Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Školski primer razuzdane mačke...:confused:

2dtpq2g.jpg

:zcepanje: Cvetjka! Tako je meni Zlocko sredio karanfil. A ladiole je predjubrio i prekopao. :roll:

Lepo. :aha:

Hej, kako je keruša?

Sta je bilo?! :(

Uh, citacu sutra, moram da radim trihinoskopiju. :dash: Odoh! :cao:

Krpelj :evil:
I ja htela da pitam kako je.
Mada, verujem da je sve OK. Kao da ništa nije bilo.
Kovač, mislim da sam ti rekla, ali da ponovim: meni su na Veterinarskom rekli da "po najnovijem" Imizol treba ponoviti za 14 dana.
Ja sam to ispoštovala, mada su mišljenja veterinara po tom pitanju podeljena. Uglavnom važi pravilo da je to lek koji se daje jednokratno i da ga ne treba ponavljati.

Hej, kako je keruša?
Dobro,hvala,ozdravila :super::super:
ovo je pogledaj daj meni malo da ruckam :D
Da :D Tako i moja Ela,a Una(staford)ima one krupne oči kao buldog pa je jo sladja :D
Divne vesti, Mari! :zag: Samo neka se vratila!

Prekjuce sam i ja to radila, krele, nedelju dana imala da izvadim i overim uput za KG i zaboravila, tako da sam zadnjeg dana to zavrsila na jedvite jade. To je dr opste prakse? Ove moje imaju sistem da smanje guzvu u cekaonici-oni kojima samo treba terapija ostave u knjizicama ceduljice sa vrstom dozom pa dodju kasnije po recepte, mozda je popunjavala recepte za lekove.

Znam tu sortu, prelepe su.

Dobar dan svima. Ja imam opravdane-18. sam uzimala i overavala uput za KG pa dosla na posao umorna, juce sam bila u KG, produzili su mi terapiju jos dve godine, nisam imala petlju da odbijem. Znate li koliko hrabrosti treba da se odbije poklon od 1000 evra mesecno, pa jos mi i drzi zdravstveno stanje pod kontrolom?! A bas sam se bila nameracila na jos jednu bebu. :aha:
O čemu se radi Mimis mom?Pozdrav :D
Krpelj :evil:
I ja htela da pitam kako je.
Mada, verujem da je sve OK. Kao da ništa nije bilo.
Kovač, mislim da sam ti rekla, ali da ponovim: meni su na Veterinarskom rekli da "po najnovijem" Imizol treba ponoviti za 14 dana.
Ja sam to ispoštovala, mada su mišljenja veterinara po tom pitanju podeljena. Uglavnom važi pravilo da je to lek koji se daje jednokratno i da ga ne treba ponavljati.
Da,rekla si mi smeh da se imizol treba ponoviti,ali meni je veterinar rekao da ne treba ponavljati,mada ako neće škoditi,zašto da ne?Inače potpuno se oporavila.Mislim da je presudnu ulogu odigralo moje kuvanje i savršena izbalansiranost i nutricionistička vrednost svakog obroka :mrgreen:

Da,rekla si mi smeh da se imizol treba ponoviti,ali meni je veterinar rekao da ne treba ponavljati,mada ako neće škoditi,zašto da ne?Inače potpuno se oporavila.Mislim da je presudnu ulogu odigralo moje kuvanje i savršena izbalansiranost i nutricionistička vrednost svakog obroka :mrgreen:
I meni je veterinar rekao da nema potrebe ponavljati. Isto je rekao i onaj koji ju je lečio pre četiri godine od istog tog. Ali Vlada Magaš sa Veterinarskog je rekao da "po najnovijem" - treba. Pošto sam ga videla, razgovarala sa njim, pregledao mi je psa, postavio dijagnozu, odredio joj i započeo terapiju - nisam imala dilemu oko toga da li da ga poslušam.
Imizol je jak lek, pas često dosta burno reaguje na njega, da li i koliko ostavlja posledice - i tu su mišljenja podeljena, tako da... odluka je tvoja!

Ziva sam
i poydravljam sve

Šta ispadne kada se ukrste medved i veverica?

Ispadnu veverici oči!

-----

Šta se daje slonu kada ima proliv?
Puno prostora.

-----

Koja se životinja posle smrti okrene bar 300 puta?
Ovca.

----

Koja je razlika izmeðu komarca i muškarca?

Komarac nervira samo leti.

----

Šta dobijes kada ukrstiš zmiju i ježa?
Dva metra bodljikave žice..

----

Lete dva komarca iznad pijanog coveka.

Kaže prvi:
Hajde, ujedi ga!
Na to će drugi:
Ne, hvala, ne pijem dok vozim!

------

Pasu dve krave na livadi. Jedna non-stop njiše vimenom.

Šta to radis? - upita je druga krava.
Ma, sutra mi je rodjendan pa mešam šlag!

-------

Pita slon dvogrbu kamilu:
Žasto ti imas sise na ledjima?
Vrlo čudno pitanje od nekog kome k..c visi s lica - odgovori kamila.

-----

Pošle dve buve u šoping.

Hoćemo li peške? - pita jedna buva.
Ma, jok, idemo pudlicom - odgovori druga.

-----

Prolazi petao pored grila i vidi dve

kokoške kako se peku, pa im kaže:
Šta je, devojke, solarijum, a?

