Tezak ljubavni zivot

Pozdrav , odlucio sam da sa vama podijelim moju "muku" .... Imam 19 godina jos uvijek nijesam imao djevojku, doduse uvijek kad bi mi se neka svidjela imala je momka i nikad me nisu odbijale nego sam im sluzio kao alternativa... ;) nekima od vas je sig ovo smijesno, ali mn nije... gledam djecu od 13 godina ljube se sto sve ne rade, a ja jos uvijek nijesam imao prvi poljubac... stvarno nekad pozelim da me nema na ovoj planeti ...

Pomozite mi savjetima ...
Matori, brate, da mogu da smuvam prposnu omladinku uradio bi to... ovako mrka kapa... :confused:

Pazi, nije sramota to nista sto nisi imao devojku. Poljubac ko poljubac, seks ko seks, u pocetku je zanimljivo posle smara, postaje rutina, tako da ne propustas mnogo, nego eto, nase drustvo je optereceno vezama, seksom i ostalim glupostima i svi koji nemaju stalne veze i seks su kao luzeri, nije nego.
Prvo, ne gledaj klince od 13 godina, oni niti znaju sta je ljubav ni sta je veza, tako vole se nedelju dana i to je to, ma i sa starijima od 20+ je tako.

Nezrelost i opterecenost ljubavlju i seksom jednostavno.
Ti sta trebas je da te prvo ne bude briga da 'l si imao devojku ili ne, provereno znam da je nekim devojkama u tim godinama simpaticno ako si im prvi, naravno ima i onih koji ce misliti da si luzer, ali to je ocigledno pokazatelj koliko su suplje u glavi i opterecene vezama i iskompleksirane.
Drugo, one ne mogu znati da l' si ti imao devojku ili ne, osim ako im ne kazes, imam prijatelja nikada nije imao devojku, nije ni poljubio curu, a eto sada po kaficima skoro svaki vikend 'vata' drugu i nijedna ne kaze kako je neiskusan, tako da se to ne primeti. Lik ima prodju, stila, devojke mu same prilaze, a i on je recit, tj. zna kako da prica sa njima. Niti je on neki baja, niti vozi neka besna kola, lik se ok obuce, ima stila, zna kako se prica sa devojkama, a do skora je bio u slicnoj situaciji kao i ti.

Tebe ako je sramota ovako uzivo, mozes pricati malo sa devojakma na netu, cisto da kapiras kako se prica sa njima, nema ni tu neke logike, budi to sto jesi, kulturan, sa nekima i mozes malo bezobrazan :per: , cisto da im zaintrigiras mastu. Opet, najbolje je uzivo, tu se uci pravo znanje. Nema pisane fore koja uvek prolazi, manje-vise svaka devojka je drugacija, skapiras koja je cutljiva i kojoj moras reci iz usta da cupas, a skapiras i koja voli da se zeza, koja voli da pametuje. Ti ako si svestran, mozes da biras onda, bitno je samo da vam kada pricate ne bude dosadno i da razgovor ide prirodno. Lupam, ti volis Zvezdu, planiranje, kampovanje, ona voli to i krenete sa time i onda gde vas put navede.

To se uci vremenom, a i sigurno imas neku drugaricu ili nekog druga koji ima drugarice, i valjda pricate nekada sa njima, e sada ako uspes da ih nasmejes, to je nesto, jer onda nisi smorina. Opet, ja znam da ih nasmejem, ali sam smorina, jer me ne zanimaju stvari koje njih zanimaju, ali ne obracaj paznju na to.
Samo opusteno, budes svoj, lupis nesto, kazes nesto pametno, sta ti dodje, i ne opterecuj se, joj da l' cu da joj se svidim, da l' ce da se smuva sa mnom, nemoj da ti cilj bude smuvanje neke, jednostavno pricate, zezate se, ne zaleci se da je zenis samo ako se nasmejala na tvoju foru.

Ima zena kretena, to stoji, nekima ces biti mozda kec u rukavu, ali ima i dobrih i normalnih devojaka, mada ti ako ne mislis glavom i juris one sto izbace grudi i guzu, sigurno neces naci nesto ozbiljnije osim krljanja za jedno vece. Veze nisu fer, nekad izvisis, ali nista strasno, pokupis se i ides dalje.

kao neko ko neguje samotnjački stil življenja baš i nisam kadar dati neki savet na ovu temu....
ali mislim da je ključno da devojka uspe da se opusti u tvom društvu, ko to postigne ima je...
dakle ako u tebi vidi ksalol za njenu anksioznost, navućiće se na tebe....
ako si uzrujan, samo ćeš svoju nervozu dalje prebaciti na nju i ona će bežati jer se ne oseća lepo sa tobom

