Tetovaža-> U Kv-u popularna ili blamaža

ccc, strašno... tea, plašiš me tim pričama...
th_untitled.jpg

Blamaza je tetoviranje kineskih simbola a neznas njihovo znacenje.A i blam je dosta tetovaza u Kraljevu pa i u Srbiji.Motivi su fuj,nemaju ljudi stila ne znaju.Dodju pa traze motiv kao Natasa Bekvalac,bruka.Ima dosta takvih primera da mi se sve okrece stomak
`

Tribal iznad :guza:, kinesko slovo na nadlaktici, nešto slatko-srceparajuće-ljigavo (poput delfina, ruže ili anđelčića) na plećki, cvetić iznad skočnog zgloba... :bljak:

Padalo mi je svojevremeno tako nešto na pamet ali kad pogledam ko sve :roll: ima tet, prosto mi dođe da :besna: :kletva: :udriglavu: :bljak: :vudu::vudu::vudu: :rida:

Ja znam šta hoću i gde to da stavim, al nikako da se skrpim s kešom da to realizujem :P
Ali sam hundred percent siguran da će da bude jedinstvena :D

Eh da, video sam tattoo žabe / princa iz bajke na nečijem ramenu... al je tattoo loše odrađen pa ta osoba sad planira da odradi preko toga novu tetovažu... Tako da, gledajte da budete sigurni šta hoćete i ko vam to radi ;)

Ja znam šta hoću i gde to da stavim, al nikako da se skrpim s kešom da to realizujem :P
Ali sam hundred percent siguran da će da bude jedinstvena :D

Eh da, video sam tattoo žabe / princa iz bajke na nečijem ramenu... al je tattoo loše odrađen pa ta osoba sad planira da odradi preko toga novu tetovažu... Tako da, gledajte da budete sigurni šta hoćete i ko vam to radi ;)

Pa sad... Kimijevog psa leči mimi's dad tako da skoro da nemam dilemu kod koga bih radila kad bi mi sad, pod stare dane dunulo da radim ali...

sve je to super ali isto tako kad samo zatvorim oci i pomislim nasta ce to da lici za dvadeset trideset godina, fujjjjjjjjj

Još dodajem, ako ih uopšte dočekam!

Back