ТЕРОРИСТИЧКИ НАПАД НА БРИСЕЛ!

Живели смо заједно све док није чемерика почела да ложи дивљаке по пустињи. Иначе где код они забоду своју њушку ту срећа и слога окреће леђа.

значи, да није било САД не би било ни Османлија ни Косовске битке ни Карађорђа и Милоша?! ето, човек увек нешто ново сазна на Крстарици.

- - - - - - - - - -

Живели бисмо ми на своме, они на своме, ко оде код њих поштовао би њихова правила као што поштују, а ко дође на Запад поштовао би западна правила. и никаквих неспоразума не би било.

па, они кажу да је пола Србије њихово. значи, теби не би сметало да се у Новом Пазару и Косовској Митровици примењује шеријат?

а оно ''Косово је Србија'', то за тебе не важи? :D

значи, да није било САД не би било ни Османлија ни Косовске битке ни Карађорђа и Милоша?! ето, човек увек нешто ново сазна на Крстарици.

- - - - - - - - - -

па, они кажу да је пола Србије њихово. значи, теби не би сметало да се у Новом Пазару и Косовској Митровици примењује шеријат?

а оно ''Косово је Србија'', то за тебе не важи? :D

Који то они? А јеси ти био скоро у Приштини да им објасниш да је Косово Србија?

Који то они? А јеси ти био скоро у Приштини да им објасниш да је Косово Србија?

и ја се питам ''који то они''. нема ''њих'', јербо сви смо ми деца цвећа.. али у твојој глави. али не и у глави мухамеданца.

и ја се питам ''који то они''. нема ''њих'', јербо сви смо ми деца цвећа.. али у твојој глави. али не и у глави мухамеданца.

Како већ рекох, живели бисмо ми на своме по својим правилима а они на своме по својим. А то што би неко од њих устврдио да је пола Србије њихово, или неко од нас да је Константинопољ наш, то нема никаквог значаја, сем у твојој глави наравно.

Како већ рекох, живели бисмо ми на своме по својим правилима а они на своме по својим. А то што би неко од њих устврдио да је пола Србије њихово, или неко од нас да је Константинопољ наш, то нема никаквог значаја, сем у твојој глави наравно.

Њихове елите не желе да живе поред тебе, већ да те покоре.

Сауди династија не жели да живи са тобом као комшијом, нити то жели Ердоган.

Ја то нисам рекао. Погрешно схваташ.
Да није било САД и Енглеске, односно њихових сатаниста да бацају клице зла по целом свету. А то су загризли муслимани јер су глупи, необразовани лако поводљиви... заостали 1000 година за нормалним светом.

Свака империја жели да завлада светом, јер то је у природи човека, а само дивљаци из пустиње и сатанисти из САД желе да униште свет. Дивљаци из пустиње по налогу САД и Енглеске.

па види, то што ти тврдиш заиста и нема неки значај, јер свет се већ налази у сукобу цивилизација. наравно, томе нису криви зли Јевреји који пију крв мале деце, али тебе не вреди убеђивати.

Њихове елите не желе да живе поред тебе, већ да те покоре.

Сауди династија не жели да живи са тобом као комшијом, нити то жели Ердоган.

А твоје елите усељавају милионе оних којима је сауди династија испрала мозак??

- - - - - - - - - -

па види, то што ти тврдиш заиста и нема неки значај, јер свет се већ налази у сукобу цивилизација. наравно, томе нису криви зли Јевреји који пију крв мале деце, али тебе не вреди убеђивати.

Сукоба и верског шаренила има само на тлу старе Европе, тј. тамо где су ционистичке олигархије пре више деценија преузеле власт.

Сукоба и верског шаренила има само на тлу старе Европе, тј. тамо где су ционистичке олигархије пре више деценија преузеле власт.

какве ''ционистичке олигархије'', о чему ти причаш?!

кад би неког побожног Јеврејина из Јерусалима питао где се налази престоница Сатане, он би ти без пуно премишљања рекао - у Тел Авиву. немаш појма о Јеврејима, али зато лупеташ.

какве ''ционистичке олигархије'', о чему ти причаш?!

кад би неког побожног Јеврејина из Јерусалима питао где се налази престоница Сатане, он би ти без пуно премишљања рекао - у Тел Авиву. немаш појма о Јеврејима, али зато лупеташ.

Много си заостао, преко сваке мере...

САД су створили Ал-Каида. То је списак свих исламских терориста у свету који су активирани 1980. године. Бин-Ладен је све до 2001. године био на списку сарадника ЦИА.
САД су на Балкан преко Ирана и Саудијске Арабије довели исламске терористе. То је била основа за стварање исламске државе.
САД подржавају вехабистички државни систем Саудијске Арабије и масовно кршење људских права. Они су војно присутни у СА и заштитник су највећег терористичког режима у свету.
САД и Саудијска Арабија финансирају исламску државу. Амерички транспортни авиону су наоружали исламски државу, пружали логистичку подршку и преко 4 године добављали оружје из ваздуха.
САД су у Ираку предали исламској држави већину тенкова Абрамс. Исламска држава је продужена рука оружаних снага САД.
Исламски тероризам је највећи савезник САД!
Mešaš neke stvari.

Putinova dežela je napala Avganistan 1979. da bi stvorila marksistički režim tamo.

Znači slično što Putin radi i danas.

Zato je bilo 100% ispravno podržati narod Avganistana protiv "crvene opasnosti."

To nema veze sa današnjom situacijom, gde besni rat između hrišćanstva (Klinton) i islama (Bagdadi).

Прочитај мало с каквом се пенушавом мржњом Филип Давид обрушава на Србе.

али је зато покојни академик Енрико Јосиф о Србима говорио са толико љубави да би ти вероватно рекао да он и није Јеврејин. међутим, јесте.

STOKHOLM U PLAMENU Demonstranti dva dana pale automobile i kamenuju policiju
http://www.blic.rs/vesti/svet/stokh...a-pale-automobile-i-kamenuju-policiju/6xb710g

Prema švedskom zakonu, policija ne sme da beleži etničku pripadnost i poreklo izgrednika, tako da identitet počinilaca nedavnih incidenata, najverovatnije neće biti otkriven.

Шта би је десило да швеђани оду у неку исламску земљу и ураде нешто овако? Да ли би изашли с тенковима на улицу и погазили их као црве или би им секли ноге, руке, главе...?

STOKHOLM U PLAMENU Demonstranti dva dana pale automobile i kamenuju policiju
http://www.blic.rs/vesti/svet/stokh...a-pale-automobile-i-kamenuju-policiju/6xb710g

Prema švedskom zakonu, policija ne sme da beleži etničku pripadnost i poreklo izgrednika, tako da identitet počinilaca nedavnih incidenata, najverovatnije neće biti otkriven.

Шта би је десило да швеђани оду у неку исламску земљу и ураде нешто овако? Да ли би изашли с тенковима на улицу и погазили их као црве или би им секли ноге, руке, главе...?

ebali ih ``demokratski`` zakoni!

Back