The Big Bang Theory - B92

• Začetnik teme Začetnik teme fes
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Extra mi je serija.i sto rece neko gore trebas da budes nerd da bi razumeo.Sheldon je najjaci.Mene neodoljivo on podseca na mister bina.Gledo sam i 2 i po i ona extra,meni su u istom rangu.Penny-BOMB!!! Meni najjace ono od sheldona : "knock" "knock" "knock" PENNY "knock" "knock" "knock" PENNY "knock" "knock" "knock" PENNY i ttako pet sest puta.Legendarne su njegove metafore.

Dobra je serijica :) ! Meni se dopada ...ima solidnih fora ,a narocito mi se svidja sto su izasli iz pojedinih klisea forsirajuci ove "inteligentne" sale . Takodje mi se dopada prepucavanje Seldona i Peni ...i naravno ,sama Peni . Plavusa je plavusa :P !

12816323905986.jpg

“Scissors cuts paper, paper covers rock, rock crushes lizard, lizard poisons Spock, Spock smashes scissors, scissors decapitates lizard, lizard eats paper, paper disproves Spock, Spock vaporizes rock, and as it always has, rock crushes scissors.”

“A little misunderstanding? Galileo and the Pope had a little misunderstanding.”

“I am not crazy; my mother had me tested.”

“Ah, gravity—thou art a heartless bitch.”

“Howard, you know me to be a very smart man. Don’t you think that if I were wrong, I’d know it?”

“Interesting. Sex works even better than chocolate to modify behavior. I wonder if anyone else has stumbled on to that.”

“A fear of heights is illogical. A fear of falling, on the other hand, is prudent and evolutionary.”

“Well, there’s always the possibility that a trash can spontaneously formed around the letter, but Occam’s Razor would suggest that someone threw it out.”
Best of Sheldon :lol:

Ne razumem ljude koji kažu da je ovo odvratno. Meni je ovo jedna od retko i donekle pametnih amerikanskih serija koje sam gledala.

Ovde ima mnogo toga što se valja ispod površine; usled čega volim gledat engleske serije, naprimer. Prijatelji su, naprimer, odvratni; retardirani amerikanski humor za teletabise. Meni su fuj ljudi koji Prijatelje smatraju vrhuncem humora i televizijske ingenioznosti.

The Big Bang Theory je američka serija, to niko ne spori; i, shodno tome, s mnogo rupa i ušećerenih nebuloza. Ali je i tako jedna od pametnijih i zanimljivijih, i valja je ispratiti.

Ako ništa, bar zbog rečnika. I Šeldona. z:mrgreen:

Ne razumem ljude koji kažu da je ovo odvratno. Meni je ovo jedna od retko i donekle pametnih amerikanskih serija koje sam gledala.

Ovde ima mnogo toga što se valja ispod površine; usled čega volim gledat engleske serije, naprimer. Prijatelji su, naprimer, odvratni; retardirani amerikanski humor za teletabise. Meni su fuj ljudi koji Prijatelje smatraju vrhuncem humora i televizijske ingenioznosti.

The Big Bang Theory je američka serija, to niko ne spori; i, shodno tome, s mnogo rupa i ušećerenih nebuloza. Ali je i tako jedna od pametnijih i zanimljivijih, i valja je ispratiti.

Ako ništa, bar zbog rečnika. I Šeldona. z:mrgreen:

E nek si nam rekla! :zima:

pa kod ovakvih serija se cesto pomisli da bi bez jednog lika bilo dosadno - Joey kod Prijatelja, Karen i Jack kod Will and Grace ili u ovom slucaju Seldon...a ustvari uopste nije tako, da nije ovih 'dosadnijih' likova Seldon i ovi nabrojani se nebi isticali.

Najjaci su mi razgovori izmedju Volovica i njegove keve! :hahaha:

K'o ja i moja baba. :mrgreen: Kojoj je danas hepi brzdej. z:D
A tek Leonardova keva. Crko sam od one prve epizode kad je rekla da su Raj i Howard podsvesno u gay braku. :lol:

Stigao sam do kraja 3 sezone i ni malo ne opadaju u kvalitetu! :D Seldon je carina! :lol:

Ja do sredine 3. On je definitivno više od pola serije ali i ostali su dobri.
Leonard je najmanje smešan, ali to je zato što mora neko da bude iole normalan... :lol:

Ja ponekad pomislim da sam dete Sheldona Coopera i Monicae Geller. :mrgreen:

K'o ja i moja baba. :mrgreen: Kojoj je danas hepi brzdej. z:D
A tek Leonardova keva. Crko sam od one prve epizode kad je rekla da su Raj i Howard podsvesno u gay braku. :lol:

Ja do sredine 3. On je definitivno više od pola serije ali i ostali su dobri.
Leonard je najmanje smešan, ali to je zato što mora neko da bude iole normalan... :lol:

Ja ponekad pomislim da sam dete Sheldona Coopera i Monicae Geller. :mrgreen:

Leonard me najvise nervira, a Peni mi nekako najlosije glumi! :confused:
Da, da Leonardova keva :hahaha: Videces ako nisi gledao kad se bude napila sa Peni :hahaha:

Back