Терористички напад у Москви: Три маскиране особе отвориле ватру у концертној дворани

Ko stoji iza napada?

• Ukupno glasova
    74
„A oni su“, naglasio je Putin, „krenuli prema Ukrajini gde su pokušali da se sakriju, gde im je, prema preliminarnim podacima, s ukrajinske strane bio pripremljen prolaz za prelazak državne granice“.

dakle sve jasno. ukrjainci da ih puste da prodju i dobro naoruzaju.

narvano da su ameri ovo organizovali a ukrjaincima dali instrukcije da ih puste...

bice zsetokog odgovora nemo se brinete

A što ne mogu ovaj glupavi narativ. Čak i da jeste Izrael finansirao stvaranje ISISa ne znači da korijen ekstremizma ISISa nije u islamskoj religiji.
Interesantno kako islamski ekstremizam nikad nije krivica islama već uvijek neprijatelja islama.
Zanimljiv ovaj islamski ekstremizam u vlasništvu Izraela i CIAe, čije su mete napada Iran, Rusija, Sirija i ostali koji su neprijatelji cionista i Amera !
I ako ćemo pravo uopšte nije važno da li Isis ili Ukrajina stoje iza ovih napada u Moskvi !
Svi smo svjesni zahvaljujući Nulandici i američkoj ambasadi u Moskvi ko je ustvari organizovao ovo !
Nažalost mislim da će opet nesretni Ukri da nahebu zbog ovoga, ali ne mogu reći da mi ih je žao !
Što ona stara narodna kaže: "Ko s đavolom tikve sadi, o glavu mu se obijaju! "

„Sada znamo u kojoj su zemlji ovi krvavi gadovi planirali da se sakriju od progona – u Ukrajini“, napisala je Zaharova na Telegramu nakon što je Istražni komitet Rusije saopštio da su osumnjičeni za učešće u terorističkom napadu u Moskvi u nedelju uhapšeni blizu granice Rusije sa Ukrajinom.

odatle su ušli pa tuda i da izađu...

al nisu uspeli, morali su kod putina na kafu u kremlj da mu daju neke infromacije...

Screenshot-723.png

Eво шта кажу ови часни и поштени Несторови стручњаци.

Lobanja dominira.

Bolesnici su uhvaćeni živi i tu se sva nagadjanja završavaju.Uopšte ne sumnjam u istragu.Rusi nemaju racionalnih razloga da napakuju Ukrajini ako zaista nije umiješana jer Ukrajina odavno ubija ruske civile uz granicu pa im dodatnih motiva za odmazdu ne treba.Medjutim ako se pokaže tačnim, to da su Ukrajinci organizovali prozor tj. izlaz za ove ludake, možemo očekivati dodatnu mobilizaciju Rusije u svakom smislu i drastičnu modifikaciju ukrajinskih meta koje će Rusi u odmazdi eventualno gadjati.A to znači u prevodu više civilnih žrtava.

Pa valjda sada Putin ima osnovu da napokon pokrne antiteroristicku operaciju u ostatku Ukrajine.

Nemoj posle da neko od rusosiita prigovara jer su Amerikanci skidali gole one iz Al Kaide i Isisa
https://t.me/buntcg/35227
Ovo je izolovan slučaj kada je terorista ubio 200 ljudi. To što su radili Amerikanci je rađeno svim zatvorenicima među kojima je bilo više nevinih nego krivih.

Zanimljiv ovaj islamski ekstremizam u vlasništvu Izraela i CIAe, čije su mete napada Iran, Rusija, Sirija i ostali koji su neprijatelji cionista i Amera !
I ako ćemo pravo uopšte nije važno da li Isis ili Ukrajina stoje iza ovih napada u Moskvi !
Svi smo svjesni zahvaljujući Nulandici i američkoj ambasadi u Moskvi ko je ustvari organizovao ovo !
Nažalost mislim da će opet nesretni Ukri da nahebu zbog ovoga, ali ne mogu reći da mi ih je žao !
Što ona stara narodna kaže: "Ko s đavolom tikve sadi, o glavu mu se obijaju! "
naravno

vreme je za odmazdu

ameri su ovo zakuvali a ukropi su ucestvovali u podrci prelaska ....

sad ide kamata

Tebi i slicnima nece nikada biti zao mucenih ubijenih ljudi. Samo ako moze kako da se okrivi Ukrajina, ako ne moze, a ne moze interes opada i sve ce se brzo zaboraviti.
sledi kamata.

ti si našo da govoriš o žalenju ubijenih ?

ti ? koji likujes dve godine nad svakim ubijenim rusom ?

more čibe!

