Tetovaze......

• Začetnik teme Začetnik teme R.S.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
joGooOOD:
to sam ja uradila prosle god KANOM!MRZIM REAL TETOVAZE(od kada sam na plazi u Turskoj videla matore nemce-50-60tak god. koji imaju sidro,zmiju,zmaja ili co. istetovirani...blahhhhh)
10.gif

Jeste malo gadno, kad vidiš matorog čoveka s tetovažama. Mislim, za nekih dvadesetak godina, koža se uvek malo opusti i tetovaže onda ne liče ninašta. :roll:
Ja sam na moru videla jednog matorog, koji je verovatno istetovirao lice svoje devojke iz mladosti. E sad, posle deset godina se ugoio, pa se to njeno lice pooootpuno izdeformisalo (zamislite, tettovaža mu je bila na STOMAKU! :lol:)

Kad_LupimLupim:
Tinar:
Kad_LupimLupim:
Auuu, al' je ovo nedefinisano zvucalo: znam gde cu, ne znam sta cu i znam da necu nikad (al' bez obrazlozenja), a ipak bi volela jednu.
Bogami dok ne budes tacno znala gde, sta i zasto bolje nemoj ni da razmisljas. Belive me.
:x Why, why, why????
P.S. Kaze/ pishe se believe me...
Why, why sta!?

(pa nek se pise, oprosti mi gresio sam :lol: )
Zashto me uvek nekako napadash :?:

LPhoklica:
joGooOOD:
to sam ja uradila prosle god KANOM!MRZIM REAL TETOVAZE(od kada sam na plazi u Turskoj videla matore nemce-50-60tak god. koji imaju sidro,zmiju,zmaja ili co. istetovirani...blahhhhh)
10.gif

Jeste malo gadno, kad vidiš matorog čoveka s tetovažama. Mislim, za nekih dvadesetak godina, koža se uvek malo opusti i tetovaže onda ne liče ninašta. :roll:
Ja sam na moru videla jednog matorog, koji je verovatno istetovirao lice svoje devojke iz mladosti. E sad, posle deset godina se ugoio, pa se to njeno lice pooootpuno izdeformisalo (zamislite, tettovaža mu je bila na STOMAKU! :lol:)

josh jedan zanimljiv podatak...mesto na kome se istetovirash izgubi nekoliko posto misicne mase... :(

Back