Терористички напад у Москви: Три маскиране особе отвориле ватру у концертној дворани

Ko stoji iza napada?

• Ukupno glasova
    74
Za sada nema dokaza ni za sta? Mozda Isis ,mozda placenici. Al cifra od 5 000 evra je smesna,koliko je jedan terorista pomenuo. Toliko je dato za auto. Cak nisu ni promenili auto ,sa kojim su otisli u trzni centar. Kljucno ce biti ko im je dao oruzije u Moskvi. Kao i obuka ako je bilo. Ima rupa u izjavi i nelogicnosti u odnosu na izvrseno delo. Klali su ljude sto lici na Isis.
Neuspeli pokušaj da se optuži ISIS, koji praktično više i ne postoji, jer je razbijen.
ISIS-u je praktično nemoguće delovati u Rusiji jer su svi njihovi preživeli članovi uneti u centralni registar antiterorističkih službi.
Da je ISIS u pitanjeu čulo bi se urlanje alahu egber ?

CIA, SAS i Mosad su ovde navatali nekolicinu antiruski nastrojenih tadžikistanskih čobana, za koje je 5000 eura misaona imenica, obučili ih u nekom od tajnih centara i poslali da odrade "lak posao " - ubijanje ruskih civila. Obećali im svu logistiku i pomoć u skrivanju i napuštanju Rusije.
Nešto je u tom lancu puklo, verovatno su agenti u Moskvi ili neutralisani ili uhapšeni, tako da su "čobani" prešli na plan B i krenuli direktno ka granici Ukrajine da je se što pre dokopaju. Što je prilično amaterski urađeno, jer je granično područje prema Ukrajini dobro pokriveno ruskim sredstvima praćenja ?
Ovo samo ide u prilog moje teorije da se radi o ČOBANIMA.

Druga opcija, koja mi izgleda realnija je DA SU ČOBANI IZ TADŽIKISTANA NAMERNO ŽRTVOVANI?
Naime, zapadni agenti u Moskvi, koji su im trebali obezbediti SIGURNU KUĆU, nove frizure, nova odela, nove lične karte i pasoše, gde bi sačekali mesec dana da se prašina slegne i potom mirno napustili Moskvu i Rusiju, SU IH ISPALILI ?
I pustili ih da se sami snalaze, ba pokušaju panični beg ka najbližoj granici - ukrajinskoj.

SA TADŽIKISTANSKIM PASOŠIMA ?

Plan je od samog početka bio da se izvršioci masakra neutrališu, ili da ih pobiju rusi tokom bekstva, ili bi ih u pograničnom području eliminisali dronom sami zapadni specijalci koji su ih čekali na granici.

Rusi su međutim sve te njihove planove poremetili uhvativši čak 11 ŽIVIH JEZIKA ?
Koji se kako smo videli tresu od šoka, jer znaju da će im čobanske kuće vrlo brzo leteti u vazduh sa sve žena i sitne dečice ? :kafa:

A koji bi bio interes ISIS-a da stane iza napada koji nije učinio. To da nije ISIS jer (navodno?) nisu vikali "Alahu akbar" je prilično tanak argument.

Drugo, pohvatani su.
1711281840371.png

I dalje stoji pitanje gde je bila polucija, specijalci ?
У Белгороду, сад је јасно и зашто је вршена самоубилачка акција на Белгород.
Одвлачење пажње и ресурса даље од стварног циља напада.

Neuspeli pokušaj da se optuži ISIS, koji praktično više i ne postoji, jer je razbijen.
ISIS-u je praktično nemoguće delovati u Rusiji jer su svi njihovi preživeli članovi uneti u centralni registar antiterorističkih službi.

CIA, SAS i Mosad su ovde navatali nekolicinu antiruski nastrojenih tadžikistanskih čobana, za koje je 5000 eura misaona imenica, obučili ih u nekom od tajnih centara i poslali da odrade "lak posao " - ubijanje ruskih civila. Obećali im svu logistiku i pomoć u skrivanju i napuštanju Rusije.
Nešto je u tom lancu puklo, verovatno su agenti u Moskvi ili neutralisani ili uhapšeni, tako da su "čobani" prešli na plan B i krenuli direktno ka granici Ukrajine da je se što pre dokopaju. Što je prilično amaterski urađeno, jer je granično područje prema Ukrajini dobro pokriveno ruskim sredstvima praćenja ?

