dog face
Poznat
- Poruka
- 7.500
kako se deca jepu na egzitu ispod stejdzeva eeeee
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta mislite da li ce ikad biti kraja unistavanju tvrdjave vibracijama na festivalu EXITu?
Da li ce nekad neko stati tome na put?
Vasa procena, za 10 godina ili za 20, ili tako nesto?
O propagiranju gej/lezbo sexualne orjentacija i narkomanije ne bih ovog puta, nego bih pitanje ogranicio samo na tvrdjavu kao istorijsku vrednost?
![]()
...kad mogu ******,sto ne bi i romi?

Ne treba se vezivati za materijalne stvari.
Ti se ne vezujes? Ajde mi pokloni tvoj kompjuter, nemoj da se vezujes za materijalne stvari.

Pa ne znam da li ima stan, auto ili nesto drugo slicno, puko materijalnoza koje se ne treba vezivati, ali kontam cim pise na forumu da ima sanse da poseduje kompjuter....

Ti se ne vezujes? Ajde mi pokloni tvoj kompjuter, nemoj da se vezujes za materijalne stvari.
Ovo mi je curin komp. A stvari treba da sluze ljudima a ne obrnuto, pa nek se srusi tvrdjava sta ima veze ...

Ovo mi je curin komp. A stvari treba da sluze ljudima a ne obrnuto, pa nek se srusi tvrdjava sta ima veze ...

Svi oni koji su došli oni ruše tvoje a njihovo čuvaju inače da je drugačije pravili bi ono takve jurke kod njih a ne svake godine kod drugoga cepaj lomi i uči ovu mladu decu sve više i više šta je droga ,ma da oni već sve znaju osim da počnu nešto da rade a ne da žive od babe i dede i od tate i mame.
...da li isto mislis i za svoju kucu?Stan?
Mislim glupost je....

Taj Exit bi trebao da se organizuje negde usred vojovodine pored salasha.
Ogromne njive za parking, a ravnica zvuk upija, iz novog sada uz kartu ide i putovanje autobusom za ove mladje narkomane i gejove.
A iskopaju se rupe za svakojake potrebe, pa u prolec'e nek tu niknu repe ili suncokreti.![]()

Šta građani imaju od toga osim što imaju exit kao i ceo svet koji može da svrati
gde se još može kupiti 2l piva za 2e
E sada, što neprave u piramidama žurke Stvar je vrlo jednostavna: napraviš festival na kojem možeš da imaš sezonu prodaje "znate već čega" i to je toNisam protiv exita ali je suština da oragnizatori dobijaju mnogo toga na poklon od grada. Pa nije grad organizator, ili se ja možda varam?
Šta građani imaju od toga osim što imaju exit kao i ceo svet koji može da svrati
gde se još može kupiti 2l piva za 2e
Iskreno, tvrđava kao što je ova nema puno, a istina je da vibracije utiču jer je to fizika a ne mumlanje nekoga
E sada, što neprave u piramidama žurke
kako bi to bilo extra a?
![]()
Taj Exit bi trebao da se organizuje negde usred vojovodine pored salasha.
Ogromne njive za parking, a ravnica zvuk upija, iz novog sada uz kartu ide i putovanje autobusom za ove mladje narkomane i gejove.
A iskopaju se rupe za svakojake potrebe, pa u prolec'e nek tu niknu repe ili suncokreti.![]()