The Brand New Krstarica TV SERIES Championship!

Znaci, zato sto postoji veliki broj kultista koji obozavaju TP ja bih onda trebao da glasam za nju iako iskreno mislim drugacije.

Naravno da ne, niti sam ja to napisala, ne znam odakle ti takav zaključak.

U potpunosti se slazem. TP je kulti fenomen medju serijama i to ce ostati dok je sveta i veka. Da ne govorim o tome sto je u orbitu izbacila glumce koje je neko od vas ovde naveo - pre svega mislim na Seril Li tj. Loru Palmer. A i Kajl MekLahlan je posle TP postao popularan iako je vec glumio u gomili filmova (od toga i u Lincovom Plavom Somotu). Ne samo da je Linc angazova odlicne glumce (iako ne popularne/poznate u to vreme) nego je uspeo da stvori atmosferu koju osecas na svojoj kozi dok gledas. Neko mozda ne voli njegov crni humor, ali ako ti se ne svidja nemoj da gledas. A TH koliko god bila zanimljiva ne moze da se poredi po kvalitetu sa TP. Ja sam odrasla uz obe serije, i TH sam uvek rado gledala i jeste dobra serija ali u odnosu na serije tog tipa. Da je bolja od Law and Order e pa to bas i nije. Mozda je popularnija, ali po kvalitetu gledano ne bih se slozila kada uzmemo u obzir glumce i scenario. Takodje sam ostala sokirana da je Nikita presisala CSI Las Vegas! Ma dajte ljudi...

Meni je Las Vegas najbolja od svih CSI serija, ostale su mi praktično i negledljive.I verovatno bi dobila više poena od mene da je bila u rundi sa slabijom konkurencijom A i inače, proceduralne serije koje gledam i koje mi se dopadaju su baš malobrojne.. A Nikita je jednostavno serija koju više volim. To se valjda na kraju svodi na stvar ukusa. z;)

.
To je zato što Tropical Heat/Sweating Bullets nigde nije bila zapažena sem u Srbiji. Samo je ovde bila fenomen - zato je onaj glumac i dolazio, čovek je bio iznenađen i oduševljen da je negde tako popularan. Aj probaj da dovedeš neke iz neke serije koja je bila ili je još uvek svetski lik, iz na pr. The X-Files ili Lost pa da vidiš kad će da dođu. z:p A ovde u Srbiji čisto sumnjam da će neko snimiti seriju inspirisanu tom serijom...

Twin Peaks, mada ima i dosta slabosti, posebno u drugoj sezoni, bio je fenomen svuda... uključujući Srbiju. Kako se to gledalo i prepričavalo po školi... Ja se sećam i bar dva članka u domaćim časopisima koja su poredila političku situaciju u Srbiji sa likovima i događajima iz Tvin Piksa - jedan iz Vremena, jedan iz Srpske reči negde 90tih. z:D

Važnije je ipak to što je ta serija izvršiča ogroman uticaj na američku televiziju, a time i svetsku... danas kad se gleda, na momente je i dalje fantastična, ali na momente je vrlo slaba... ali bez nje, pitanje je da li bi bilo mnogih drugih kasnijih serija, od X-Filesa, Six Feet Under, Losta, do Desperate Housewives, na primer.

Nisam znala za te analize iz novina :lol: , ali sam takođe stekla utisak da je i TP bila jako popularna serija ovde. Dok je TH bila fenomen samo u Srbiji, TP je i globalno. I to jednostavno nema veze sa tim kome se šta više dopada. A i kada bismo krenuli o tome, meni je TP ,uključujući i nedostatke&gledano kao celina, daleko superiornija serija.

Kakve sad to veze ima? :confused: Pričali smo o tome koja je serija uticajnija, a ne kome se šta sviđa. Meni se jako sviđaju i neke serije koje uopšte nisu bile naročito popularne niti uticajne, i naravno da ću da glasam za seriju koja se meni sviđa, a ne za neke popularnije koje mi se ne sviđaju.

Pa nesto nisam siguran. Mislim da javno mnjenje ima veliki uticaj na tebe.