Druga opcija, koja mi izgleda realnija je DA SU ČOBANI IZ TADŽIKISTANA NAMERNO ŽRTVOVANI?
Naime, zapadni agenti u Moskvi, koji su im trebali obezbediti SIGURNU KUĆU, nove frizure, nova odela, nove lične karte i pasoše, gde bi sačekali mesec dana da se prašina slegne i potom mirno napustili Moskvu i Rusiju, SU IH ISPALILI ?
I pustili ih da se sami snalaze, ba pokušaju panični beg ka najbližoj granici - ukrajinskoj.

Plan je od samog početka bio da se izvršioci masakra neutrališu, ili da ih pobiju rusi tokom bekstva, ili bi ih u pograničnom području eliminisali dronom sami zapadni specijalci koji su ih čekali na granici.

Rusi su međutim sve te njihove planove poremetili uhvativši čak 11 ŽIVIH JEZIKA ?
Koji se kako smo videli tresu od šoka, jer znaju da će im čobanske kuće vrlo brzo leteti u vazduh sa sve žena i sitne dečice ? :kafa:
Jednog od njih su verovatno direktno na'vatali da prica preko fona sa Zelenskim, pretpostavljam?

Bio bih iznenadjen da nisu....

Treba objektivno analizirati sve dogadjaje i prije rata u Ukrajini.

Poenta je da je Rusija u zadnjih 10 godina osujetila mnoge americke geostrasteske ciljeve itd.

Pod 1 - Amerika nije uspjela da se domogne nafte u Venecueli.I sjeti se da Maduro tada nije pao sa vlasti iako je Amerika podrzavala tamo Gvaida i opoziciju Maduro je jasno stao uz Rusiju i ponudio im zemlju da mu je brane.Amerika je tu izvisila

Pod 2 - Amerika nije uspjela da znaci Asadov rezim i opet im je to Rusija osujetila.

Pod 3 - Krim je aneksiran od strane Rusije i opet ni tu Amerika nije po svome uspjela.Krim je Rusiju pripao

Pod 4 - Turska kao tradicionalni saveznik Amerike i kao kontra teza Rusiji u geostrateskoj vjekovnoj igri oko kontrole Crnog Mora po prvi put u istoriji gradi odnose prijateljske sa Rusijom i gleda je kao saveznika u buducnosti.A onda posle svih tih neuspjelih pokusaja imali su i Trampa na vlasti koju za svog mandata nije otpoceo nijednu invaziju a opet vratili su se sa Bliskog Istoka pognutih glava

To je sve prethodilo ovom sukobu u Ukrajini
jedno najbitnije pitanje, kako je Kremlj, mogao dozvoliti da se u Kijevu instalira, antiruski oezim....ako su toliko sposobni, kako je ovo uspelo...kako su to sebi mogli dozvoliti

Šta se čeka?

Kada će se zgromiti kijev?

Ukrajinski drzavljani su izvestili ubistvo130 civila na najgori teroristički način

Sta se čeka?

OK da prođe dan žalosti.

Putine kada će uslediti ADEKVATAN II BEUTALAN ODGOVOR?

Jer sa teroristima ne može drugačije
Ajmo Švabe, dajet taurus Ukrajincina, a Amerikanci, postavite nuklearne raketLe u Finskoj i Švedskoj, pa da vidimo ruske prdonje što će ...

Jednog od njih su verovatno direktno na'vatali da prica preko fona sa Zelenskim, pretpostavljam?

Bio bih iznenadjen da nisu....
Sve će da ispričaju, od a do š.

Samo da spasu žene i sitnu dečicu sigurne smrti.

Ne znam zašto braniš ukrajinskog klavir-mlatihurca, pa on je ubio Dariju Duginu, Zaharčenka, Givija, Motorolu i ostale, uz pomoć TERORISTIČKIH METODA ?

On je odavno zaslužio svoje mesto u Paklu.