Mekflaj, da nisam udata zaprosila bih te :heart:

nazad na temu, nevin si to je ok. nista strasno. straso je kad ga umocis i kasnije sebi uportpastis zivot.
samo polako.
moj cale mi je uvek govorio - ona koja kaze ne - znaci mozda, koja kaze mozda - znaci da - koja kaze da - ta je qurwa.
vreme je prevazislo tu filozofiju, ove trece su najbolje jer se ne pretvaraju. ostale se prodaju skuplje, traze trud od tebe jer im je kvalitet nizak.

druga stvar, nadjes zensku za dejt, znaci oboje ste se slozili da izadjete zajedno na rucak/veceru, niko jnije domacin ili gost.
kad dodje vreme da se plati, (chitaj pazljivo, vrlo vlo pazljivo), izvadfi novcanik da platis i ako ti doticna kaze 'pa nisi mi ti otac nit brat, platicu svoj deo' to je riba za tebe.
ako cuti i ochekuje da je finansiras, ta ce da ti jednog dana uzme sve, decu, kucu, tvoj prihod.
zene seu kapitalistkinje na poslu a socijalistkinje u drustvu. na poslu ne dele neista, kad su napolje, ocekuju ravnomernu podelu bogatstva, tvoje pare, to jest 'paznju' kao i svaki drustveni parazit. cesto misle da smo im nesto duzni da bi ti dale vedzajnu. takvi dejtovi su legalna prostitucija.

Poslednja izmena:
nazad na temu, nevin si to je ok. nista strasno. straso je kad ga umocis i kasnije sebi uportpastis zivot.
samo polako.
moj cale mi je uvek govorio - ona koja kaze ne - znaci mozda, koja kaze mozda - znaci da - koja kaze da - ta je qurwa.
vreme je prevazislo tu filozofiju, ove trece su najbolje jer se ne pretvaraju. ostale se prodaju skuplje, traze trud od tebe jer im je kvalitet nizak.

druga stvar, nadjes zensku za dejt, znaci oboje ste se slozili da izadjete zajedno na rucak/veceru, niko jnije domacin ili gost.
kad dodje vreme da se plati, (chitaj pazljivo, vrlo vlo pazljivo), izvadfi novcanik da platis i ako ti doticna kaze 'pa nisi mi ti otac nit brat, platicu svoj deo' to je riba za tebe.
ako cuti i ochekuje da je finansiras, ta ce da ti jednog dana uzme sve, decu, kucu, tvoj prihod.
zene seu kapitalistkinje na poslu a socijalistkinje u drustvu. na poslu ne dele neista, kad su napolje, ocekuju ravnomernu podelu bogatstva, tvoje pare, to jest 'paznju' kao i svaki drustveni parazit. cesto misle da smo im nesto duzni da bi ti dale vedzajnu. takvi dejtovi su legalna prostitucija.

Nikako!! Prvi dejt odn. prvi izlazak placa muskarac. Moj prvi izlazak sa muzem naravno da je on finansirao,u pitanju je neka opsta kultura, ako hoces da ostavis utisak dzentlmena , a ne sirovine koja pusta da zena placa. I ne, to sto ce te ona pustiti da platis pice ne govori o njoj nista. Niti sam ja sponzorusa, zajedno sve delimo, kad sam ja radila, a muz bio bez posla,ja sam sve finansirala, kada sam ja ostala bez posla on nas izdrzava I tako ce biti dok ja ponovo ne pocnem da radim, a onda cemo opet sve da delimo. To kakva je devojka sa kojom ces izaci saznaces iz razgovora na tom dejtu , a ne po tome da li je platila svoj deo vecere. Ni ja, niti moje prijateljice nikada ne bi ostale sa muskarcem koji dopusta da na prvom dejtu zena plati pice. Stvar bontona.

ma šta pročitala..zapisala sam da ne zaboravim:D

Nikako!! Prvi dejt odn. prvi izlazak placa muskarac. Moj prvi izlazak sa muzem naravno da je on finansirao,u pitanju je neka opsta kultura, ako hoces da ostavis utisak dzentlmena , a ne sirovine koja pusta da zena placa. I ne, to sto ce te ona pustiti da platis pice ne govori o njoj nista. Niti sam ja sponzorusa, zajedno sve delimo, kad sam ja radila, a muz bio bez posla,ja sam sve finansirala, kada sam ja ostala bez posla on nas izdrzava I tako ce biti dok ja ponovo ne pocnem da radim, a onda cemo opet sve da delimo. To kakva je devojka sa kojom ces izaci saznaces iz razgovora na tom dejtu , a ne po tome da li je platila svoj deo vecere. Ni ja, niti moje prijateljice nikada ne bi ostale sa muskarcem koji dopusta da na prvom dejtu zena plati pice. Stvar bontona.

tvoje objasnjenje je 'opsta kultura', 'bon ton'..
argument je do dzadza. osecas da imas neku privilegiju jel da?
chime zasluzena?
nemoj ti meni o bon tonu a posle o jednakosti, alo.
da, ako pozovem zensku na vecheru, definitvno placam. ona je moj gost i bice ugoscena kako dolici.
za ostalo, za privilegije koje su meni vrlo chudne, nema nista.

Back