TESTOVI LICNOSTI

Timplshved:
E ovako dragi forumasi, ajde malo da se igramo, volim u slobodno vreme da se zabavljam sa tim "popularna psihologija" stvarcicama.

Iznenada jednog dana kroz prozor u vasu sobu ulece plava ptica-i ne ume da izadje.Ta izgubljena plava pticica izaziva u vama neka osecanja i vi odlucujete da je zadrzite.Ali na vase zaprepastenje narednog dana ptica postaje zuta! Ta cudna ptica preko noci postaje crvena, a cetvrtog dana ona postaje skroz crna! Kad se probudite petog jutra koje boje je ptica?
1. Ptica ne menja boju, ostaje crna
2.Ptica postaje ponovo plava kaop sto je bila
3.Ptica postaje bela
4.Ptica postaje zlatne boje

E sad ja necu odmah napisati resenja posto ne bi bilo interesantno jel? :) Nego kad se prikupi malo vasih odgovora. Ako vi znate neki zanimljiv testic, npr onaj o sobamam u boji (secam ga se od pre par godina ali jako slabo) , napisite ga pored odgovora.

hehe
Timplshved, koliko ptica ti ulete u sobu, evo vec je treci dan i sve su pobelele od nestrpljenja :wink:
ostaje nam da sacekamo jos dva dana dok se Timplshved ne produdi, pa cemo videti :wink:

Timplshved:
E ovako dragi forumasi, ajde malo da se igramo, volim u slobodno vreme da se zabavljam sa tim "popularna psihologija" stvarcicama.

Iznenada jednog dana kroz prozor u vasu sobu ulece plava ptica-i ne ume da izadje.Ta izgubljena plava pticica izaziva u vama neka osecanja i vi odlucujete da je zadrzite.Ali na vase zaprepastenje narednog dana ptica postaje zuta! Ta cudna ptica preko noci postaje crvena, a cetvrtog dana ona postaje skroz crna! Kad se probudite petog jutra koje boje je ptica?
1. Ptica ne menja boju, ostaje crna
2.Ptica postaje ponovo plava kaop sto je bila
3.Ptica postaje bela
4.Ptica postaje zlatne boje

E sad ja necu odmah napisati resenja posto ne bi bilo interesantno jel? :) Nego kad se prikupi malo vasih odgovora. Ako vi znate neki zanimljiv testic, npr onaj o sobamam u boji (secam ga se od pre par godina ali jako slabo) , napisite ga pored odgovora.

Glasam za broj 3! :wink:

pa naravno ostaje crna jel toje samo moja svraka koju sam poslao u spijuniranje da vidim gde sta ima da se odtipuje pa da navalim sa bratijom da uzmemo neku cerku u otkup ... :lol: :lol: :lol:
a menjala je boje dok je imala rezervne kaputice da vas zbuni i sad zasto li sam vam otkrio trik pojma nemam ... al sam ispo glup jel nemogu da ga koristim opet :roll: :roll:

Jaoooooooo ljudiiii!!! Evo i mene konacno! :)
Ovih dana sam u totalnom haosu, "ona radi u rudniku i zivot joj nije lak..." :shock: :D Evo odgovora:
Vasa reakcija na ovu situaciju pokazuje kako vi reagujete na tesckoce i neizvesnost u zivotu.

ONI KOJI SU REKLI DA PTICA POSTAJE CRNA, PESIMISTI SU
DA li ste vi jedni od onih koji misle da kada stvari krenu nizbrdo, tesko da se ikad mogu vratiti u normalu?Mozda bi ste trebali razmisliti-ako je lose da losije ne moze biti, onda ne moze biti jos gore.Setite se, nema kise, nema kise koja kad tad ne prestane, i nema noci ma kolik da je tamna posle koje ne svane.

ONI KOJI SU REKLAI DA JE PTICA PONOVO PLAVA PRAKTICNI SU I OPTIMISTI
Vi verujete da je zivot skup dobra i zla i da ne vredi boriri se protiv te realnosti.Mirno prihvatate te razlicitosti i pustate da stvari idu svojim tokom bez nepotrebne brige i stresa.Takav pogled na svet vam omogucava da plovite na talasima raznolikosti i ne potonete.

ONI KOJI SU REKLI DA PTICA POSTAJE BELA , HLADNE SU I ODLUCNE OSOBE KADA SU POD PRITISKOM
Vi ne gubiti vreme na premisljnje i neodlucnosti, cak i kada ste u krizi.Ako situacija postane teska vi je secete i trazite drugi put za ostvarivanje drugih ciljeva, radije nego sto bi ste se prepustili nepotrebnom tugovanju.Ovaj proaktivni pristup znaci da vam se cini da se stvari prirodno razvijaju vama na ruku.

ONI KOJI SU REKLI DA PTICA POSTAJE ZLATNA MOGLI BI SE OPISATI KAO NEUSTRASIVE OSOBE (vauuuu :wink: )
Vi ne poznajete znacenje reci pritisak.Za vas je svaka kriza-prilika po sebi.Mozete se porediti sa Napoleonom koji je rekao "Nemoguce-te reci nema u francuskom."Ali pripazite se, vase bezgranicno samopouzdanje moze vam doci glave.Veoma je tanka linija izmedju neustrasivog i ludog (uh kakav kraj tako lepog pocetka :) )

imam & ja jedan testic za vas... idete sumom i na panju nadjete soljicu kafe: da li cete je popiti?
plizicka odgovarajte samo sa da ili ne... ;)

ako neko ima onaj testic sa olujom, merdevinama i nemam pojma cim, nek ga prilozhi...!

JOVANA77:
pa u delovima ebote........

To je odgovor koji uglavnom i svi daju ali ima jednostavnije resenje:

"Otvoris frizider, stavis zirafu u frizider, zatvoris frizider".
:wink:

Ovo pitanje proverava da li ste u stanju da na jednostavam nacin resavate komplikovane stvari.

OK

Sledece pitanje je:
"Kako bi ste slona stavili u frizider?"
:wink:

JOVANA77:
pa rekla bih mu: slone ulazi u frizider, i on bi usao. mene se slonovi opasno boje :twisted: :wink:

Interesantno :D ali na jednu stvar si zaboravila: zirafa je u frzideru... :(

Dakle, odgovor je:
Otvoris frizider, izvadis zirafu i stavis slona u frizider... :wink:

Pitanje testira moc pamcenja...

Sledece pitanje za Jovanu77 je:

"Kralj zivotinja saziva sabor svih zivotinja. Izuzev jedne, sve zivotinje su se pojavile. Koja je to zivotinja?"

Back