jacques
Buduća legenda
- Poruka
- 29.889
tema je do yaya
...ma LOOOLCHINA 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...e đe si mrčo...Aleksej_BASO:Ja nekako kontam da treba da ima nekoliko stanova u gradu kucu van grada dvoje kola, i fotokopirnicu...
A mogao bi da ima i kesha, bar 4160 kinti koje su kao perpetuum mobile... Nikad se ne mogu potrositi...![]()
...ne znam po ubavo devojče... :shock:Lusy Lusy:A koliko bi vas muskarac bio fizicki tezak kad bi se vodili ovim... Da je bogat koliko je tezak!!!!Jesu li cifre enormne ili???
na pitanje odgovaram pitanjem,jer sam na osnovu naslova skontala nesto sasvim drugo...
a i mrzi me da odgovaram opsirno...jbg...![]()
Ne ide mi ovih dana dubokoumno razmatranje doticnih mi svih posecenih tema...sinmbad:...ne znam po ubavo devojče... :shock:
..ma nije možno... :shock:Lusy Lusy:Ne ide mi ovih dana dubokoumno razmatranje doticnih mi svih posecenih tema...
mislim da sam sprzila mozak![]()
Ima mnogo mogucih uzroka ovoj katastrofalnoj posledici koja moze da bude jako opasna...sinmbad:..ma nije možno... :shock:
...e čuj moramo pod hitno preduzeti opsežnu pretragu,i pronaći mogući uzrok toj posledici... 8-)
..slažem se sa gore pomenutom dijagnozom.... :wink:Lusy Lusy:Ima mnogo mogucih uzroka ovoj katastrofalnoj posledici koja moze da bude jako opasna...
zato je najbolje analizu izvrsiti sto pre,dok jos ima vremena...![]()
Sutra cu doci po uput za direktnu hospitalizaciju.... 8-)sinmbad:..slažem se sa gore pomenutom dijagnozom.... :wink:
...dobro... 8-)Lusy Lusy:Sutra cu doci po uput za direktnu hospitalizaciju.... 8-)
Drago mi je...sinmbad:...dobro... 8-)
...bićete u najboljim rukama.... :wink:
...znam i u ime toga...Lusy Lusy:Drago mi je...
imam poverenja u vas...
nego pokvaricemo sve teme... :-o
Aleksej_BASO:Ja nekako kontam da treba da ima nekoliko stanova u gradu kucu van grada dvoje kola, i fotokopirnicu...
A mogao bi da ima i kesha, bar 4160 kinti koje su kao perpetuum mobile... Nikad se ne mogu potrositi...![]()
Aleksej_BASO:Ja nekako kontam da treba da ima nekoliko stanova u gradu kucu van grada dvoje kola, i fotokopirnicu...
menna:Pa, posto ja imam sve ono navedeno u anketi, onda mi kesh kod muskarca nije ni bitan... Jel nema-nema, pa sta, ja castim. Valjda se zato uvek i vucem sa likovima koji nemaju gde mrtvi da padnu. Mada, dodje mi nekad da naglasim ko ima a ko nema, a to lose utice na komunikaciju. Dakle, za neko zezanje pare mi nisu bitne, ali ako bih sutra morala zarad nekoga ko nema nista, da se odreknem onoga sto ja imam, to bi bila teza stvar.