ja imam moj hor.znak..exta je
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
joGooOOD:to sam ja uradila prosle god KANOM!MRZIM REAL TETOVAZE(od kada sam na plazi u Turskoj videla matore nemce-50-60tak god. koji imaju sidro,zmiju,zmaja ili co. istetovirani...blahhhhh)![]()
a sta si u horoskopu?skr:ja imam moj hor.znak..exta je
Why, why sta!?Tinar::x Why, why, why????Kad_LupimLupim:Auuu, al' je ovo nedefinisano zvucalo: znam gde cu, ne znam sta cu i znam da necu nikad (al' bez obrazlozenja), a ipak bi volela jednu.
Bogami dok ne budes tacno znala gde, sta i zasto bolje nemoj ni da razmisljas. Belive me.
P.S. Kaze/ pishe se believe me...
Zashto me uvek nekako napadashKad_LupimLupim:Why, why sta!?Tinar::x Why, why, why????Kad_LupimLupim:Auuu, al' je ovo nedefinisano zvucalo: znam gde cu, ne znam sta cu i znam da necu nikad (al' bez obrazlozenja), a ipak bi volela jednu.
Bogami dok ne budes tacno znala gde, sta i zasto bolje nemoj ni da razmisljas. Belive me.
P.S. Kaze/ pishe se believe me...
(pa nek se pise, oprosti mi gresio sam)
Iju, lepog li obrazlozenja...Kad_LupimLupim:Tja... neznam ni sam...
Nemoj da spopadas devojku da te ne prebijem na sledecem sparinguKad_LupimLupim:Pa sta da radim da ti izmislim nesto?
POP Mare:Nemoj da spopadas devojku da te ne prebijem na sledecem sparinguKad_LupimLupim:Pa sta da radim da ti izmislim nesto?![]()
LPhoklica:joGooOOD:to sam ja uradila prosle god KANOM!MRZIM REAL TETOVAZE(od kada sam na plazi u Turskoj videla matore nemce-50-60tak god. koji imaju sidro,zmiju,zmaja ili co. istetovirani...blahhhhh)![]()
Jeste malo gadno, kad vidiš matorog čoveka s tetovažama. Mislim, za nekih dvadesetak godina, koža se uvek malo opusti i tetovaže onda ne liče ninašta.
Ja sam na moru videla jednog matorog, koji je verovatno istetovirao lice svoje devojke iz mladosti. E sad, posle deset godina se ugoio, pa se to njeno lice pooootpuno izdeformisalo (zamislite, tettovaža mu je bila na STOMAKU!)