Thanks god it's christmas

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.045
Ako se čudite odkud ja ovako rano pa još mislite da sam krmeljava, raščupana i u pidžami onda znajte da sam ustala u 5:15 iako danas idem u drugu smenu .

Ovamo je christmas sinoc sam išla u trgovinu povela sam juniora da mi pomogne tegli kese i kad sam ušla u kupovinu vidim da je djavo odnio šalu ....dede i bake guraju kolica parkiraju se gde im se god hoće često se pitam zašto oni neidu rano ujutro u šoping valjda vise kod doktora !! Zatim majke djeca vrište na sve strane od beba do 5 godina starosti kad cujem tu vrisku kosa mi se na glavi diže i tako sam sinoc rekla junioru "ako ima nešto bez čega nemože preživeti 24 sata trci i ubacuj u kolica i bežimo odavden"

I zbog tog sam ustala u 5:15 popila dve kafe istušira se i krenula da jasnim planom sta mi još treba jer danas u 13:00 trgovine zatvaraju i tek u ponedeljak otvaraju .

Da li vi kupujete ko lude uoči praznika ili samo dokupujete sitnice ?

Da li vodite decu (malu decu placljivu) sa sobom ili ostavite kod dede i bake ?

Највише волим оне који породично иду у мегамаркет. Вриска цика, деца у штрокавим ципелама седе у жичаним колицима, угојени очеви и палете пива и киселе.

Највише волим оне који породично иду у мегамаркет. Вриска цика, деца у штрокавим ципелама седе у жичаним колицима, угојени очеви и палете пива и киселе.

Nikada necu zaboraviti scenu kada je decak vristao da mu mama kupi parfem:eek: zenski:eek::eek: I ona mu uzela:eek::eek::eek: "Evo, evo... samo prestani":pop:

mene impresioniraju penzioneri
ovaom stalno kukaju a ovamo kad uđeš u mesaru ne možeš od njih niti da dišeš niti da dođeš na red...

Znas li koliko je zena koje mrzi ili ne stizu da kuvaju pa nose od mame ili svekrve u kanticama gotova jela kuci? Ne bi verovao. Ne pojedu to samo penzioneri nego i njihova deca i unuci, obicno.

- - - - - - - - - -

I ja sam dozivela blagi sok :lol:

Juće sam svrnuo do Ušča da kupim kabl za aparat jerbo samo tamo imaju...Naroda ima, al svi samo gledaju, retko ko i pazari.
Nije još počela euforija.
Ne idemo odavno po TC i magamarketima u nabavku.
E, kdo nas sve živo radi, osim na sam Božić. ali i taj dan rade neke prodavnice, tako da nije frka što se tiče nabavke...
Ne osetja se praznovanje još uvek, al ovde pišu po medijima da će 150 hiljada stranaca doći u Bg, od toga 90 'iljada na Brenin koncert za BG
Svi se smeju jer je cifra impozantna ( : Msmmm... alo, bre, 90 iljada Bugara,

Juće sam svrnuo do Ušča da kupim kabl za aparat jerbo samo tamo imaju...Naroda ima, al svi samo gledaju, retko ko i pazari.
E, kdo nas sve živo radi, osim na sam Božić. ali i taj dan rade neke prodavnice, tako da nije frka što se tiče nabavke...
Ne osetja se praznovanje još uvek, al ovde pišu po medijima da će 150 hiljada stranaca doći u Bg, od toga 90 'iljada na Brenin koncert za BG

Да да, слушала сам на радију за Бугаре и цркла сам од смеха. :mrgreen:

I Rumunija zna za brenu lepu :zcepanje:

Znaš šta uvek pomislim a sad cu kazem kad ti vidim sliku vazda se smijem to je neka arapska verzija :lol:

Back