Fowa2PPWIAAHXBk.jpg

Ajmo Švabe, dajet taurus Ukrajincina, a Amerikanci, postavite nuklearne raketLe u Finskoj i Švedskoj, pa da vidimo ruske prdonje što će ...
Zagreb će popiti taktičku, odmah posle Londona kako čujem ?

Nešto ste se mnogo zamerili Putinu, dal zbog Vražjih divizija il zbog one lutke spaljene, ne znam ? :think:

Kako da prave velike prodore kad imaju manje vojnika na terenu od Ukrajinaca ili su imali do nedavno?
ili su supersila ili ovo sto jesu,,,jednostavno nisu vojnicki spremni...pored toliko proruskih Ukrajinaca i Rusa, koji zive u Ukrajini, oni nisu sposobni da zavrse brzo i efikasno rat...a u sustini, nisu smeli dozvoliti instaliranje ovakvog rezima

Sve će da ispričaju, od a do š.

Samo da spasu žene i sitnu dečicu sigurne smrti.

Ne znam zašto braniš ukrajinskog klavir-mlatihurca, pa on je ubio Dariju Duginu, Zaharčenka, Givija, Motorolu i ostale, uz pomoć TERORISTIČKIH METODA ?

On je odavno zaslužio svoje mesto u Paklu.

Pogledajte prilog 1520132

Dobro.

Zagreb će popiti taktičku, odmah posle Londona kako čujem ?

Nešto ste se mnogo zamerili Putinu, dal zbog Vražjih divizija il zbog one lutke spaljene, ne znam ? :think:
Tebi preostaje jedino masturbacija na vlastite fantazije...

A koji bi bio interes ISIS-a da stane iza napada koji nije učinio. To da nije ISIS jer (navodno?) nisu vikali "Alahu akbar" je prilično tanak argument.

Drugo, pohvatani su.

Isis je poznat po tome što preuzme odgovornost za ono što nije učinio. Ovo nisu Isis borci. Sačekaj malo konačni izveštaj. Ti si odmah poverovao da je Isis jer tako vele CNN I bBC.

U rekordnom roku su otkrili to a za severni tok ni posle toliko vremena ne znaju ko je to učinio.

Tebi preostaje jedino masturbacija na vlastite fantazije...
Onaj "Striž" što vam ga poslaše (nenaoružan na sreću) kao upozorenje, nije vas uopšte opametio vidim ?

Ili je to bio stvarni dron ili moja fantazija, šta ti misliš brate krvate ? :kafa:

I ja bih rekao da je dosta tanka prica o profesionalcima. Ne znam kako ljudi ne primecuju te nelogicnosti.

I ja bih rekao da je dosta tanka prica o profesionalcima. Ne znam kako ljudi ne primecuju te nelogicnosti.
I onda su ih zapadni "geniji" pustili da budu uhvaćeni i ispričaju sve te bajke cijekom svijetu.....

To nije ni za Andersena.

убили момка у колицима старог 25 година пуцали у њега са леђа

Инвалид-колясочник спас свою девушку, сделав финальный в жизни рывок, чтобы прикрыть ее своим телом. Он умер, смотря ей в глаза.

Максиму Вербенину было 25 лет. На концерт группы «Пикник» он позвал свою девушку Наташу. Незадолго до начала концерта Макс прислал маме фотографию вместе со своей девушкой — та очень обрадовалась за них. Через время случилось страшное.

Когда началась стрельба, то инвалид-колясочник не смог спуститься вниз, так как выходы не были оборудованы специальными пандусами. Позади раздались выстрелы и крики — парень понял, что террористы уже рядом.

Максим невероятным усилием оттолкнулся руками и бросился на Наташу. Террористы подбежали к Максу и сделали в туловище несколько выстрелов. Максим умер, смотря в глаза Наташе.
девушка чудом выжила и сейчас находится в больнице.

сли.png

jedno najbitnije pitanje, kako je Kremlj, mogao dozvoliti da se u Kijevu instalira, antiruski oezim....ako su toliko sposobni, kako je ovo uspelo...kako su to sebi mogli dozvoliti

Zasto ne bi dozvolili Ukrajina je nezavisna drzava ima pravo da bude propzapadna drzava i Rusija nikada protiv toga nista nije imala samo je zeljela da Ukrajina bude vojno neutralna a hoce li biti dio Ev... Unije skroz nebitno za Rusiju.

