Kad osetis da ti je kraj pozoves zenu da joj nesto vazno saopstis i zatim drm, ona ide pre tebe cisto da odes sa ovog sveta mirne dushe.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Matori, brate, da mogu da smuvam prposnu omladinku uradio bi to... ovako mrka kapa...Pozdrav , odlucio sam da sa vama podijelim moju "muku" .... Imam 19 godina jos uvijek nijesam imao djevojku, doduse uvijek kad bi mi se neka svidjela imala je momka i nikad me nisu odbijale nego sam im sluzio kao alternativa...nekima od vas je sig ovo smijesno, ali mn nije... gledam djecu od 13 godina ljube se sto sve ne rade, a ja jos uvijek nijesam imao prvi poljubac... stvarno nekad pozelim da me nema na ovoj planeti ...
Pomozite mi savjetima ...
Kad osetis da ti je kraj pozoves zenu da joj nesto vazno saopstis i zatim drm, ona ide pre tebe cisto da odes sa ovog sveta mirne dushe.![]()
kao neko ko neguje samotnjački stil življenja baš i nisam kadar dati neki savet na ovu temu....
ali mislim da je ključno da devojka uspe da se opusti u tvom društvu, ko to postigne ima je...
dakle ako u tebi vidi ksalol za njenu anksioznost, navućiće se na tebe....
ako si uzrujan, samo ćeš svoju nervozu dalje prebaciti na nju i ona će bežati jer se ne oseća lepo sa tobom
Mekflaj, da nisam udata zaprosila bih te![]()
Tezak je ovaj zivot, al' da se zivi mora
nazad na temu, nevin si to je ok. nista strasno. straso je kad ga umocis i kasnije sebi uportpastis zivot.
samo polako.
moj cale mi je uvek govorio - ona koja kaze ne - znaci mozda, koja kaze mozda - znaci da - koja kaze da - ta je qurwa.
vreme je prevazislo tu filozofiju, ove trece su najbolje jer se ne pretvaraju. ostale se prodaju skuplje, traze trud od tebe jer im je kvalitet nizak.
druga stvar, nadjes zensku za dejt, znaci oboje ste se slozili da izadjete zajedno na rucak/veceru, niko jnije domacin ili gost.
kad dodje vreme da se plati, (chitaj pazljivo, vrlo vlo pazljivo), izvadfi novcanik da platis i ako ti doticna kaze 'pa nisi mi ti otac nit brat, platicu svoj deo' to je riba za tebe.
ako cuti i ochekuje da je finansiras, ta ce da ti jednog dana uzme sve, decu, kucu, tvoj prihod.
zene seu kapitalistkinje na poslu a socijalistkinje u drustvu. na poslu ne dele neista, kad su napolje, ocekuju ravnomernu podelu bogatstva, tvoje pare, to jest 'paznju' kao i svaki drustveni parazit. cesto misle da smo im nesto duzni da bi ti dale vedzajnu. takvi dejtovi su legalna prostitucija.
druga stvar, nadjes zensku za dejt, znaci oboje ste se slozili da izadjete zajedno na rucak/veceru, niko jnije domacin ili gost.
kad dodje vreme da se plati, (chitaj pazljivo, vrlo vlo pazljivo), izvadfi novcanik da platis i ako ti doticna kaze 'pa nisi mi ti otac nit brat, platicu svoj deo' to je riba za tebe.
ako cuti i ochekuje da je finansiras, ta ce da ti jednog dana uzme sve, decu, kucu, tvoj prihod.
zene seu kapitalistkinje na poslu a socijalistkinje u drustvu. na poslu ne dele neista, kad su napolje, ocekuju ravnomernu podelu bogatstva, tvoje pare, to jest 'paznju' kao i svaki drustveni parazit. cesto misle da smo im nesto duzni da bi ti dale vedzajnu. takvi dejtovi su legalna prostitucija.
Nikako!! Prvi dejt odn. prvi izlazak placa muskarac. Moj prvi izlazak sa muzem naravno da je on finansirao,u pitanju je neka opsta kultura, ako hoces da ostavis utisak dzentlmena , a ne sirovine koja pusta da zena placa. I ne, to sto ce te ona pustiti da platis pice ne govori o njoj nista. Niti sam ja sponzorusa, zajedno sve delimo, kad sam ja radila, a muz bio bez posla,ja sam sve finansirala, kada sam ja ostala bez posla on nas izdrzava I tako ce biti dok ja ponovo ne pocnem da radim, a onda cemo opet sve da delimo. To kakva je devojka sa kojom ces izaci saznaces iz razgovora na tom dejtu , a ne po tome da li je platila svoj deo vecere. Ni ja, niti moje prijateljice nikada ne bi ostale sa muskarcem koji dopusta da na prvom dejtu zena plati pice. Stvar bontona.