The Elder Scrolls III - Morrowind

Miki 13991:
Ako bude radila na 256 MB,imam.Negde sam pročitao da može da radi na mojoj konfiguraciji.
Mozhda bi trebao da prochitash oficijelnu temu o zahtevnosti Oblibiona na elderscrolls.com forumu:
http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=208783

Morrowind je sjajna igrica, skoro sam pocheo da igram i nisam josh pola stvari skontao. :)
Kada chitash sve o Tamrielu zaista ti se chini da je to svet koji postoji, a sve to chitanje na pochetku mozhe da bude jakoo hmm overwhelming kako englezi kazhu.
Tako da, ako ne znash engleski ili te mrzi da mnogo chitash imacesh poteshkocja sa igricom. :)

Kao shto cesh videti u toku igre,pravljenje potion-a je daleko jeftinije i kudikamo efikasnije od ponudjenih u igri,ali ne treba preterivati.Jednom prilikom sam napravio "levitate 706 pts for 4829 sec." i veruj mi malo je zamorno i nepraktichno prosto preletati velikom brzinom predele,na kraju sam morao da iskorostim opciju "rest" kako bih se oslobodio levitacije.Evo malo primera koji bi trebali da ti pomognu.
potionnew5nd.jpg

Mada evo sada kada sam i konachno postao "Nerevarine" mogu reci da od potion-a najvishe pomazu "reflect","dispel",kao i forify atributi.

Да оживим тему... Купио сам Morrowind GOTY, и много ми се свиђа, мада није ни близу толико заразна колико кажу, па ми преостаје да лагано, лагано, лутам по Vvardenfell-у. За двајес' дана сам од квестова очистио зону између Hla Oad-а и Suran-а :D. Него, 16. сам ниво, раса Imperial, класа Knight, и могу да урадим доста тога што многи нису могли на мом нивоу. Верујте ми, одлична је комбинација, само крените да буџите Long Blade и Heavy Armor. И, прилично ми је чудно што један обичан смртник, био инкарнација неког тамо Неревара, или не, може да убије ТРИ бога!

Evo ja skino sa to**enta igru sa ekspanzijama(Tribunal,Bloodmoon)danas krecem da igram.Igrao sam ja pre samo Morrowind bez expanzija pa sam imao jedan problem a on glasi:Kada sam napao nekog crva i kreno da ga koljem normalno da je on mene ubijo pa me interesuje da li je to neki bug ili ima neki patch koji to popravlja ili moram da nabijem skill??

Evo, imam jedan problem...
Onaj quest u templu(knjiga Pilgrims Path) me mnogo muči.
Ne mogu da nađem onu dremoru što treba da joj dam silver longsvord(onaj deo sa puzzle cannalom).

Kao i još jedan:Kad ti Casius Cosades kaže da pričaš sa troje ljudi u vivecu.
Pričao sam sa svo troje, ali onaj član thievs guilda neće da mi da beleške ili tako nešto...
Iako mu jesam sredio onog agenta što ga je smarao...

Šta da radim?

I da, za šta služi telekinesis?

Inače sam 44. lvl.

Poslednja izmena:
Evo jedan savet! Svo vreme skacite i trcite! Tako ce vas se budziti atletics i akrobatics svo vreme i na kraju ce te skakati po 5 metara i moci da skocite u provaliju i da ne izgubite mnogo helta! Takodje postoji nacin da se zaradjuje beskonacno mnogo para, pa da moze da se dize lvl dokle hocete(moj drug do 550) pa je na kraju mogao ceo svet da ubije odjednom :) Igra je jedna od najboljih koje su ikad izasle...

Овако...Одеш у трећи ниво оних канала испод палате. Видећеш тамо пролаз, прођи кроз њега, и видећеш таблу која подсећа на светилиште (мада није). Прочитај је, и казаће неш то у вези дисања у води. Иди у воду и крени намерно да се давиш. Када ти се здравље спусти до одређене границе, отвориће се пролаз. Прођи кроз њега, и видећеш дремору, и поред ње ковчег. Извади из ковчега сребрни мач, и дај јој. Et voila!

Back