''Tetke''-mlade devojke

За све су криви мушкарци.
Traze onu koja ce da ih sluzi kad prestanu (sprecene necim u vezi zdravlja ili odlazak Gore),one na koje su navikli.
Teba im zamena za zensku osobu sa kojom su odrasli a koja je isla za njima te sredjivala,cistila,prala,kuvala,sve zavrsavala sto je neophodno.
90% немају свој стан од бар 50квм немају гаражу од бар 20квм и шупу од бар 14квм
Stan od osamdest kvadrata je veoma mali a dovoljan prostor za zenidbu ako je njihov a vecina zivi u zajednici na sprat (stan ili kuca) odakle ne izlaze.
Cak kad tu moraju da zakljucavaju svoju sobu da njihovi tu ne bi ulazili odbijaju da se presele ili gde god da se odsele njihovi sve rade da ih vrate kuci a oni navikli te se vrate.
Немају приход од најмање 2 000 евра .. немају кола од бар 1298цц и не старија од 10г
Nemaju prihod uopste te ocekuju da prevare zenu da daje pare za njihovo (pri cemu kad se razvode negiraju da je ona uopste davala pare).
Drugi imaju neku zaradu ali sve pare idu za kucu ili stan,nemaju osecaj za zenu ni zajednicu za zenom vec je ona tu da ispuni zelju njegovih za unucicima.(Pri tom cesto kazu "da imam unuce te umrem" al' ne umiru imali,nemali vec sto su stariji sve vise zele da zive.Prica o odlasku Gore je da se onaj kome prica oseca lose kako bi im ispunio zelju.)
Ako nemaju za polovni pristojni Citoen C3 bolje da nemaju kola jer ako dodje dete treba kupiti novo sediste za dete sto kosta mnogo?Gorivo sve skuplje,popravke a gde je tu registracija,gde je tehnicki,ma sve sto obavezno.
Како тетке жене без тога основнога да се одлучи на прокреацију
Kako bez socijalne sigurnosti te sigurnosti da ce dete zivo,zdravo uneti u taksi te do stana (kuce) ko vec dodje po dete i njoj pomogne da udje?
(Srecni otac je cesto pijan,slavi sa rodbinom,drustvoncepaju mu odecu koju obuče jer je ne podnosi a ne sme da baci.Neki skromnije,Jutub,muski gosti, alkohol.Manji broj njih je u sali te pada u nesvest a jos manji broj ceka ispred sale da se zavrsi te da udju unutra.Nemaju drustvo,nisu dobri sa rodbinom,eto nema ko da slavi sa njima te cekaju.)
Isto,dete je obaveza cak da se rastanu muska da daje pare za alimentaciju a mnogi izbegavaju da placaju na svakojake nacine jer kad zena bude bivsa dete je takodje za takve.

Sta kazete na te vrste devojaka i zena koje nemaju svoju decu,niti su zapravo tetke,ali nadju neko dete or rodjaka,ili mozda vase dete,i predstavljaju ga kao svoje,svugde su fotografije,predstavljaju se kao tetke,ili umisle da su im one majke? Odnosno, sta mislite ,a ovo sam uocila kod mladih devojaka,da u nedostatku deteta,one se uhvate nekog rodjaka ili rodjake njihove koja ima decu,pa se slikaju sa tim detetom i ponasaju se kao da su mu majke.Valjda ne zvucim konfuzno. Dakle nisu prave tetke,ne mogu da nadju svoju drugu polovinu, niko sa njima nece brak i decu,ali zato se osecaju kao majke jer njihovi rodjaci imaju decu.
I planiraju vestacku oplodnju jer smo svi muskaarci svinje,ako neka ih clatke su

Od svega nabrojanog najvažnije fali - špajz, jedno 15 kvm.
Ko god moze treba da sebi ulepsa zivot te spaiz napravi kao prostranu,udobnu prostoriju a ne brutalisticki horor u kome se gusi u malom prostoru dok mis suska negde jer je prostor pretrpan te se ne moze to resiti.
Gde je jedini prozor visok,obicno zatvoren te mogo gadan osecaj bude(knedla u grlu,tesko oko srca,gadno za dusu,psihicki napor) kad treba uzeti hleb ili nesto drugo iz spaiza.
Najbolje je nemati tu prostoriju vec kupovati iz prodavnice sta treba ali ako neko zeli neka napravi prostran prijatan spaiz .
Ne može se zimnica držati u šupi,
Tu je obicno gomila decenijama starih stvari koje se raspadaju u supi koja se raspada te uz to moze da stane samo ugalj,drva,mozda ako imaju alat ili merdevine neke a cesto ima macaka lutalica koje jure miseve.

Postoje bogate osobe koje uz kucu nadograde jos prostorija te su mozda u nekoj drva uz kupljene kisele krastavce,ajvar,ostalo.Al' je malobrojnima dostupan bogataski luksuz tog tipa tako da je napisano tacno.
izešće je miševi i pacovi.
Tamo gde ima miseva nema pacova procitala sam negde te se nadam da je tacno~ tu gde ima miseva na ulici je bio mrtav pacov tako da ima smisla.

