- Poruka
- 89.439
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam proverio, a ti?
I šta su ti kazali?ja sam proverio, a ti?
Rezultat je ispod pitanja. Pojavi se kada odgovoriš na sva pitanjameni ne daje rezultat iako sam uredno sve odgovorio
Rezultat je ispod pitanja. Pojavi se kada odgovoriš na sva pitanja
Nisi u pravu, evo i ja sam uradila, ne daje nikakav rezultat
Mene su u školi naučili da sve treba povremeno testirati. Misliš da nešto znaš,Vama je potreban kviz za to?
Amerikanci i njihovi kvizovi za sve i svašta pa i i to kako ćete naći ljubav svog života!
ovaj je najbolji![]()
Pa dobro. Onda kviz ima slobodnu volju, pa je meni dao rezultat a tebi neće
jer mu se ne sviđaš.![]()
eo i nje... i ti jos pod utiskom one veceri ucetvoro pre koncerta u narodnomOvo je odličan test za proveriti koliko ti je alkohola u krvi ostalo od sinoć.
Ako možeš da odslušaš celu pesmu, još si pod gasom.
Ja sam načisto trezna.![]()
sekularni humanista
Meni se nije pojavio. Možda imam neki addblock?Rezultat je ispod pitanja. Pojavi se kada odgovoriš na sva pitanja
Nisam znao, ali i ja sam hinduista..kao sto sam i znao... Hinduism
jednom me jedna maca tako navukla na slican test..i na kraju bio kao mejl i ja kao sto sam uvek emotivno iskren odgovorio na sva pitanja sa tog fake sajta koji je uzgred ona sama napravila
Što ti žene tako maltretiraš? Odmah joj kažeš da je obožavaš i skratiš muke ijednom me jedna maca tako navukla na slican test..i na kraju bio kao mejl i ja kao sto sam uvek emotivno iskren odgovorio na sva pitanja sa tog fake sajta koji je uzgred ona sama napravilai njoj stigne na mejl da samo nju obNozavam do neba i nazad... sunze ti
![]()