The past never dies

ne mora ni da se procenjuje
kad tad ispričaće sama...

ja sam celu prošlost obrazložila na sitne komade.
i svi su ostali
nikom nije palo na pamet da me napušta zbog moje prošlosti

pitam se kakva to prošlost treba da bude da bi te neko odbacio kao nepodobnu.
stvarno?

ili kao što kaže krstaš
ne mora ona da mi kaže drugi će da pričaju.

muškarac koji želi da sazna nešto o ženi koju je odabrao iz čaršijskih tračeva...jbt skandalozno i ponižavajuće

nije ni čudo što je sam
on ispire mozak svakoj ženi da li je ikada imala vlažne snove - ako jeste onda nije dovoljno čedna za njega
nisu uvek svi direktni i iskreni Perfi, mnogi znaju da prećute ili ulepšaju priču, a tu se odmah javlja i pitanje opšteg poverenja...
imali smo ekstremni primer devojke što je igrala kamene face s petoricom, ne verujem da bi svakom bilo svejedno da se petlja sa takvom

nisu uvek svi direktni i iskreni Perfi, mnogi znaju da prećute ili ulepšaju priču, a tu se odmah javlja i pitanje opšteg poverenja...
imali smo ekstremni primer devojke što je igrala kamene face s petoricom, ne verujem da bi svakom bilo svejedno da se petlja sa takvom
sigurno ne bi slažem se
ali to su baš poremećeni slučajevi ima ih ali ne u izobilju
više normalnih gravitira okolo nego ovih graničnih slučajeva psihopatije egzibicionista ili majstora obmane.

Све више слушам о томе како нема везе шта си био, него шта си данас и шта ћеш бити сутра. Није битно шта је неко радио јуче и "одакле ти право да копаш по нечијој прошлости". Као да треба да прихватиш нешто и да се не питаш шта је било пре.
Себичне особе са ружном прошлошћу које не желе да се нађу у непријатним и нежељеним ситуацијама имају мотив да обесхрабрују постављање питања у вези прошлости и то путем посрамљивања и измишљањем разлога зашто је то лоше. Ту нема ни трунке објективне анализе предности и мана поменутог приступа. Све се своди на субјективно, "Свиђа ми се, не свиђа ми се."

Vidis i iz komunikacije dosta, ne mora ona da ti prica sta je sve radila i kakve greske je pravila.
Bitnije je nacin na koji komunicira sa tobom. Za mene je momenat stava "moze mi se" to gde je ne shvatam vise za ozbiljno ako ga odmah ne ispravi. Jer time mi govori da ce sebe da stavlja uvek u poziciju prednosti u odnosu na mene. Sta ce mi takva osoba u zivotu. Svesni smo da si zensko i da mozes lako da imas nekoga ali to ne cini nuzno kvalitet a ja ne zelim da budem tu i deo toga kada skapiras to 🤪

Pa, kako, brate, kako?
Gde?
Gde nadje petoricu?
Sta je to bilo pa su petorica mogla da ga izvade ispod stola?
Sta je to bilo da je mogla da bude toliko ... "odsutna"...ispod stola?

Kako li je tekao razgovor koji je doveo do toga, bas me zanima...
Prica ide da su oni igrali karte a ona blajbala.
Tad je valjda jos bila srednja skola, nekih 18 godina.

Ali ajde da stavimo na stranu koliko je solijalno neinteligentno, neuviđavno, da ne kažem malograđanski da ispituješ ženu preko puta u 21. veku, da se oseti ko da je isleđivana i razmišlja da li će isleđivač da presudi da li je 5,6 mnogo ili malo :eek::roll:

To na stranu, nego koliko je taktički - glupavo !

Ne pogrešno, jer da li će se nešto pokazati pogrešnim ne može da se zna unapred. Ali, ovo je baš glupavo - pitaš potencijalnu lažljivcu da ti kaže iskreno i onda ćeš šta- da joj veruješ. Antilogikom sam sebe staviš u paradoks i onda ti kriva žena :pop:

Stariji policajac savetuje mlađeg: Ako nisi siguran da li je lopov ukrao i gde mu je plen - A ti ga pitaj :np:

Себичне особе са ружном прошлошћу које не желе да се нађу у непријатним и нежељеним ситуацијама имају мотив да обесхрабрују постављање питања у вези прошлости и то путем посрамљивања и измишљањем разлога зашто је то лоше. Ту нема ни трунке објективне анализе предности и мана поменутог приступа. Све се своди на субјективно, "Свиђа ми се, не свиђа ми се."
Своди се на субјективно док не кренеш да размишљаш. Људи пристају на све и свашта јер немају излаза и немају више никаквих мера.