Nisam mislila na prave tetke,nego vise te vrste mladih devojaka koje su onako nafrakane,vestackog izgleda,koje nemaju decu a vezuju se za tudja.Ja nekako mislim da se takve nikad ne udaju,jer ti opasni momci se vucaraju sa takvim devojkama koje im verovatno prenose i polne bolesti,jer ih imaju vise,kao majke da ce moci danas sutra da oblace svoje dete i da ga vode u skolu,sumnjam, a sanse da ih ozeni neki milijarder su jedan naspram milion.I onda mi deluju da su lenje,da ustaju samo da idu da treniraju,da namestaju kosu,kako bi se budile ujutru da vode dete u skolu,ne znaju kucne poslove pa i bogat muz bi trazio da mu kuvas.
Nekog žulja baš jedna takva, njegovana, lijepa, slobodna... meni se cini... :lol:

• Podržavam
Reactions: Red
Bas nisi imao srece pri muvanju riba kada su ti sve ovo zahtevale ?

Можете јасније дефинисати 'срећу' ... и 'мување.

Да ли , са тим везаноје појам 'успех'....који ј епотренбо исто дефинисати

Молим дефинисати преко података

Рецимо 'успе'ност' оснодно 'срећа' је одрђени коефецијенат 'смуваних' по години старости субјекта...

рецимо 2 озбиљније веуе у три године 6 авантура и дестак флертова

Расподелу старосну 'смуваних' ..коју дефинишете као 'успешну' ... рецимо ..

. 30% млађе по годишту до 40% по бројности , од година субјекта ....

20% старије 'смуване', а по бројности 15% .. од укупне 'смуване' количине

остатак у процентима 45% годиште субјекта плус мунус 5%

Да би статистика имала валидност потребна јје и структура образовања, па ондаколичина сртастава и времена 'потрошених на мување

Затим време 'залачења' после'растанка '

Хвала унапред на инетим недостајућим податцима у бази

Budimo ozbiljni.
Ne zele decu vec im treba dete te se zene da bi zenu lakse zarobili sto duze uz sebe kako bi im kuvala,prala,ribala,cistila a da od toga nema radni staz ni platu.
Ne zele decu ni zenu ali moraju da ispunjavaju zelju onima sa kojima zive a onda se ponasaju tacno onako kako se ponasa neko ko ne zeli dete.
"Pomazem ti",sto mu znaci da oseca zenu ni dete kao nesto lepo cemu se posvetio vec teret koji su mu nametnuli njegovi a njima nista ne sme da odbije.Besan na zenu svoje nemoci sipa otrov recima na nju,dete.
"Hoces ti vise da ustanes,radis ono zbog cega si mi zena a ne samo da se izlezavas (41. dan od porodjaja ili carskog reza)" ~ bes jer se ozenio a ona ne radi sta je njegova baba,majka radila vec "izmislja".
"Imam svoje potrebe a ti ih ne ispunjavas vec devet meseci a sada ovo, zasto sam se ozenio uopste,mogao sam da menjam kao ostali" ~ odbijanje da shvate zarastanje rane ako je carski,vracanje organa na mesto uz oporavak organizma ako je obicno.
Kad muz trazi da se zena sredi tako.da bude uska jer hoce opet da uziva u krevetu sa njom posle dolaska bebe,ozenio se zbog toga.
Beba sisa,kenjka,vristi,place ne moze da spava a on sidje kod njegovih dole jer mu treba san a ti si majka tu da budes uz bebu,to ti je zadatak.Ili se spakuje,ode kod njegovih da spava jer ne moze od bebe.Ima kad vice besan jer mu sve to ometa dan,ometa noc a nije to ocekivao da ce biti tako te ga nervira.
Izbijaju zubi,plac,nervoza a tad mu to smeta jer nije ocekivao da ce njega neko terati da gubi vreme na taj nacin.

Oni muzevi sto sve upropaste svaki put jer nece lepo da urade te zene obavezu.
Treba da ode u kupovinu necega a kupi drugo svaki put,al' nece da kaze javno to.
Nista ne vredi spisak,fotke,kontra redovno.

Fini,na izgled divni sto cute a varaju zenu stalno iza njenih ledja.Kad prenesu neku bolestinu il' se sazna na drugi nacin "zavela me" ili "ma ne,oni su ljubomorni na nasu srecu,izmisljaju"."Bacila mi vracke".
"Ne,to me je nesto obuzelo". ....

Sve u redu al' imaju neki poremecaj ponasanja te psihickom agresijom muce zenu,decu dok su prema ostalima tako fini da okruzenje ne veruje zeni ni deci ako kazu sta se desava,niti im pomaze.

