro i originalno miksuju sve zive i mrtve zanrove,tako da je nemoguce ih svrstati samo u jedan!!! Ima tu svega:malo rejva,pa hip hopa,pa happy hardcore,pa hard dance,d"N"b sa trunke panka i roka!!! Nemam pojma kada ce izaci novi album,ali ja bih volela sto pre!!! Drzim im palceve,cak i na nogama!!! Nemam omiljenu pesmu,jer je to nemoguce,sve su mi do jaja!! Spot smack my bitch up je najjaci od svih!!! A zabole me sto su neki gadljivi,niko ih ne tera da gledaju!!! ****** ja sam najveca dijabola koju je svet ikada video,nisam bila na exitu 07!!! Bas mi je zao
,ali ****** valjda ce jos dolaziti u ovu vukojebinu!!! Njihove pesme me podsecaju na moje najranije detinjstvo i 90-te!!! Prosto sve su im pesme nekako nostalgicne,i to je jos jedna dobra stvar!! Skidam im kapu,jer se ne povode za ovim mtv-om i ostalim ku**ima nekvalitetnim!!! Nikome ne moraju vise ni da se dokazuju,jer su najveci dance bend ikada!
,ali ****** valjda ce jos dolaziti u ovu vukojebinu!!! Njihove pesme me podsecaju na moje najranije detinjstvo i 90-te!!! Prosto sve su im pesme nekako nostalgicne,i to je jos jedna dobra stvar!! Skidam im kapu,jer se ne povode za ovim mtv-om i ostalim ku**ima nekvalitetnim!!! Nikome ne moraju vise ni da se dokazuju,jer su najveci dance bend ikada!