Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jesam....divan je......šteta što samo kratko cveta jednom u godini....Žika oće da ga iščupamo iz tog razloga i stavimo nešto vošecvetno, al ja ne davam :rtfm:

Šteta bi bilo da ga iščupate...a ako ga presadiš , jednu -dve godine neće cvetati....tako i moj, ja sam ga ovde preselila 2007 i evo tek sada cveta lepo, do sad je bilo nikako ili sitno i samo jedan ili dva cveta...

ne znam ni ja.....ja ništa ne mohu da imam tako nisko posadjeno u zemlju...sve mora biti u saksijama..:(.i onda nije bezbedno jer jure guštere pa sve isprevrću :rtfm:
vrtiguzi nijedni :heart::heart::heart:

Kod mene je cveće samo sa dve strane dvorišta , tik uz zidanu ogradu, u šavu od širine nekih 5o cm....znači ne vidi na drugu stranu, nema razloga da ulazi u taj deo, pa ipak udje...sa jedne strane imam i ove betone, vidi se na slici, a tu su i ruže, tu ne ulazi...ali na drugoj strani nije ništa bodljikavo i nije tako odvojeno ,pa radije ulazi i pravi lom...

ćao......odlično što liči na stovarište :zag:
izčjubi decu....i džukelče....ako ti je baš zapelo možeš i vazduhoplovnog hahahaha

Vi bar znate LJiljo sta znaci KROV :dash:
Letnja kujina je skoro zavrsena plocice da se polepe i onda pocinje tek pravi haos :sad2:
Cerka mi danas trci kros ispred svog razreda sa jos 3 devojcice(ljubi je majka onako dugonogu ima da mi se izlomi) :heart:
Sin je do sad popravljao lanac na biciklu,kad sam mu videla ruke kad me slog nije opalio...
Dzukelu vataju tandoprci pa kad uvati da mahnita po dvoristu unisti sav luk i zelenu salatu.
Ono malo crno je uvatilo foru da moze da skoci na kuhinjsku radnu plocu pa se svadjamo svaki dan...
Vazduhoplovni ujeda i tako...
Sve po starom...:mrgreen:

Vi bar znate LJiljo sta znaci KROV :dash:
Letnja kujina je skoro zavrsena plocice da se polepe i onda pocinje tek pravi haos :sad2:
Cerka mi danas trci kros ispred svog razreda sa jos 3 devojcice(ljubi je majka onako dugonogu ima da mi se izlomi) :heart:
Sin je do sad popravljao lanac na biciklu,kad sam mu videla ruke kad me slog nije opalio...
Dzukelu vataju tandoprci pa kad uvati da mahnita po dvoristu unisti sav luk i zelenu salatu.
Ono malo crno je uvatilo foru da moze da skoci na kuhinjsku radnu plocu pa se svadjamo svaki dan...
Vazduhoplovni ujeda i tako...
Sve po starom...:mrgreen:

:klap::klap::klap:
dakle, svi ste odlično.......:worth:
stanje redovno hahahaha
KROV.......ne želim ni da se setim.....samo da vreme bude lepo :worth:

:klap::klap::klap:
dakle, svi ste odlično.......:worth:
stanje redovno hahahaha
KROV.......ne želim ni da se setim.....samo da vreme bude lepo :worth:

Eto toliko cu vam reci...
Pri tom sam zaboravila da dodam da sutra u igraonici slavimo zabici rodjendan,malo smo pomerili zbog slava i upravo sad pravim tortu,rucak i cekam da mi masina zavrsi pa da okacim ves...
Kaze meni moja kuma pre neki dan (inace ona ima jedno dete od 4 godine,i zivi sa muzem i svekrvom a i mama i tata joj zive u istom gradu i mladi su ljudi)
sto bre stalno nesto imas da radis? Kao da imas vise posla od mene??
Da mi je bila blize opalila bih je manuelno,ovako sam samo lingvisticki :mrgreen:

Eto toliko cu vam reci...
Pri tom sam zaboravila da dodam da sutra u igraonici slavimo zabici rodjendan,malo smo pomerili zbog slava i upravo sad pravim tortu,rucak i cekam da mi masina zavrsi pa da okacim ves...
Kaze meni moja kuma pre neki dan (inace ona ima jedno dete od 4 godine,i zivi sa muzem i svekrvom a i mama i tata joj zive u istom gradu i mladi su ljudi)
sto bre stalno nesto imas da radis? Kao da imas vise posla od mene??
Da mi je bila blize opalila bih je manuelno,ovako sam samo lingvisticki :mrgreen:

ako si......je opalila kako god :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back