Test:check 1..check 2

Jel vi stavljate nekoga na probe i testove..jeste se nasli u situaciji da vas partner testira..u bilo kom smislu..cak i onih saveta iz casopisa..kao napravi vas ljubomornim..ili dogovorite se na trgu a on/a se ne pojavi..pa se kao nervirate..cak se uplasite da mu se nije nesto dogodilo..i prolaze vam svakakve nebuloze kroz glavu..a ustvari on/a vas procenjuje kolko ste se nalozili i pravi se blesav/a kao da nista nije bilo:lol:i pada mi na pamet dal provalite kad vam govori slatkorecivo stvari koje zna da zelite cuti i dal plivate u tim mutnim vodama il kazete dosta zaebi klinacke fore?

Prvo test inteligencije i opšte kulture.:mrgreen:
Zatim snalaženja u prostoru i preživljavanje u divljini.:lol::mazipsa:
Onda test engleskog.
Zatim sledi suočavanje sa mojim agresivnim psom, pa ako to prežive, dajem im da jedu ono što sam ja slično kuvala.:kolac:
Ako i ovo prežive, sledi test izdržljivosti u krevetu.:zper:
Šala mala, ne umem da testiram.:)

pa testiram po malo.. ali ne takvim nebulozama.. a najmanje savetima iz novina.. nekad cisto onako postavim neko zakukuljeno i zamumuljeno pitanjce... da vidim sta ce da mi odgovori.. cesto proveravam koliko je decku stalo do mene... ali mi to dodje u trenutku, nista planirano..

a mene da li testiraju..? pa moguce.. ustvari, ponekad.. ali ja uvek provalim da je to test, pa ne reagujem...

Back