TESTOVI LICNOSTI

21-40
NE MOZE SE RECI DA U POTPUNOSTI NE VERUJETE U SEBE ALI IMATE TENDENCIJU DA U POTPUNOSTI PREUVELICATE IZAZOVE KOJI VAM SE NAMECU.MOGUCE JE DA VAS PESIMISTICKI STAV UTICE NA TO KAKO VAS DRUGI LJUDI DOZIVLJAVAJU.

E ovo su sra nje testovi koji nemaju veze sa mozgom.U svakom slucaju sto se mene tice nijedan nije pogodio nista.
Ipak mozda ja uvek razmisljam logicki pa mi pitanja deluju nelogicno :roll: Ma nebitno.ipak simpaticno 8)

da odgovorim na ono sa andjelima :wink: ...
ne odbacuju me ali i ne dozivaju, samo mi se smeskaju a ja ih sa radoznaloscu posmatram i uzivam u njihovoj zemaljskoj igri i rado bih da im se pridruzim
:shock: :lol:

P.S. ajd sad brzo jos cetvoro...pa da cujem resenje :wink:

zamislite da ste u urgentnom centru... vidite 3 osobe koje poznajete:
jedna ima zavoj na glavi
druga ima zavoj na licu
treca ima nogu u gipsu...

ko su prva, druga i treca osoba tj. koju f-ju imaju u vasem zivotu... kad odgovore bar tri osobe dajem resenje...

mozete ovako npr:
osoba sa zavojem na glavi - moj brat
- II- na licu - komsija
osoba sa nogom u gipsu - moja tetka

!:
jedna ima zavoj na glavi
druga ima zavoj na licu

ko su prva, druga i treca osoba tj. koju f-ju imaju u vasem zivotu... kad odgovore bar tri osobe dajem resenje...

mozete ovako npr:
osoba sa zavojem na glavi - moj brat
- II- na licu - komsija
osoba sa nogom u gipsu - moja tetka

moja bivsa zena
moja bivsa zena
moja bivsa zena

sto je babi milo to joj se i snilo :twisted:

!:
jedna ima zavoj na glavi
druga ima zavoj na licu

mozemo da osnujemo sektu!! :)) jos nam fale *, - i . :))

meni su sve drugari sa neta...mada dvojicu znam uzivo
1 - drugar s kojim se citam svaki dan
2 - drugi drugar, zna se s prvim
3 - ne vidjam ga cesto

Timplshved:
E ovako dragi forumasi, ajde malo da se igramo, volim u slobodno vreme da se zabavljam sa tim "popularna psihologija" stvarcicama.

Iznenada jednog dana kroz prozor u vasu sobu ulece plava ptica-i ne ume da izadje.Ta izgubljena plava pticica izaziva u vama neka osecanja i vi odlucujete da je zadrzite.Ali na vase zaprepastenje narednog dana ptica postaje zuta! Ta cudna ptica preko noci postaje crvena, a cetvrtog dana ona postaje skroz crna! Kad se probudite petog jutra koje boje je ptica?
1. Ptica ne menja boju, ostaje crna
2.Ptica postaje ponovo plava kaop sto je bila
3.Ptica postaje bela
4.Ptica postaje zlatne boje

E sad ja necu odmah napisati resenja posto ne bi bilo interesantno jel? :) Nego kad se prikupi malo vasih odgovora. Ako vi znate neki zanimljiv testic, npr onaj o sobamam u boji (secam ga se od pre par godina ali jako slabo) , napisite ga pored odgovora.

Plava.... :lol:

RESENJA :)))))))))

glava - osoba na cije intelektualne mogucnosti ne mozete bas da se oslonite... ima neka forica da simbolizuje mozak & td

lice- vezuje se za licnost. zavoji na licu znace da vam se osoba ili ne svidja ili ne mozete da prihvatite njenu licnost

noga - simbolizuje kretanje... osoba koja je sa nogom u gipsu vas u necemu sputava, ne dozvoljava vam da napredujete...

Evo jos jednog testica:
PRICA O PEPELJUGI
Od svih scena iz ove price koja vam se najvise urezala u pamcenje:
1.Pepeljugine patnje u rukama zle macehe
2.Pepeljuga koju je dobra vila pretvorila u princezu
3.Pepeljuga koja gubi staklenu cipelicutrceci niz stepenice palate dok sat otkucava ponoc
4.Scena kad princ konacno nalazi pepeljugu i proba joj staklenu cipelicu

Timplshved:
Evo jos jednog testica:
PRICA O PEPELJUGI
Od svih scena iz ove price koja vam se najvise urezala u pamcenje:
1.Pepeljugine patnje u rukama zle macehe
2.Pepeljuga koju je dobra vila pretvorila u princezu
3.Pepeljuga koja gubi staklenu cipelicutrceci niz stepenice palate dok sat otkucava ponoc
4.Scena kad princ konacno nalazi pepeljugu i proba joj staklenu cipelicu
ta mi je najvise ostala u secanju...

~~~~~~~~~
Crying for me was never worth a tear, my lonely soul is only filled with fear...

Back