ТЕРОРИСТИЧКИ НАПАД У МОСКВИ Три маскиране особе отвориле ватру у концертној дворани (ВИДЕО)​

22.03.2024 • 18:42 19:06

У концертној дворани Крокус сити хола у Москви дошло је до пуцњаве, најмање три маскиране особе су отвориле ватру, а има и рањених, јавља дописник РИА Новости.

moskva pixabay

Фото: pixabay.com

У згради је избио пожар.
У току је евакуација људи који су дошли на концерт у хали.

Према прелиминарним подацима, могуће је да је ватра отворена из аутоматског оружја.
Жена која је била у концертној дворани рекла је за РТ да кола хитне помоћи већ стоје испред зграде. Људе одвозе у колицима.
Она је рекла да је након почетка пуцњаве велики број људи успео да изађе на бину, а затим и кроз техничку капију.
На мрежама су се појавили снимци на којима се виде терористи како отварају ватру на људе.

https://www.dnevnik.rs/svet/teroris...tvorile-vatru-u-koncertnoj-dvorani-22-03-2024

Nedavno je američka ambasada najavila mogući napad. Izgleda kao ISIS.

Unutrašnja posla. FSB.

Ovo je veoma slično kao ono što je bilo u Francuskoj u Parizu 2015. godine.

Žena u rusiji pocepa glasački listić - za pola minuta su joj lisice na rukma i odred specijalaca je sprovodi u zatvor

nekoliko terorista ispaljuje tisuće metaka, ubija civile i diže u zrak najveću salu u moskvi - 90 minuta nema nikoga od organa bezbednosti...

Žena u rusiji pocepa glasački listić - za pola minuta su joj lisice na rukma i odred specijalaca je sprovodi u zatvor

nekoliko terorista ispaljuje tisuće metaka, ubija civile i diže u zrak najveću salu u moskvi - 90 minuta nema nikoga od organa bezbednosti...

A znaš šta je tu jako komično... koji će ti bre K izbori?

Nije mi jasno kome se oni pravdaju?

Pazi, čovek je promenio ustav države, cele države da bi on mogao doživotno da vlada. Što jednostavno ne proglasi sebe nekim maršalom i ćeraj dalje. Šta se tu bahće sa nekim lažnim izborima i sličnim budalaštinama. Sjargava silne pare na to i zamajavju se ljudi bezveze.

Kao npr Severna Koreja. Bar čovek iskren. Ebe majku svima. Sin nasleđuje krunu od tate i ćeraj dalje prijatelju. Nema šta da se bahće sa nekim izborima, sa nekim glasanjima.

Jasno je na primer da Vučić u Srbiji mora da formalno odražva izbore da bi ovo vuda bilo nazvano Demokratija, on možda hoće da se dodovorava Americi i EU. Srbija mala zemljica, niko ne ebava 2 posto. Ali kome se Putin pravda da je demokratija to mi nije jasno. Jel se i on dodvorava Americi?

sledi kamata.

ti si našo da govoriš o žalenju ubijenih ?

ti ? koji likujes dve godine nad svakim ubijenim rusom ?

more čibe!

Sve i da likujem nad svakim ubijenim Rusom likujem jer su izvrsili otvorenu agresiju na susednu drzavu. Kao Nato na danasnji dan 99 na SRJ nad cime ti places razume se.:mazi:

Sve i da likujem nad svakim ubijenim Rusom likujem jer su izvrsili otvorenu agresiju na susednu drzavu. Kao Nato na danasnji dan 99 na SRJ nad cime ti places razume se.:mazi:
ja ne placem

ja se borim.

ja osudjeujem pizdu milosevica za izdaju i kapitulaciju

ja ne placem
penicilin sam za pase i ustase

ali ni nad jednim ubijenim se ne radujem kao ti jer si poremecen u mržnji prema svemu srpskom

Back