IndianaBones
Aktivan član
- Poruka
- 1.031
Znate li kada ce izaci novi film LOTR The Hobbit i o cemu se radi? Molim vas tako ga iscekujem i jedva cekam da ga pogledam. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa ako ne znaš o čemu se radi učini sebi uslugu i pročitaj knjigu hobit =)
to su ti avanture bilba baginsa tokom kojih je on i stekao prsten
nadala sam se da će holivud barem taj deo moje mladosti da ostavi i da ga ne upropasti ali neee

Znate li kada ce izaci novi film LOTR The Hobbit i o cemu se radi? Molim vas tako ga iscekujem i jedva cekam da ga pogledam.![]()
Mene svi 'oce da biju kad kazem da mi se "Hobit" ne svidja, ali je tako. Godinama su mi ljudi pricali kako je Tolkin fenomenalan, a ja uvek prvo kretala od "Hobita" i nista. Tek kada sam procitala "Gospodara" odlepila sam i tkao to, ali mi se "Hobit" ni dan danas posebno ne svidja.
Elem, cela ova preambula je cisto da kazem da, sto se mene tice, ne osecam film "Hobit" kao neko skrnavljenje (sto je LotR veoma cesto delovao... Pocev od Aruene s macem pa nadalje), ali voelal bih da pogledam. Koliko znam, trebalo je da prvi film bude "Hobit" a drugi neki miks, skupljen iz Appendixa "Gospodara Prstenova", ali eto, sad vi kazete da ce biti dva Hobita.
Ovo da bude patuljak???

Pa debeli hobit mu je trazio da se preseli na Novi Zeland i da 6 godina radi samo na Hobitu.
Normalno da je odustao covek.![]()

Peter Jackson, duboko se izvinjavam na nejasnoj formulaciji.
Istopio se covek!Istopio se covek!
Ali nešto mi govori da će da bude bezveze. Tipično, kao svaki put kad preteraju sa sequels/prequels.