To je zato što Tropical Heat/Sweating Bullets nigde nije bila zapažena sem u Srbiji. Samo je ovde bila fenomen - zato je onaj glumac i dolazio, čovek je bio iznenađen i oduševljen da je negde tako popularan. Aj probaj da dovedeš neke iz neke serije koja je bila ili je još uvek svetski lik, iz na pr. The X-Files ili Lost pa da vidiš kad će da dođu. z:p A ovde u Srbiji čisto sumnjam da će neko snimiti seriju inspirisanu tom serijom...

Mogu da dodju, ali ne bi izazvali toliko interesovanja kao Rob. Evo bio je Dzoni Dep. Gde ces vecu zvezdu da nadjes u serijama. Pa opet nije to bilo to. z:p

Važnije je ipak to što je ta serija izvršiča ogroman uticaj na američku televiziju, a time i svetsku... danas kad se gleda, na momente je i dalje fantastična, ali na momente je vrlo slaba... ali bez nje, pitanje je da li bi bilo mnogih drugih kasnijih serija, od X-Filesa, Six Feet Under, Losta, do Desperate Housewives, na primer.

Znao sam da postoji neki razlog zasto ne volim te serije. Sem mozda pocetka X-filesa, ali i ta serija je kasnije izgubila svaki smisao... z:)

Pa nesto nisam siguran. Mislim da javno mnjenje ima veliki uticaj na tebe.

Na mene konkretno ili...? Ajde obrazloži. :dontunderstand:

Mogu da dodju, ali ne bi izazvali toliko interesovanja kao Rob. Evo bio je Dzoni Dep. Gde ces vecu zvezdu da nadjes u serijama. Pa opet nije to bilo to. z:p
"Kasandra" je izazvala veće interesovanje kad je dolazila nego Nik Sloter. z:D

Eto ti javnog mnenja... z:p

Jednostavno imam takav utisak da dosta istrazujes i uvazavas ustaljeno misljenje o nekim serijama. z:)
Na primer? z:hm:

I šta je to "ustaljeno mišljenje"? Koga? Kritike? Usera na ovom forumu? Usera na nekom drugom forumu? IMDB usera?

Uvažavam mišljenje ljudi koji imaju sličan ukus, pa ako recimo većina ljudi koji vole Homicide:LOTS, The Sopranos, Oz... kaže da je The Wire mnogo dobra serija, onda pretpostavljam da jeste i da bi trebalo da je gledam... svako se valjda prema tome orijentiše da li vredi da proba da gleda nešto?

Što ne znači da se uvek slažem sa ljudima koji imaju sličan ukus... Niko još nije uspeo da me ubedi da je 24 dobra serija :)

Poslednja izmena:
Round 27:

Reaper
reaper%20tv.jpg

The Gangster Chronicles
the_gangster_chronicles-show.jpg

Family Ties
Family%20Ties.%20The%20Complete%20Collection%20Season%201-7.jpg

Harper's Island
http://3.***************/_rSA9SVWw60w/SjuBZSZUPTI/AAAAAAAAFgI/vrNWiZtgD-8/s400/Harper%27s-Island-Season-1-Episode-10.jpg

Scrubs
http://1.***************/_LfS7TPpyU3I/SXo6p0jFJAI/AAAAAAAAAAk/yB6nXPD3imI/s400/Scrubs-wallpaper.jpg

Round 28:

One Tree Hill
one-tree-hill-sesaon-6-episode-18-searching-for-a-former-clarity-299x300.jpg

Men Behaving Badly

badly.jpg

Dragon Ball
Dragon-Ball.jpg

3rd Rock From The Sun
3rd_Rock_From_the_Sun_001.jpg

Nash Bridges
NASH%20BRIDGES.jpg

24 je extra serija (gledajuci je kao akciju, naravno) i Jack Bauer je faca...ali ne preterujmo - NIKO nije jaci od Chuck Norrisa...sem Duleta Vujosevica mozda... :) ;)

Chuck Norris and Jack Bauer once got into a fight, the event is commonly known as the Big Bang. If you want to know who won, just ask yourself when was the last time you saw a new episode of Walker Texas Ranger? :)

Round 27

Scrubs 10
Reaper 8
The Gangster Chronicles 5
Harper's Island 3
Family Ties 1

Rоund 28

Dragon Ball 10
Nash Bridges 8
3rd Rock From The Sun 5
One Tree Hill 3
Men Behaving Badly 1