Težak dan!

Juce sam na nogama od sedam ujutru, s'tim da sam lose spavala (budila se sto puta usred noci itd.). Isla sam u skolu, odmah posle skole u grad gde sam pet sati trazila cizmice! A onda sam isla na ludu zurku, gde sam se ubila od igranja, i vratila se oko 2 sata. A plus na sve to sam raskinula sa deckom, koji mi se jos uvek malko svidja i dobila keca u skoli! Kako se oporavljate od takvih dana?

Uzmes jedan dan slobodan,malo odspavas i malo mare da se opustis!!;)

Evo u poverenju kao grobar: odmoricemo se kada umremo i to bas dobro !!

Poslednja izmena od moderatora:
Ax, jednostavno dodju & prodju.
Iliti, bilo pa prošlo, nema tu šta posebno da se radi, pomiri se s tim, sledećeg dana će biti bolje. :P

Osećam se kao da pročam zidovima, ali bez obzira :D

Juce sam na nogama od sedam ujutru, s'tim da sam lose spavala (budila se sto puta usred noci itd.). Isla sam u skolu, odmah posle skole u grad gde sam pet sati trazila cizmice! A onda sam isla na ludu zurku, gde sam se ubila od igranja, i vratila se oko 2 sata. A plus na sve to sam raskinula sa deckom, koji mi se jos uvek malko svidja i dobila keca u skoli! Kako se oporavljate od takvih dana?

Meni je danas jako tezhak dan zato shto imam sedam chasova, pita biologiju, istoriju i engleski, a josh imam i test iz hemije!Danas mi je zato rodjendan koji će me uteshiti i koji će mi olakshati dan:rodjendan::vatromet:

Meni je npr tezak dan kada provedem neko duze vreme u Novom Sadu, odvojena od bliskih prijatelja i porodice... napolju neka kishurina/sneg, ja od 9 ujutro na faxu, vratim se oko 5 u prazan stan, frizider prazan, ja sama... onda okrenem par brojeva telefona, chujem se sa par ljudi-al opet ne mogu dugo da pricham sa njima, ***, sama placam rachun za telefon... kad mi je vishe od svega potreban razgovor sa nekim bliskim, a sve shto imam je prazan stan i ischekivanje vikenda i Beograda. Uglavnom je to dan kad mi se nakupi umor&nervoza od prethodnih dana, pa sam sva nikakva... Mislim, ne radim ja nishta teshko, nego mi jednostavno takvi dani teshko padaju...
... i plus sad imam muza koji zivi u Crnoj Gori, sa kojim se vidjam jednom mesechno, a vishe od svega mi je potreban razgovor sa njim, njegov zagrljaj, itd...
E kad mi se tako nakupi, ja se isplachem. I onda legnem da spavam. Ili proshetam.

Мени је тежак дан онај када не једем редовно. Имам коњске живце, ненормално много стрпљења и тешко се исцрпљујуем... физички се често исцрпим, али то не рачунам у тежак дан... само кад сам гладан онда сам много нервозан и то ме исцрпљује и ето :D

Što bi Chan rekao,eh da je meni ovakvog užitka...:sad2:Muke su kada te na sred letnjeg raspusta baba zove u 6h ujutru da istovariš 3 tone uglja i preneseš ga u šupu.Sve bi bilo lakše kad kamiondžije ne bi bile takvi Indijanci da odvrnu Lazu Magistralu i prst u uvo,ne gledajuću na retrovizor u kome se vidi da šprintam za Tamićem,gušeći se u dimu.E kada potrošiš 5 sati lopatajući ugalj i gurajući kolica u ćumez,treba se,što bi moj drug rekao,"mrtav znojav"odvući do reke da spereš sav garež i prašinu sa sebe.Taman što zagaziš u vodu,zvrči ti telefon i saznaješ da je to veče žurka na koju si čekao skoro godinu dana.:dash:Trk kući pod tuš i pravac u halu sportova do 5h ujutru...Eh,muke seoske.

imadeh ja tezhak dan juche.
spavao samo 2 sata. Ustao u 6. pojeo 4 parizera za doruchak (hotelski shit). Seo u autobus. Zaboravio mp3 josh pre polaska na ekskurziju. Pustili RnB i narodnu (:P). proveo 13 sati u busu usput obilazeci branu na djerdapu i viminacijum.

Back