The Prodigy

Kad_LupimLupim:
Pa jesu... mrzim remixovanje, pogotovo ovo kako se danas radi pociganjski.
Extremno je mali broj remixovanja koji su stvarno odradjeni da ne zvuche ko plagijati.
Prodigy ima dobar primer sa Out of Space.
Naravno, sto je ime jace i stvar kvalitetnija teze je odraditi remixovanje. Tako da u startu, svako ko proba da nadyebe Prodigy, tesko da ce ista pametno uraditi.

Pa slazem se s tobom, niko ne moze nadyebeti Liam-a i njegove pesme, al moram da priznajem svidja mi se Pendulum Remix od Voodoo People.

I ima pravo hostelkv, ima ogromnu razliku izmedju remiksa i mash-upa, meni se licno najvece svidja mash-up izmedju Funky Shit (prodigy) i Insomnia (Faithless)
BTW, moja top 5 pesme od Prodigy-ja su:
Poison (jebeno zarazna)
Funky Shit
3 Kilos
Skylined i
njegovo velicanstvo .... najlegendarnija pesma od svih: Voodoo People (original iz Jilted-a)
A, najomiljeniji album mora da mi bude Music for the Jilted generation (4 od 5 najomiljene pesme su od tamo), jebeno full i hard album, ovo je prava stvar :P

A mash-up je tek tezak bullshit... nemojte me zayebavati, glupiranje sa promenom ritmichke podloge i brzine ili jos bolje to filozofiranje sa kombinovanjem stvari, je sve samo ne umetnost. Skrnavljenje originala, kupljenje poena na tudju slavu i sl... Mrsh.

kako ljudima nije jasno da RAVE nije vrsta muzike,nije bila i nikad nece biti.The Prodigy su oduvek bili nedefinisani,zbog toga i jesu tako dobri.Ipak ceo taj bend je u stvari LIAM koji je kako bi rekli mozak operacije.VIVA LA PRODIGY.

alex3000000000000000:
Pa nemoj onda da govoris da je muzika koju neko drugi slusa s*anje ako se tvoj muzicki ukus razlikuje od njegovog (osim ako je u pitanju grand ili turbo-folk, onda samo izvoli sto se mene tice).
prodigy je shit, i sta ja tu mogu. ne mogu ja tu nista.

Ne znam da li je rave vrsta muzike ili ne,ali znam da Prodigy ne moze da se svrsta u neki od muzickih pravaca,on je mesavina svega i svacega,energicna,istripovana,ponekad malo bolesna,ali ipak stimulativna muzika.I zato je obozavam.

Ovako, ja sam najveci fan Prodigyja :D znaci jednako kao i svi ostali koji to tvrde, svi smo jednako najveci fanovi :)

Dakle, Prodigy ne moze da se svrsta ni u jednu vrstu muzike. Moze neko da kaze breakbeat, punk, dance, techno, pa opet imaju gomilu pesama gde ima drugih pravaca. Jednostavno, svaka pesma im se razlikuje po 'zanrovima' zato sto u stvari ne postoji zanr, Liam jednostavno pravi muziku kako mu se svidja, mi fanovi kapiramo muziku, i svi su srecni, nije bitno koji zanr :)

Omiljene pesme... jedan dan sam razmisljao koju bih pesmu izabrao kao omiljenu, ali nema sanse.... barem sam sveo najuzi moguci izbor na 6 pesama, nisu poredjane ni po kakvom redosledu:

1. Baby's got a temper
1. Weather experience
1. Breathe
1. Smack my bitch up
1. Their law
1. 3 kilos

i stvarno nema sanse da izdvojim jednu, sve su mi savrsene na svoj nacin, ne znam...

Inace sta mislite kakav ce biti sledeci album? AONO nije bio los ali nije bio ni dobar kao Jilted i Fat of the land... ok je ali nije to to, ovde im je malo jednostavnija muzika. Nema onih pesmama u kojima, kada 100-ti put slusate pesmu, provalite Jao tek sad cujem ovaj zvuk, nisam ga cuo od onog, a ritam je isao... i skapirate da je to u stvari savrsenstvo... ako me kapirate :)

First warning zvuci mocno ali daleko, daleko od starog Prodigyja, suvise jednostavno... jedina stvar koja me tesi je da je Baby's got a temper koji zvuci dosta kao njihove starije pesme izbacen ne bas toliko odavno i da ima jos inspiracije u njima...

Cekamo na album ljudi, za to vreme se molimo da nam dodju jos koji put :-D

realno,Jilted i Land su dva savrsenstva....jednostavno ne postoji losa pesma ni na jednom od ta dva albuma;
AONO,u pocetku nisam prihvatala,prvo zato sto je to prvi album nekon Leeroyevog odlaska,zatim na albumu nije bilo ni traga od Keitha i Maxima,shvatila sam ga kao Liamov autorski album [tipa Dirthchamber ili Back to mine],ali vremenom sam zavolela pesmice tipa You will be under my wheels,Hotride....u principu sada volim ceo taj album.
na EXITu su razvalili[da li je ista cudno?],ali bio mi je malo bolji koncert u Bgdu 7.10.2005.
sve u svemu,osecam da ce novi album biti vrh jer su svo troje ponovo udruzili snage,pevace i Maxim i Flint.....mozda mi okoreli fanovi dobijemo neki novi Fat of the land....

Back