the 69 eyes

Everytime I hear you breathe
In the still night next to me
And your innocent heart to beat
I feel so complete
Just let me listen
to you gentle breathe
No words do we need
Let your innocent heart speak
Still waters run deep

:D cao i tebi Courtney

obavestenje za sve ljubitelje ovog sjajnog gothic banda :

IZASAO JE NOVI ALBUM !!!

:D :D

naziv albuma je Devils a najbolje pesme
Sister Of Charity
Jimmy

I've never seen the dawn like this before
Tears on the night turn to diamonds on your eyes

Covece 69 Eyes je zakon!!! Koncerti su im pravi dozivljaj (ono nikad nisam bio, ali gledao sam snimke...), a da ne govorimo kakvu muziku prave. Ne znam, super su mi! Najvise od njih u poslednje vreme slusam album Devils i Blessed Be, a najvise pesmu Sister of Charity. Ma covece skroz su preterani!

Sta mislim o njima napisao sam na temi o gotiku. Oni nisu metal, nisu ni gothic vec koketiraju sa bilo cim
samo da bi se prodali. Na jednom od singlova imaju klubski mix za koji bi svi vi rekli da je najgrdji techno. 69 eyes su bend za tinejdzerke koje nisu prerasle Bravo i koje upravo prerastaju boys bendove.
Dobar teen gothic Bend su recimo Cruxshadows. BTW, novi album 69 Eyes je krsh na kvadrat. Mislim, ko je procitao tekstove zna o cemu govorim...

Sta mislite o ovom bendu i da li ste ih culi.Oni su sjajan koji svira gothic-rock pomalo glam!!!Najnoviji album im je Devils,a trnutni hit Lost Boys,pema koju ste verovatno culi ako imate vivu ili mtv!!!Dakle,sta mislite o njima i o njihovoj muzici?????[/FONT]
31.jpg

Fency_Killer:
Reci to Ville-ovim obozavateljkama :)
npr. meni :x :lol: :x
ne mogu vise da raspravljam ko je lepsi.... umorih se....
Ville je iz HIMa, Jussi je iz 69 Eyes, Eicca iz Apocalyptice, Alexi (priznajem :lol: :lol: ) iz COBa (mada mi se Ville jos uvek najvise svidja od svih pomenutih Finaca).....
ma, svi su oni nekako..... fantasticni :-D :-D
Finns.... beautiful people.... I'm in love with all of them.....
wub.gif

Back