The First "Best Movie" KRSTARICA EXCLUSIVE Championship!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
inace, ne ocekujem da ces da menjas princip zbog moje primedbe, ali ja recimo mislim
da bi mnogo zanimljivije bilo da kad ostane 10 filmova vratis onaj pocetni princip glasanja
ocenjivanja od 1-10 tako da dobijemo realnih deset velicanstvenih, jer je u toj zavrsnici
realnije da mi kao glasaci raspodeljujemo glasove od 1 do 10 (pa da zbir glasova odredi
poredak) nego da ti formiras parove

razmotri bar :)

I ja se slazem s ovim predlogom.
Inace mislim da bodovanje daje mnogo realnije rezultate nego parovi.

Znamo da je bodovanje pogodan nacin glasanja za stvaranje kalkulacija...Ne bih ga razmatrao kao ozbiljan za ovu fazu turnira, odnosno samu zavrsnicu...
Uostalom zar vam to nije pomalo glup nacin da zavrsimo ovaj maraton? :(
Gde je tu svecanost, uzbudjenje? Razne sam zanimljivosti spremio kad pocne cetvrtfinale...
Mislim, vi predlazete da stavimo 10 finalista u jednu rundu i resimo pobednika? :confused: Gde je tu ona draz finala "jedan na jedan"?

Sa serijama sam uradio na ovaj nacin i to se dobro zavrsilo, hajde da to primenimo i ovde...Ako sumnjate u moju subjektivnost, odnosno objektivnost, meni se od preostalih filmova svidja samo jedan, a ni za njim nisam preterano lud...Cetvrtfinale ce biti fiksno, tj polufinale ne odredjujem ja...

Zelim da vas pitam, da li zaista vidite bodovanje kao dobro resenje za kraj? Ja ne...:confused:

I ja mislim da je realnije bodovanje, iako manje pompezno za kraj, ali se ne slazem da bi trebalo zavrsiti turnir sa izborom 1 od 10. Bolja je ideja da se prvo bira najboljih 5 ili cak 3 (ili da ta 2 stadijuma idu i odvojeno, prvo 5 pa 3) pa tek onda najbolji od njih. Ima dosta clanova koji ce po ispadanju tih prvih 5 dosta drugacije glasati u nastavku. To je samo predlog ovako iz prve, moze se modifikovati verovatno, ali mi deluje bliskije nekom postenom i realnom izboru, bez uplita srecnih okolnosti.

Apocalypse Now (1979)

Pompeznost mi ide uz Grand, a ne uz glasanje za filmove koji su, iako ne predstavljaju moj izbor, zaista veoma dobri.
Ako je pompeznost jedini razlog, subotom idu Zvezde Granda, Saša Popović baš izštreca i one koji prate i one koji slučajno prebace Pink u trenutku njegovog urlanja. Tu ima sasvim dovoljno te bespotrebne pompe i afektiranja.

Meni je svaki vid bodovanja realniji od parova, a i mnogo mi je zanimljivije da postoji neka vrsta TOP liste.

Ok mi je i buletov predlog. Može od 3-10 mesta da se dodje rangiranjem putem bodova, a onda prva dva (ako se već u bodovima može potkrasti kalkulisanje), da na kraju budu u duelu jedan na jedan.

Mislim da bodovanje treba da bude relevantno, posebno jer sad vidim još nekoliko ljudi koji se slažu s tim.

I ja mislim da je realnije bodovanje, iako manje pompezno za kraj, ali se ne slazem da bi trebalo zavrsiti turnir sa izborom 1 od 10. Bolja je ideja da se prvo bira najboljih 5 ili cak 3 (ili da ta 2 stadijuma idu i odvojeno, prvo 5 pa 3) pa tek onda najbolji od njih. Ima dosta clanova koji ce po ispadanju tih prvih 5 dosta drugacije glasati u nastavku. To je samo predlog ovako iz prve, moze se modifikovati verovatno, ali mi deluje bliskije nekom postenom i realnom izboru, bez uplita srecnih okolnosti.

Apocalypse Now (1979)
Ovako sam i ja bila zamislila bodovanje, ne samo da rasporedimo glasove od 1 do 10, nego da ti bodovi daju listu TOP 10, a da nakon toga idemo dalje. :)
Sad kako, to i nije toliko vazno, glavno da dodjemo do finalista. Mozemo npr. odabrati prvih 5, a onda 2 za finale. Ono sto je vazno je da do ovih lista (i finalista) dodjemo bodovanjem, a ne parovima, jer parovi nisu realni ( i ne zato sto ih ti formiras Borise, nego zato sto nikad ne mogu biti realni kao bodovanje, da ih ne znam ko formira). A ti iznenadjenja koja si planirao verovatno mozes modifikovati i primeniti. :)

Ovako:
Kum, Let i Psiho za sada nemaju ni jedan glas za ispadanje. Po dva glasa imaju Apokalipsa, Sindler i Carobnjak. Po jedan glas imaju Dobar, Los, Zao, Bilo jednom..., Ptice i 12 gnevnih ljudi.

Iako je glasanje otvoreno do sutra uvece, mislim da ce vise od dva filma imati isti broj glasova...U tom slucaju ce odredjivati faktor van nas koji glasamo, a to je ocena na IMDB. Ok je ako se radi o 2 filma, ali bice ih vise. Onda ne moramo ni da glasamo nego lepo odmah da ih poredjamo prema IMDB oceni.

Borise, iako te podrzavam mislim da ovo ne valja.

Vec vidim problem u najavi sa ovakvim nacinim bodovanja - desilo se upravo ono o cemu su pricali - svi glasamo razlicito....

Mozda ipak treba promeniti sistem...

meni je ovako vrh :lol: mislim, glasas koga da ljusnes.. a ja mislio za favorita.. idem gore da editujem post i izbacim ono sranje od carobnjaka iz oza

NECEMO DA MIJENJAMO..ZAMISLIIII
NJA
NJA
NJA
MRS
:lol:

Poslednja izmena:
ljudi, sta vam je.. ovaj turnir je ionako jedno veliko sranje... ne zbog organizacije i selekcije filmova, ona je odlicna vec cobana koji glasaju.. ***** sistem glasanja.. i jedan i drugi imaju prednosti i mana..
slikovito da objasnim
pamela anderson ima dobre sike, al' joj je pozadina bzvz.. dok naomi rasel ima dobru, izoblikovanu guzicendu ali je ravna ko daska.. E PA JA BIRAM NAOMI
ne zbog cinjenice da je naomi ocuvanija i bolja nego zbog ovoga prije sto napisah

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back