Mnogo inteligentnija taktika je da unajme detektiva koji će da zađe duboko po selima i redom po krčmama Ibarske magistrale.

Ili po splavovima, samo je to malo skuplje. Ali ako je fensi kandidatkinja, isplati se proveriti, da ne boli posle glava

:lol:

a na internetu? ;)
Не. Нисам користио интернет за те ствари тада, нити сам упознавао људе преко интернета.

У то време сам био углавном напољу, нисам ишао по кафићима, клубовима и кафанама. Нисам долазио у додир за удатим женама.

Vidis i iz komunikacije dosta, ne mora ona da ti prica sta je sve radila i kakve greske je pravila.
Bitnije je nacin na koji komunicira sa tobom. Za mene je momenat stava "moze mi se" to gde je ne shvatam vise za ozbiljno ako ga odmah ne ispravi. Jer time mi govori da ce sebe da stavlja uvek u poziciju prednosti u odnosu na mene. Sta ce mi takva osoba u zivotu. Svesni smo da si zensko i da mozes lako da imas nekoga ali to ne cini nuzno kvalitet a ja ne zelim da budem tu i deo toga kada skapiras to 🤪
Велики број њих је претрпео неки вид тортуре или неке врсте злостављања па се сада празни на следећим који наиђе. То сам више пута видео и доказао, а на крају су неке и саме о томе јавно причале. Када жена прође кроз пакао или неки јако лош однос то се види и онда креће све да ставља у исти кош и да се према нормалним мушкарцима опходи грубо, арогантно, бахато и себично. Ради све оно што није смела да ради оном ко ју је малтретирао. Празни се на људима који немају везе са тим и то је једно кукавичко понашање.

Када се више таквих заређа и промени, од тога треба бежати. Нико то не може да исправи нити да трпи. Зато се и прича стално да није важно шта је било нити ко је био пре.

Своди се на субјективно док не кренеш да размишљаш. Људи пристају на све и свашта јер немају излаза и немају више никаквих мера.
Док не крену да размишљају, да. Али нису мотивисани да размишљају. Желе оно што желе -- и тачка. Нема преиспитивања жеља. Жеља је исто што и потреба. А ако неко не поступа по њиховим хтењима, онда је начин на који та особа поступа аутоматски лош. Сва објашњења зашто је то лоше су, самим тим, производ рационализације, а не размишљања.

Док не крену да размишљају, да. Али нису мотивисани да размишљају. Желе оно што желе -- и тачка. Нема преиспитивања жеља. Жеља је исто што и потреба. Ако није по њиховим хтењима, онда је аутоматски лоше.
Имам и ја разне жеље, али се одупирем.

Велики број њих је претрпео неки вид тортуре или неке врсте злостављања па се сада празни на следећим који наиђе. То сам више пута видео и доказао, а на крају су неке и саме о томе јавно причале. Када жена прође кроз пакао или неки јако лош однос то се види и онда креће све да ставља у исти кош и да се према нормалним мушкарцима опходи грубо, арогантно, бахато и себично. Ради све оно што није смела да ради оном ко ју је малтретирао. Празни се на људима који немају везе са тим и то је једно кукавичко понашање.

Када се више таквих заређа и промени, од тога треба бежати. Нико то не може да исправи нити да трпи. Зато се и прича стално да није важно шта је било нити ко је био пре.
Naravno. To se izbegava. A poenta je da provalis po njenom ponasanju zar ne? I yo ne mora da bude neka hodajuca nafrakana lujka koja se trese kao da je pustena sa sok terapije i vice: nesh yebati nesh yebayi nali ti ko smoki nesh, nego mikro ponasanja. Taj primer : pricamo samo o onome o cemu zelim da cijem ili sam hladna ko titanik pod morem. Vazi srce, tako cemo sigurno uci u ljubavne ozbilkne veze hahahaha

Можете ви да се спрдате до сутра, али нико није порекао ово што сам до сада написао. Сви који причају да им није битно, лажу.

"Све је добро, све може". Како да не.

Back