The Prodigy

upravo odgledah... Prodigy live at Brixton Academy... i to sam nabavio na dl dvd-u, 8.5gb ... ima pored certa jos kamara stvari na njemu....... znaci LOODILO ... sledeci put ako dolaze, ne propustam !!..

Novi album ce razvaliti!!! Zvuchace kao AONO,sa brzim i melodicnijim break-electro bitovima,pa malo panka i rok sekvenca,u prepoznatljivom Liam Howlett stilu.Josh jedna dobra stvar...vracaju se vokali Keita i Maxima(na aono albumu samo Maxim daje vokal za pesmu "more girls" koja ja namenjena za japansko trzishte)
U jednom nedavnom intervjuu Liam je otkrio da saradjuje sa bendovima u stvaranju pesama!Blizi se i Dirtchamber sessions vol.2!!!! Josh samo da ova new-age fuzija bude prihvacena i u Srbiji :-( Ove nedelje plej lista mi je ovako izgledala: The Prodigy
1.Razor
2.Dead Ken beats
3.Back to school
4.Nuclear-Warning(live)
5.Spitfire(live on pinkpop)
6.Crazy man(we are the ruffest kompilacija)
7.Trigger(live)
8.Benny blanco

Kakve veze imaju Prodigy i Nightwish...?.ne mogu da se uporedjuju
likovi su, obozavam ih...hehe, ne mogu da verujem da sam to rekla za neshto elektronsko :)
Nego, da li se neko seca da je pesma "Castl Road" bila na reklami pre jedno dve godine?
One reklame JonWalker-Keep walking......

Prodigy ti je RAVE(rejv).Ako oces nesto u tom fazonu uzmi Scooter,ili ako hoces techno Atral Projection.

Prodigy je rave? :D Jako funny odgovor :)
Ma možda njihove najnovije stvari su rave, ne znam, jer više ih ne slušam, svidjaju mi se samo njihove prvi albumi (Experience, Music for the jilted generation, Tha fat of the land). I u ovim albuma nema ni trenutka rave'a :)
Ovi albumi drže vrste glazbe kao Old Skool, Happy HardCore, BreakBeat i malo Drum'n'bass. I nikad nemoj niko reći da Scooter je sličan bend, pa Scooter je stvarno rave, ali za mene jako ružan, nikad nisam ih uopšte voleo.

Svatko ko se zna na underground electronic music zna i ovu vrstu glazbe :)
Ja živim u Lodzi pa znam, ovo je glavan grad kod Poljskoj gde ove slomljene vrste glazbe su uvek oduvek u muzickim klubama (srećem skoro uopšte nema dosadnih trance/house/minimal). :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Happy_hardcore
http://pl.wikipedia.org/wiki/Happy_hardcore (<-- ovde je napisano da upravo The Prodigy bili ovi koji inicjalizirali ovu vrstu glazbe za svet)

Nisam imao prilike da ih slusam na Exit-u, ali sam bio na koncertu (mislim da je bio Oktobar 2005) na sajmu, i bilo je do yaya... :)

da,7.10.2005.
ja u prvom redu,naslonjena na druga,stojim i gledam u njih dok masa oko mene divlja .
prvi koncert u mom zivotu i to koncert jedne od mojih omiljenih grupa .
vau .

Back