I meni je veterinar rekao da nema potrebe ponavljati. Isto je rekao i onaj koji ju je lečio pre četiri godine od istog tog. Ali Vlada Magaš sa Veterinarskog je rekao da "po najnovijem" - treba. Pošto sam ga videla, razgovarala sa njim, pregledao mi je psa, postavio dijagnozu, odredio joj i započeo terapiju - nisam imala dilemu oko toga da li da ga poslušam.
Imizol je jak lek, pas često dosta burno reaguje na njega, da li i koliko ostavlja posledice - i tu su mišljenja podeljena, tako da... odluka je tvoja!
To me i plaši najviše-reakcija na lek.Kad ga je primila,balavila je,povraćala...ne bih je opet mučio :( ali videću pitaću veterinara još jednom.
Ziva sam
i poydravljam sve

Šta ispadne kada se ukrste medved i veverica?

Ispadnu veverici oči!

-----

Šta se daje slonu kada ima proliv?
Puno prostora.

-----

Koja se životinja posle smrti okrene bar 300 puta?
Ovca.

----

Koja je razlika izmeðu komarca i muškarca?

Komarac nervira samo leti.

----

Šta dobijes kada ukrstiš zmiju i ježa?
Dva metra bodljikave žice..

----

Lete dva komarca iznad pijanog coveka.

Kaže prvi:
Hajde, ujedi ga!
Na to će drugi:
Ne, hvala, ne pijem dok vozim!

------

Pasu dve krave na livadi. Jedna non-stop njiše vimenom.

Šta to radis? - upita je druga krava.
Ma, sutra mi je rodjendan pa mešam šlag!

-------

Pita slon dvogrbu kamilu:
Žasto ti imas sise na ledjima?
Vrlo čudno pitanje od nekog kome k..c visi s lica - odgovori kamila.

-----

Pošle dve buve u šoping.

Hoćemo li peške? - pita jedna buva.
Ma, jok, idemo pudlicom - odgovori druga.

-----

Prolazi petao pored grila i vidi dve

kokoške kako se peku, pa im kaže:
Šta je, devojke, solarijum, a?
:hahaha: Bravo Mileva :D
Pozdrav :)

Dobro veče deco :cistinaocare:

Drva stigla.....iscepana, složena, kamen očišćen...
Dobro veče :D Vredna si nam razredna :D
sutra moram u skolu :( tata mi reko da se ne zezam sad :( a meni se ne ide,sutra opet u 7h ustajanje :(

em nenad nema mrezu,na nekim babama je,ne znam ni gde je to mesto :( :rida:
Babe,Jocika verovatno ovo mesto ispod Avale,mislim,nisam siguran možda imaju još neke Babe :D

Dobro veče deco :cistinaocare:

Drva stigla.....iscepana, složena, kamen očišćen...

Milka narode

kumo vi ste bas vredni
ja o drvima ne razmisljam jos
imam vecu muku
raspisali smo Alfa i ja tender za popravku krova
posto prokisnjava, hocemo da skinemo crep, izdascamo, stavimo neku izolaciju, pa ponovo pokrijemo

petoro su prosli kroy kucu, pet raylicitih cena, potpuno suprotnih ideja i sl
da siynes i nista drugo

Milka narode

kumo vi ste bas vredni
imam vecu muku
posto prokisnjava, hocemo da skinemo crep, izdascamo, stavimo neku izolaciju, pa ponovo pokrijemo

da siynes i nista drugo

Uuuuuuuuuf......krov......samo vreme da vas posluži da nema kiše :worth:
a mastori ko majstori.....:dash:

Ej Kovač, baš mi je drago za kerušu.....:klap::ok:
Hvala razredna :cmok:
ma bas me briga,ne zanima me vise :(
Jocika nemoj se nerviraš...
Babe su na Kosmaju....pre Sopota
Avala,Kosmaj...whatever..:D
Milka narode

kumo vi ste bas vredni
imam vecu muku

da siynes i nista drugo
Jel skupo to Mileva?
idem ja da spavam,laku noc :bye:
Laku noć Jocika :bye:

Dobro veče....

svi ste vredni, planirate, radite nešto....i mi smo radili, danas, Lena i ja pokosili travu...ona je trčala ispred kosilice, lajala na nju i pokušavala da uhvati točak....a bili smo i u velikoj šetnji...bolje reći to nije šetnja to je hodanje sa dobrim tempom...

Dobro veče....

svi ste vredni, planirate, radite nešto....i mi smo radili, danas, Lena i ja pokosili travu...ona je trčala ispred kosilice, lajala na nju i pokušavala da uhvati točak....a bili smo i u velikoj šetnji...bolje reći to nije šetnja to je hodanje sa dobrim tempom...

Ko ti je kriv kad nisi uzela vučka...mi laganica, noga pred nogu....jedino što na ljubljenu mu lopticu reaguje.....samo je nosa, pa potrči za njoj jednom-dvaput jer dečku je sad vruće i legne u travu podalje od nas čuvajući je i motreći na nas ...mi mu dodjemo ko ovce u toru pa pazi da se ne raštrkamo :zcepanje::zcepanje:

E, sutra u 12 idemo Cic i ja i Nerita (Nera) u Delta siti na neko takmičenje pasa .....ovo rundavo Cic prijavila z kategoriju štenaca narafski ....biće slikica

Čekamo slike...:)
U nedelju je na Kelebiji subotička CACIB izložba ....idemo unuka i ja da gledamo...ona jedva čeka da vidi zlatne retrivere....moram priznati i ja....Lena ostaje kući, nisam je prijavila, bilo mi je žao dati 1500 din za prijavu, još je mlada....možda dogodine u razredu zrelih...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back