Tetovaze......

• Začetnik teme Začetnik teme R.S.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Corey:
JaH_G|rL:
Tetovaze...hmmm....super su...Licno ih ne bih stavljala...ne volim tako nesto permanetno... ko zna da li bi mi se to svidelo kroz nekoliko godina.... Obozavam kad decko ima istetoviranu misicu...ali da je nesto pametno,na primer neki tribal ili tako nesto...da predstavlja nesto!!
Tribal zakon.To cu ja Tribas S od slipknot-a :twisted:
SlipKnoT 4e\/er

You fu*kin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Sh*t you call a heart...
:evil:

JaH_G|rL:
Corey:
JaH_G|rL:
Tetovaze...hmmm....super su...Licno ih ne bih stavljala...ne volim tako nesto permanetno... ko zna da li bi mi se to svidelo kroz nekoliko godina.... Obozavam kad decko ima istetoviranu misicu...ali da je nesto pametno,na primer neki tribal ili tako nesto...da predstavlja nesto!!
Tribal zakon.To cu ja Tribas S od slipknot-a :twisted:
SlipKnoT 4e\/er

Sh*t you call a heart...

I te kako ce mi znaciti :?
SlipKnoT 4e\/er

Sh*t you call a heart...

Ja sam se istetovirala na clanku, ali onu koja traje 15 dana. Htela sam neku veliku, ali ko zna sta bi mi roditelji rekli :D . Tako da sam se odlucila za sunce, i bas je strava. Svima se svida :D

Mesto i izgled tetovaze pokazuju dusevno stanje osobe koja ih nosi, kao i njen polozaj u drustvu porodici i slicno. Ja iskreno nemam nista protiv toga, cak planiram da uradim jednu na srednjem prstu leve ruke(nesto u obliku prstena,crne boje). Uostalom tetovaza svakom stoji lepo.

Filozof :wink:

fizio:
Mislim da su cool!!!I naravno da treba da predstavlja osobu koja je nosi.Inace ja licno planiram da istetoviram vucjaka na desnoj nozi. 8) 8)
Ma na k... :twisted:

Ranije mi je bilo super,ali sad...Nema sanse da bih to uradila,jako se bojim igle,tesko da bih nasla nesto sto bi mi se svidjalo ceo zivot a nije ni zenstveno.U sustini nisam protiv,ali licno se ne bi ni busila ni tetovirala... :wink:

Ja bih volela jednu tetovazu, tu da desnom kolenu, unutrashnja strana. Ne volim ona mesta: chlanak, rame, ledja... Jedino ne znam shta bih stavila. :? Ali, nikad se necu tetovirati. :roll:

Auuu, al' je ovo nedefinisano zvucalo: znam gde cu, ne znam sta cu i znam da necu nikad (al' bez obrazlozenja), a ipak bi volela jednu.
Bogami dok ne budes tacno znala gde, sta i zasto bolje nemoj ni da razmisljas. Belive me.

Kad_LupimLupim:
Auuu, al' je ovo nedefinisano zvucalo: znam gde cu, ne znam sta cu i znam da necu nikad (al' bez obrazlozenja), a ipak bi volela jednu.
Bogami dok ne budes tacno znala gde, sta i zasto bolje nemoj ni da razmisljas. Belive me.
:x Why, why, why????
P.S. Kaze/ pishe se believe me...

Back