Eto, utehe. Navodno si dete bez anomalija, pa vidi sta je ispalo od tebe.hello_world:e daj nisi jedina s tim jedino shto nece biti prvak vimbldona ali bozhe moj...
e da i ja bi se lozila na neku ambicioznu decu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto, utehe. Navodno si dete bez anomalija, pa vidi sta je ispalo od tebe.hello_world:e daj nisi jedina s tim jedino shto nece biti prvak vimbldona ali bozhe moj...
e da i ja bi se lozila na neku ambicioznu decu...
Ovo sto pises je toliko strasno.ra-ta-tat:pa boze moj, naravno da ne bih abortirala... od toliko strasnih stvari koje mogu da te zadese down je najmanji problem
nego, da mi kazu na primer da mi dete nema mozak i da ce umreti odmah posle porodjaja... i da mi se kunu i potpisuju... ni tada im ne bih verovala
"Neki problemcic"?ra-ta-tat:doktori su takvi prasci, sve se to zasniva na statistici
a posto dobro znam sta je statistika... ma nista me ne zanimaju
moje dete je moje blago, pa makar imalo i neki problemcic
ajde cao
Samo forum moze da trpi ovakve gluposti.Ren:Ovo sto pises je toliko strasno.
Sa tolikom lakocom govoriti o Down-ovom sindromu i drugim "strasnim" stvarima zvuci toliko hladno i nepovezano sa stvarnoscu.
Mislim da o tome mogu da realno govore samo oni roditelji koji su sa time suoceni.
I jos jedan komentar - nemaju sta doktori "prasci" :? da ti kazu, mozes i sama jako dobro da vidis na savremenim ultrazvucnim aparatima.
Da li je tvoje dete zdravo? Ako jeste hvala Bogu. Ali nemoj se stavljati u kozu roditelja cija deca imaju neki "problemcic" jer zaista ne znas kao je to, i sa cim se sve ti roditelji suocavaju, ovde na forumu nije iznet ni delic tih problema. Ne pokusavaj ni da zamislis. Uzivaj u svom zivotu, mani se ove rasprave, jer ova tema je rupa bez dna.ra-ta-tat:Samo forum moze da trpi ovakve gluposti.
Ti znas kroz sta sam ja prosla i sa cime sam se suocila???
To sto o tome na forumu nisam pisala, ne znaci da se nisam suocila sa malim strahotama vezanim za dolazak na svet mog sina. Kako sam se borila i koga sam sve pregazila... ce se jos dugo prepricavati u bolnici.
Prasci, da... i to je bilo blago receno.
Jedini razlog zasto ih nisam tuzila je zato sto zelim da zaboravim na sve to i uzivam u srecnom zivotu za koji sam se izborila...
nije to bas tako...za neke ljude koje ja poznajem su rekli da nece biti ok i predlozili abortus a ispostavilo se da je to bila greska...Ren:Nemam nameru da polemisem sa tobom.
Pogledaj ultrazvucne slike fetusa u 14 - 15 -20 nedelji (nije bitno).
Sve mozes da vidis, i rucice i nozice i glavu i sve ostalo (i nedostatak istih i srcane mane i svasta da ne pametujem sad).
Nema sta ko tebi da kaze i potpise kada sve mozes svojim ocima da vidis.
ne stavljam se u ulogu roditelja, nego saosecam sa tom decom... koja su dosla na ovaj svet, a nema ko da ih doceka sa osmehom, nema ko da ih voli, da im se raduje, da ih paziSuzanKalvin:Da li je tvoje dete zdravo? Ako jeste hvala Bogu. Ali nemoj se stavljati u kozu roditelja cija deca imaju neki "problemcic" jer zaista ne znas kao je to, i sa cim se sve ti roditelji suocavaju, ovde na forumu nije iznet ni delic tih problema. Ne pokusavaj ni da zamislis. Uzivaj u svom zivotu, mani se ove rasprave, jer ova tema je rupa bez dna.
ako ces tom logikom,od svake stvari postoje gore stvari,znaci postojie gore stvari i od toga da ti dete siluje i raskomada drogirani sidash.ra-ta-tat:Postoje i gore stvari od Daunovog sindroma.
svasta, najbolje je kada mi neko kaze da ono sto mislim, u stvari ne mislimDoors of Perception:ako ces tom logikom,od svake stvari postoje gore stvari,znaci postojie gore stvari i od toga da ti dete siluje i raskomada drogirani sidash.
zato ajd ne kaki.
za svakog je najgore ono mu se bas licno desilo i niko sa strane nije kompetentan da o tome sudi.
mozda da si ti imala dete sa daunom,mozda ne bi mislila da ima i gorih stvari od toga.
svasta, najbolje je kada mi neko kaze da ono sto mislim, u stvari ne mislim
pogotovo ako je to neko koga niti poznajem, niti zelim da upoznam.... svasta![]()
ako neko ovde kaki, onda si to ti
ali i to je za ljude
Slazem se u potpunosti s tobom! Zato sam i pokrenula ovu temu, kao apel svim buducim majkama koje se cak razmisljaju da li ili ne na amniocentezu i kada im lekari to preporuce. I tu ne treba da bilo koga pokoleba necije misljenje da je na UZ sve OK. Genetske nepravilnosti se NE VIDE na UZ!!! Ne znam ni kako lekari smeju na sebe da uzmu nekada i previse veliki rizik. Mada ja sam shvatila da smo za njih mi samo brojevi. Meni su rekli: "Zao nam je, Vi ste upali u kombinaciju velikih brojeva!"