Mozete li mi vi koji imate iskustva reci koji test je manje neprijatan... Onaj kroz nos, ili usta?... Sutra imam testiranje i uopste mi nije prijatno kakogod...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prema snimcima to izgleda kao da guraju kroz nozdrvu nekakvu sajlu i čovek se sa razlogom plaši. I ja bih se plašila...Nemaš opciju da biraš jer ti uzimaju bris i iz grla i iz nosa.Nije uopšte strašno kao što izgleda.
Da...ali nije tako.Ne boli i ne guraju štapić do granice bola.Prema snimcima to izgleda kao da guraju kroz nozdrvu nekakvu sajlu i čovek se sa razlogom plaši. I ja bih se plašila...
Ako su stručni, ali šta je sa onim da su novajlije tu šakom i kapom primane u nedostatku stručnog osoblja?Da...ali nije tako.Ne boli i ne guraju štapić do granice bola.
Ne može.Sve i da su priučeni i bez nekog iskustva(za tu vrstu brisa, nije potrebno neko vrsno znanje i umeće). Msm, treba neko biti baš retard, pa nagurati pola štapića nekom u nos.Sve ukupno traje možda minut, dva.Ako su stručni, ali šta je sa onim da su novajlije tu šakom i kapom primane u nedostatku stručnog osoblja?
Da li hipotetički ta sajla može da povredi nos?
Bogami, komšija kaže da je bilo em neprijatno, em bolno, onako-baš bolno. Rgnula mu neka ''štapić'' kroz nozdrvu tako da je brojao zvezde, osećao je bol a nije seka-persa.Ne može.Sve i da su priučeni i bez nekog iskustva(za tu vrstu brisa, nije potrebno neko vrsno znanje i umeće). Msm, treba neko biti baš retard, pa nagurati pola štapića nekom u nos.Sve ukupno traje možda minut, dva
znam,izgleda malo nezgodno pošto onaj štapic ide malo dublje ali uopšte ne boli nito je opasno.Neprijatno je jedino zato što ustvari golica kad krene ga vrti u nosu.Prema snimcima to izgleda kao da guraju kroz nozdrvu nekakvu sajlu i čovek se sa razlogom plaši. I ja bih se plašila...
Mislim da se tvoj komšija uprpao malo više pa mu je zato to bilo tako strašno iskustvo.Ja sam letos davao bris i kako već rekoh samo je golicalo to kad je krenula da vrti štapic i malo mi je falilo da se tamo izkijam XDBogami, komšija kaže da je bilo em neprijatno, em bolno, onako-baš bolno. Rgnula mu neka ''štapić'' kroz nozdrvu tako da je brojao zvezde, osećao je bol a nije seka-persa.
Glava je teritorija koju ne dam nikom ni pod kojim uslovima. Nemam koronu, i kad sam je MOŽDA imala-osćala sam se sjajno i samo sam malo kuburuila sa mirisima i ukusima. Držim se podalje starijih, prešlo u naviku... a ionako sam uvek volela više da se družim sa decom.
.Mozete li mi vi koji imate iskustva reci koji test je manje neprijatan... Onaj kroz nos, ili usta?... Sutra imam testiranje i uopste mi nije prijatno kakogod...
Zeni su sjebali levu nozdrvu tako da je bilo krvi. Kaze da je 4 dana osecala kao da joj je nesto zaglavljeno I da je bas bas bolelo.Mislim da se tvoj komšija uprpao malo više pa mu je zato to bilo tako strašno iskustvo.Ja sam letos davao bris i kako već rekoh samo je golicalo to kad je krenula da vrti štapic i malo mi je falilo da se tamo izkijam XD
auu jbt to baš neki sivonja gurao taj štapić...Zeni su sjebali levu nozdrvu tako da je bilo krvi. Kaze da je 4 dana osecala kao da joj je nesto zaglavljeno I da je bas bas bolelo.
Meni je bilo prijatno! Neki lepi med.brat(doduše u skafanderu), sluša rock do daske...pitao me samo da li teško dišem, od kada imam simptome i koje i kolika mi je temperatura.Bris nisam ni registrovala! Otvoriš i zatvoriš usta.Bogami, komšija kaže da je bilo em neprijatno, em bolno, onako-baš bolno. Rgnula mu neka ''štapić'' kroz nozdrvu tako da je brojao zvezde, osećao je bol a nije seka-persa.
Glava je teritorija koju ne dam nikom ni pod kojim uslovima. Nemam koronu, i kad sam je MOŽDA imala-osćala sam se sjajno i samo sam malo kuburuila sa mirisima i ukusima. Držim se podalje starijih, prešlo u naviku... a ionako sam uvek volela više da se družim sa decom.