Test za Koronu

Ako su stručni, ali šta je sa onim da su novajlije tu šakom i kapom primane u nedostatku stručnog osoblja?
Da li hipotetički ta sajla može da povredi nos?
Ne može.Sve i da su priučeni i bez nekog iskustva(za tu vrstu brisa, nije potrebno neko vrsno znanje i umeće). Msm, treba neko biti baš retard, pa nagurati pola štapića nekom u nos.Sve ukupno traje možda minut, dva.

Ne može.Sve i da su priučeni i bez nekog iskustva(za tu vrstu brisa, nije potrebno neko vrsno znanje i umeće). Msm, treba neko biti baš retard, pa nagurati pola štapića nekom u nos.Sve ukupno traje možda minut, dva
Bogami, komšija kaže da je bilo em neprijatno, em bolno, onako-baš bolno. Rgnula mu neka ''štapić'' kroz nozdrvu tako da je brojao zvezde, osećao je bol a nije seka-persa.
Glava je teritorija koju ne dam nikom ni pod kojim uslovima. Nemam koronu, i kad sam je MOŽDA imala-osćala sam se sjajno i samo sam malo kuburuila sa mirisima i ukusima. Držim se podalje starijih, prešlo u naviku... a ionako sam uvek volela više da se družim sa decom.

Bogami, komšija kaže da je bilo em neprijatno, em bolno, onako-baš bolno. Rgnula mu neka ''štapić'' kroz nozdrvu tako da je brojao zvezde, osećao je bol a nije seka-persa.
Glava je teritorija koju ne dam nikom ni pod kojim uslovima. Nemam koronu, i kad sam je MOŽDA imala-osćala sam se sjajno i samo sam malo kuburuila sa mirisima i ukusima. Držim se podalje starijih, prešlo u naviku... a ionako sam uvek volela više da se družim sa decom.
Mislim da se tvoj komšija uprpao malo više pa mu je zato to bilo tako strašno iskustvo.Ja sam letos davao bris i kako već rekoh samo je golicalo to kad je krenula da vrti štapic i malo mi je falilo da se tamo izkijam XD

Mozete li mi vi koji imate iskustva reci koji test je manje neprijatan... Onaj kroz nos, ili usta?... Sutra imam testiranje i uopste mi nije prijatno kakogod...
.
Не можеш да бираш.

Мени су радили на инфективној брис из носа и грла и нисам ни осетио.

Негде сам гледао на нету неког лекара који каже да би претодно требало испрати нос сланом водом:

Равно насути кухињску со у кафену кашичицу (5 гама) и растворити у 2 дл угрејане (око телесне температуре) воде и тај раствор се улива у једну ноздрву и пушта да изађе на другу. Најбоље изнад каде. Може такође у апотекама да се нађе посуда за испирање носа, кошта око 200 дин.

Ово да би се очистиле слине на којима могу да се нађу мртви вируси (слине садрже имунске ћелије имуноглобулин А - IgA које су прва заштита организма), да не би био лажно позитиван.

Као део неке редовне хигијене, ово треба радити највише двапут месечно, мада неки сматрају да нема неке користи и да није потребно редовно упражњавати, кога интересује има на нету чланци о томе.

.

Poslednja izmena:
Meni je bilo prijatno! Neki lepi med.brat(doduše u skafanderu), sluša rock do daske...pitao me samo da li teško dišem, od kada imam simptome i koje i kolika mi je temperatura.Bris nisam ni registrovala! Otvoriš i zatvoriš usta.
P. S. Nas je inače firma poslala na bris, jer su jedan kolega i koleginica preležali koronu. Tako da sam dva puta radila bris, nisam imala nikakvih neprijatnosti.Ni ja, niti bilo ko iz kolektiva.

Back