E sada zapadnjaci su u Ukrainiji napravili ogromnu infrastrkturu za potencijalni sukob to su ogromne pare ulozene i zapadnjaci ce ici do kraja da podrze Ukrajinu jer oni gube pare ogromne.Onolike rafinerije,centri razni itd to nije pravljeno za par godina to je ozbiljna para a sve sa ciljom da se to ulozeno vrati troduplo i zato je krajnji cilj razdor Rusije na vise djelova zbog njihovih resursa prirodnih.Al zapadnjaci su vec mnogo novca izgubili ovim ratom

To je npr kao da neko ima restoran na 3 sprata ulozio miliona i na kraju dnevno ima toliku gostiju da popuni jedva 1 sprat a biznis u minusu debelom

ili su supersila ili ovo sto jesu,,,jednostavno nisu vojnicki spremni...pored toliko proruskih Ukrajinaca i Rusa, koji zive u Ukrajini, oni nisu sposobni da zavrse brzo i efikasno rat...a u sustini, nisu smeli dozvoliti instaliranje ovakvog rezima
Može Rusija ubaciti još vojnika u Ukrajinu, ali ako to uradi onda bi oslabila granice sa NATO. Mnogi ne shvataju da Rusija nema samo problem sa Ukrajinom nego i sa čitavim NATO. Da Rusija ubaci dodatne značajne snage u Ukrajinu NATO bi to iskoristio za udar na Rusiji iz Finske i baltičkih zemalja zato što bi ruske granice bile oslabljene, a onda Rusiji vrv. ne bi ostalo ništa drugo nego da upotrebi nuklearno oružje.

Zasto ne bi dozvolili Ukrajina je nezavisna drzava ima pravo da bude propzapadna drzava i Rusija nikada protiv toga nista nije imala samo je zeljela da Ukrajina bude vojno neutralna a hoce li biti dio Ev... Unije skroz nebitno za Rusiju.

E sada zapadnjaci su u Ukrainiji napravili ogromnu infrastrkturu za potencijalni sukob to su ogromne pare ulozene i zapadnjaci ce ici do kraja da podrze Ukrajinu jer oni gube pare ogromne.Onolike rafinerije,centri razni itd to nije pravljeno za par godina to je ozbiljna para a sve sa ciljom da se to ulozeno vrati troduplo i zato je krajnji cilj razdor Rusije na vise djelova zbog njihovih resursa prirodnih.Al zapadnjaci su vec mnogo novca izgubili ovim ratom

To je npr kao da neko ima restoran na 3 sprata ulozio miliona i na kraju dnevno ima toliku gostiju da popuni jedva 1 sprat a biznis u minusu debelom
Kako je Rusiji nebitno da li će Ukrajina biti u EU kada je njihov čovek Janukovič prekinuo integracije 2013? Rusi potenciraju NATO kao ključni problem posle Majdana ali pre toga im je smetala i EU.

Ovo nije prvi napad ISIS-K-a na Rusiju.
Pa pre 2-3 meseca je FSB ubio njih cini mi se 6 u nekom napadu na stambenu zgradu zaboravio sam sada trenutno ime koja je to selendra, secam se samo da je u pitanju je neka ruska standardna pripizdina Bogu iza nogu

Pa pre 2-3 meseca je FSB ubio njih cini mi se 6 u nekom napadu na stambenu zgradu zaboravio sam sada trenutno ime koja je to selendra, secam se samo da je u pitanju je neka ruska standardna pripizdina Bogu iza nogu
Ингушетија

Ta прича иде још од кад је пао Руслан Хазбулатов
Pad vrijednosti novca u BiH je cca 40% kao što sam već napisao a vezan je za euro.
Ove godine se očekuje još 10% gubitka vrijednosti. Evropa je pred kolapsom, završetak rata u Ukrajini bi bio završni udarac evropskoj ekonomiji i zato se trude svim silama da ga produže.
Rusi su izgleda odlučili da je vrijeme da se završi.

Back