The Elder Scrolls III - Morrowind

Ma Gothic je zakon. Mada nikad nisam igrao Morrowind, ali sam zato igrao Oblivion nekih pola sata i obrisao ga jer je toliko glup da ni cd vise ne mogu gledati. Ali sam zato Gothic I i II obrnuo desetak puta. Trojku samo jednom. :super:

lol ja mislim da sam Gothic keca i dvojku obrnuo više od desetak puta :D
Što se tiče trojke to je bilo čisto razočarenje :(
Igra je imala toliko potencijala , šteta što je razvojni tim uništio preranim izbacivanjem na tržište ...
Mada čujem da se sprema (ako ga već i nisu izbacili:eek:) neki novi patch koji bi navodno trebao da ispravi većinu bagova i dovrši priču

Koga god da pitate, reci ce vam 2 stvari: 1. MW >>> OB 2. RPG ne cini gola grafika, vec atmosfera i sveukupan dozivljaj pri igranju [sto je glavni razlog zasto 7 od 10 ljudi na BGS forumu tvrdi da je Morrowind sa ekspanzijama bio i ostao bolji od Oblivion-a].

Igrao sam MW i Gothic 2 nekoliko puta, OB nikad jer mi moja kanta od PC-a nije dopustila [ni sa Oldblivion programom koji obara zahtevnost ne ide].

Anyway, oficijelni sajt Bethesda Studios: http://www.bethsoft.com/bgsforums/
Moja malenkost na tom sajtu: http://www.bethsoft.com/bgsforums/index.php?showuser=51288 [uglavnom visim u General Discussion sa ostalim zunzarama :D]

morrowin jeste bolji od obliviona, tachno je da oblivion ima bolju grafiq ali morrowind je kompleksniji, mnogo vishe stvari ima, nekako se chovek vishe uzhivi u njega. igrao sam obe igre, sjajne su obe, ali prednost dajem morrowindu
jedna stvar koja me uzhasno nervira u oblivionu, pored hardverske prezahtevnosti, je generisanje itema u kovchezima, qtijama itd

tzitiram druga: "brate, idem ja par sati tako kroz mapu, samo pichim i pichim, nadjem neki prolaz kroz planine, totalo sluchajno naletim, zavuchen zlo. prodjem. brate, ispred mene ogromno prostranstvo, livada, i na sred nje kao brezhuljak uzdignut i kovcheg na njemu. ja se naprzhio zlo, rekoh ko zna kakvo vanzemaljsko zlo lezhi u kovchegu. prepeshachim do njega, otvorim ga... brate, mrtva najglupja najobichnija CHASHA, ona koja ima u svakoj qtiji u svakom gradu da se nadje..." kraj tzitata

mislim ono...

Moze li mi neko reci kako da zavrsim quest koji je deo pilgrimage za temple, ono kada se zavuces u lavirint-kanalizaciju ispod palate Viveca, kada treba nesto recimo breathe the water of his courage ili nesto. Nikada se nisam mnogo posvetio ovoj gildi, bas me zanima kako se to radi...

Lepo brate, udjes u vodu i udavis se, a Vivec dokaze moc jer ti health ode iz 0 u max kad bi trebao da umres. Ondak das onom Dremori srebrni longsword (ima u sanduku pored njega) i to ti je to.

Ljudi potreban mi je odgovor,sta je to Sto Morrowind cini igru boljom od Obliviona? Morrowind nikada nisam igrao,ali sam gledao gameplay i nisam bio bas nesto odusevljen "Trcanjem" lika :) ,dok sam Oblivion presao i to sam bas zesce bio nalozen da sam ostajao budan nocima kako bih "levelisao" heroja :lol:. Dakle jednostavno pitanje .. Sta je to sto morrowind ima,a oblivion nema?

Ljudi potreban mi je odgovor,sta je to Sto Morrowind cini igru boljom od Obliviona? Morrowind nikada nisam igrao,ali sam gledao gameplay i nisam bio bas nesto odusevljen "Trcanjem" lika :) ,dok sam Oblivion presao i to sam bas zesce bio nalozen da sam ostajao budan nocima kako bih "levelisao" heroja :lol:. Dakle jednostavno pitanje .. Sta je to sto morrowind ima,a oblivion nema?

hehe pa dusu

Oblivion je namijenjen djeci.
Plastična igra, banalna radnja.
Jeste da izgleda, ali to je sve.

Oblivion je namijenjen djeci.
Plastična igra, banalna radnja.
Jeste da izgleda, ali to je sve.

Dobri odgovori z:)

Moram priznati da nisam igrao Oblivion, ali ako je tacno ovo sto sam cuo, onda je stvarno namenjen deci. A cuo sam da je na mapi, za vreme trajanja questa, sve lepo obelezeno gde treba otici, u milimetar, znaci nema greske.

Dok ti u Morrowindu kaze npr. "idi na istok, onda druga staza levo, pa kad dodjes to drveta koje izgleda otprilike tako i tako skreni na jug, predji drveni most i onda treca kuca sa leve strane" pa se ti snalazi i lutaj tri dana dok ne nadjes to sto trazis. Definitivno za ozbiljnije igrace.

Naravno, verujem i da je Oblivion sjajna igra ako od nje trazite samo dobru zabavu (sto na kraju krajeva i jeste ono sto vecina igraca trazi od neke igre).

Igru je prodao izgled. Ništa posebno. Mislim da je trebalo biti mnogo tabanja, kakvog baš i nema. Sve se svodi da napadaš na divljač po šumi ili da oni tebe. Još jedna odlika je stvarno ogromna mapa, ali to je mač sa 2 oštrice. Koga zanima toliko livade, i ako odete da istražite neke predjele onda ćeš to uraditi zato što moraš. Ako želiš uživati u igri onda baš moraš staviti detalje na max za šta treba par dobrih komada hardvera.

Back