Jandrla
Poznat
- Poruka
- 7.213
Lilu:ja sam oprezni optimista
Drago mi je...ja sam Jandrla... 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lilu:ja sam oprezni optimista
lady me:Hmmm... izgleda da ima varijacija na test sa vratima razlicitih boja... Mene kada su testirali, plavu boju mi nisu ponudili![]()
Bela je nevinost...
I crna boja - smrt. (brrrr)
jagodica:lady me:Hmmm... izgleda da ima varijacija na test sa vratima razlicitih boja... Mene kada su testirali, plavu boju mi nisu ponudili![]()
Bela je nevinost...
I crna boja - smrt. (brrrr)
smrt - sta, odnos prema njoj ili kako cu da umrem?
malecka:pali andjeli oznacavaju nas odnos prema homoseksualnim sklonostima... ako nas odbacuju znaci da nemamo takvih sklonosti.
!:zamislite da ste u urgentnom centru... vidite 3 osobe koje poznajete:
jedna ima zavoj na glavi
druga ima zavoj na licu
treca ima nogu u gipsu...
ko su prva, druga i treca osoba tj. koju f-ju imaju u vasem zivotu... kad odgovore bar tri osobe dajem resenje...
mozete ovako npr:
osoba sa zavojem na glavi - moj brat
- II- na licu - komsija
osoba sa nogom u gipsu - moja tetka
!:zamislite da ste u urgentnom centru... vidite 3 osobe koje poznajete:
jedna ima zavoj na glavi
druga ima zavoj na licu
treca ima nogu u gipsu...
ko su prva, druga i treca osoba tj. koju f-ju imaju u vasem zivotu... kad odgovore bar tri osobe dajem resenje...
Timplshved:E ovako dragi forumasi, ajde malo da se igramo, volim u slobodno vreme da se zabavljam sa tim "popularna psihologija" stvarcicama.
Iznenada jednog dana kroz prozor u vasu sobu ulece plava ptica-i ne ume da izadje.Ta izgubljena plava pticica izaziva u vama neka osecanja i vi odlucujete da je zadrzite.Ali na vase zaprepastenje narednog dana ptica postaje zuta! Ta cudna ptica preko noci postaje crvena, a cetvrtog dana ona postaje skroz crna! Kad se probudite petog jutra koje boje je ptica?
1. Ptica ne menja boju, ostaje crna
2.Ptica postaje ponovo plava kaop sto je bila
3.Ptica postaje bela
4.Ptica postaje zlatne boje
E sad ja necu odmah napisati resenja posto ne bi bilo interesantno jel?Nego kad se prikupi malo vasih odgovora. Ako vi znate neki zanimljiv testic, npr onaj o sobamam u boji (secam ga se od pre par godina ali jako slabo) , napisite ga pored odgovora.
ta mi je najvise ostala u secanju...Timplshved:Evo jos jednog testica:
PRICA O PEPELJUGI
Od svih scena iz ove price koja vam se najvise urezala u pamcenje:
1.Pepeljugine patnje u rukama zle macehe
2.Pepeljuga koju je dobra vila pretvorila u princezu
3.Pepeljuga koja gubi staklenu cipelicutrceci niz stepenice palate dok sat otkucava ponoc
4.Scena kad princ konacno nalazi pepeljugu i proba joj staklenu cipelicu
Incognito:A gde je ona scena kad je maceha i sestre maltretiraju? Meni je to najvise ostalo u secanju![]()