Sve u redu al' njegovi kazu "prvo pa promasaj snajka,vise srece sledeci put".
"Imate vi jos sansi za popravni".
{Odvratno kad prate obicajno pravo te vrednuju musku decu jedino.}

Ozbiljnost.

Ko stiti zene ako muz odbija da bude muz vec se ponasa neprimereno?
Ko stiti zene ako muz cuti kad je njegova rodbina napada verbalno?
Obicno niko,tako da uopste nije cudno ako se brak,deca (ko moze da ih ima,koga to zanima) ne dese jer zastita zena je "mrtvo slovo na papiru" sto se kaze.

Nisam mislila na prave tetke,nego vise te vrste mladih devojaka koje su onako nafrakane,vestackog izgleda,koje nemaju decu a vezuju se za tudja.Ja nekako mislim da se takve nikad ne udaju,jer ti opasni momci se vucaraju sa takvim devojkama koje im verovatno prenose i polne bolesti,jer ih imaju vise,kao majke da ce moci danas sutra da oblace svoje dete i da ga vode u skolu,sumnjam, a sanse da ih ozeni neki milijarder su jedan naspram milion.I onda mi deluju da su lenje,da ustaju samo da idu da treniraju,da namestaju kosu,kako bi se budile ujutru da vode dete u skolu,ne znaju kucne poslove pa i bogat muz bi trazio da mu kuvas.
A da malo razmislis prije nego ovako nešto napises?

Nikada ne znamo zasto neko nema svoju decu.
Nemaju svi "srece" u ljubavi.

Imam drugaricu koja obozava decu i tudju i od svoje sestre i sa njima provodi puno vremena.
Imala je dugu vezu, ziveli su zajedno...Nisu dobili dete, prosle su godine, momak je otisao sa drugom...Od toga dana ne pronalazi nikoga ko bi "ozbiljniju" vezu a kamoli porodicu.
Ima sve svoje, voli da kuva, cisti, prava "domacica" tip.
Znam i one koji muku muce da zatrudne godinama pa ne mogu...

Nekako mi je sasvim normalno da se vole deca a pogotovo od bliskih rodjaka. Bilo bi mi nenormalno da nije tako.

Poslednja izmena:
Screenshot_20231030-122404_X.jpg

Sta kazete na te vrste devojaka i zena koje nemaju svoju decu,niti su zapravo tetke,ali nadju neko dete or rodjaka,ili mozda vase dete,i predstavljaju ga kao svoje,svugde su fotografije,predstavljaju se kao tetke,ili umisle da su im one majke? Odnosno, sta mislite ,a ovo sam uocila kod mladih devojaka,da u nedostatku deteta,one se uhvate nekog rodjaka ili rodjake njihove koja ima decu,pa se slikaju sa tim detetom i ponasaju se kao da su mu majke.Valjda ne zvucim konfuzno. Dakle nisu prave tetke,ne mogu da nadju svoju drugu polovinu, niko sa njima nece brak i decu,ali zato se osecaju kao majke jer njihovi rodjaci imaju decu.
pa vezbaju za macke

Не мислим ништа добро из простог разлога што лажу. Прво себе а после и све остале.

Не мислим ништа добро из простог разлога што лажу. Прво себе а после и све остале.
A sta to tacno lazu?
Prema svakom djetetu,bilo tvoje ili tudje se i trebas postaviti kao roditelj prvenstveno.
Znaci,da brines o njemu,cuvas ga,volis i ne dozvolis da mu se nesto lose dogodi.
Sta ima veze sto nije tvoje...dijete je dijete.
A tek sto mi nije normalno ovo iscudjavanje sto tetka voli dijete od brata,sestre ili nekog rodjaka.
Naravno da ce ga voljeti,nego kako drugacije.

Ne vidim ništa strano ni loše u tome da se dete voli i uživa u njemu,
bilo rodbinsko ili ne, čije god.
Ono što u meni budi jezu je zavist i zloba koja izbija iz uvodnog teksta.
Toliko ružnih i grubih komentara od žene upućenih drugim ženama.
Od nečeg normalnog se pravi nenormalno po ko zna koji put.
Ko ne može da voli dete ne može da voli ni sebe a ni druge.
Sloboda izražavanja ne znači da se može napisati baš svašta, bez
imalo razmišljanja šta napisano stvarno znači.

Толико знам жена које не могу да имају своју децу или су стицајем околности закасниле а обожавају их. То су предивне тетке, куме...
И нема ништа лоше у игрању са туђом децом, напротив. Ем дете добије квалитетну пажњу, ем се оне здовоље, ем се родитељи мало растерете.
У мом систему вредности, кроз сопствено одрастање а и одрастање мог детета бабе и деде, тетке, ујаци стричеви, ко кога већ има имају веома битну улогу. Та врста љубави према детету и подршке родитељима је нормална. Страшно ми је удаљавање и отуђивање када дођу деца. Сама сам тренутно у фази када полако постајем тетка а и моје другарице се тек сада остварују као мајке. Све су то наша деца.

Back