Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.954
Nolajferi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Може да га задржи до неке границе односно километраже. После тога нема спаса.Lično ne mislim za sebe da sam prolupala, a imam iskustva
Čuvam se. Ne skačem iz veze u vezu. Mogu sama kad treba.
Čovek valjda pokazuje da vredi i na drugim poljima? Može da zadrži vedar duh jer je vedar inače?
.
Ти не читаш шта ја пишем - само лично искуство. Ништа књиге, ништа филмови или јутјуб.ili lose gledas ili ne razumes da iskustva samo mogu da obogate
ako ucis iz knjiga a ne iz zivota, mozes biti sretan ko tranzistor misleci da znas nesto o ljudskoj psihi.
pa brate lupasТи не читаш шта ја пишем - само лично искуство. Ништа књиге, ништа филмови или јутјуб.
Klasična pričaМоже да га задржи до неке границе односно километраже. После тога нема спаса.
Мрштење, параноја, затвор.
Ја сам имао прилике да седим 1 на 1 са женама које су се развеле. Као хоће да наставе даље, а све време причају колики је скот и ђубре био њихов бивши муж. Немају деце. Јед, срџба, мржња помешани са сетом, надом и неким флешевима.
Хоће оне, дају све, нуде,... Нисам хтео.
Na tebe ke ostavila utisak 1 izmorena žena i sad sve na osnovu toga pišešУдата жена, има дете, брак постоји. Прича о неком човеку, врло често, са којим је била пре 10+ година и са којим је још увек у додиру (зове телефоном, појављује се, говори). Стално га цитира, објашњава шта би он урадио и како он решава проблеме, шта има, шта нема, како ради.
ХахахахахахахахахNa tebe ke ostavila utisak 1 izmorena žena i sad sve na osnovu toga pišeš
Када иде да купи пасата пита "јер има пливајући" и "кад је радио велики сервис", а овамо уводи у кућу без да се запитао ко је и шта је.Čovek koji frenetično kopa po nečijoj istoriji pati od lične nesigurnosti.
Živ čovek nije ni lokomotiva, ni vikendica. Brak/veza nije zaposlenje u firmi. Svako će podeliti ono što on/ona misli da treba.
Da neka mene krene da ispituje kao Golf dvojku na Bubanj Potoku, znao bih da ne treba dugo da se zadržavam u njenoj blizini. Treba se skloniti od takvih osoba, problemi sa njima dolaze u najavi.
srbin iz srbije ne kaze smijanje...mozda je lapsus ali nebitno.Ја нисам из Босни, а нисам ни из Хрватске.
Нешто се не сећам да сам осетио олакшање када је Милошевић изгубио власт, односно када је државним ударом смењен, а касније ухапшен.
Завладала депресија. Није се десило оно што су обећавали: Србија у Европи до 2003. године, висок стандард, нема више немаштине, стране инвестиције,...
Čovek nije Pasat.Када иде да купи пасата пита "јер има пливајући" и "кад је радио велики сервис", а овамо уводи у кућу без да се запитао ко је и шта је.
Најбоље.
Та што је пуна живота може да буде гора јама од ове што је истрошена, јер постоји вероватноћа да је на нечему или да је са њом неко радио. Особа која има превише оптимизма, енергије и елана је подједнако за избегавање као и она која је на психичкој самрти.Klasična priča
Valjda tražimo ljude pune života, koje imaju šta da daju.
I ja sam nailazila na ispuvane muškarce posle braka, kao da su lutka na naduvavanje samo plup, ispumpana.
Има ако нађу интерес. Временом опада критеријум, сужава се избор.Nego... Šta ima neko ko je pun života sa nekim ko je mrtav? To su primeri
Imaš i druge primere
Sve zavisi u kom se društvu krećeš i šta ih zanima.
Nisu spremne za novo.Хахахахахахахахах
Није она изморена. Она се присећа све време тог човека и стално га помиње, иако има и брак и дете. Тај човек јој је у глави и можда још неки. Прича о њему и цитира га.
Да је само једна жена коју знам, па не бих отварао ову тему.
Намерно сам написао "зли Слобо забранио смијање...", што не значи да сам из БиХ или из Хрватске.srbin iz srbije ne kaze smijanje...mozda je lapsus ali nebitno.
Народ је 90-тих био отворенији. Данас је много гори и намазанији, а после 2000-те је ушао у постпетоокробарску депресију јер није добио ништа од очекиваног. Откази, отпремнине, стечај, катанац.ti nisi mozda,. tvoje pravo. ne pricam o tebi ni tvojoj porodici koja je mozda drugacije osecala., govorim o onome sto svako ko je iz srbije a posebno iz bg, znao i video svaki dan. duh beograda se vratio, ljudi su izlazili, zezali se kao oduvek sto su. toga nije bilo bas za vreme crvenih ubica.
zene one prave, rade to mnogo suptilnije, ko sto znas.Čovek koji frenetično kopa po nečijoj istoriji pati od lične nesigurnosti.
Živ čovek nije ni lokomotiva, ni vikendica. Brak/veza nije zaposlenje u firmi. Svako će podeliti ono što on/ona misli da treba.
Da neka mene krene da ispituje kao Golf dvojku na Bubanj Potoku, znao bih da ne treba dugo da se zadržavam u njenoj blizini. Treba se skloniti od takvih osoba, problemi sa njima dolaze u najavi.
Odabir partnera je valjda ozbiljnija stvar od kupovine golfa ili vikendice.Čovek koji frenetično kopa po nečijoj istoriji pati od lične nesigurnosti.
Чекај сад. Кад је постало зајебано "Ај pozz".Nisu spremne za novo.
Imam koleginicu koja se razvela pre nekih 5 god i kad god priv pričamo ona pominje njega. Rekoh joj to. Ja se svog bivšeg setim jednom u nikad. Mislim... Vreme prošlo, sve prošlo. Posle njega je bilo i boljih dana nego s njim. Potpuno nebitno.
Mislim ko bi se zadržavao u prisustvu osobe koja stalno pominje bivšeg. To je baš turn off za bilo šta. Ok je ispričati priču, ali pominjati često i kritikovati itd.. mislim, na šta i ja sad gubim vreme
Aj pozz
.
Sta brate? Ne pratim skroz, na moru sam, ladim se na terasi sa pivom, ceo dan akcijanje.
Дај шта даш. Време иде.Odabir partnera je valjda ozbiljnija stvar od kupovine golfa ili vikendice.
I ti zaista ne bi bio oprezniji?
То ти је изрека за ћомане и ујдомане. "Задњи камен мрви". Оно кад је дотерало до краја.Sta brate? Ne pratim skroz, na moru sam, ladim se na terasi sa pivom, ceo dan akcijanje.