magdalena48
Veoma poznat
- Poruka
- 14.735
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dobro jutro.
Kako lepo cveće imate...i kuce...ma sve vam je lepo![]()
Srećan rođendan Leni i da živi dugo i srećno,a i vi sa njom.
![]()

Lena je prava lepotica![]()

hvala...lepotica-baštovanka-štetočina....eno je u kazni...izlomila mi je cveće, legla u njega....hahaha

[/SPOILER]
joj kakva je lepaaaaaaaaaaaaaa![]()
To i ove moje rade,takmiče se koja će više cveća da uništi,oće žena da me utepa![]()
fala...jesi li videla na prethodnoj strani sliku mog božura ?

nije mi jasno , zašto im pričinjava zadovoljstvo da legnu u cveće......
.i onda nije bezbedno jer jure guštere pa sve isprevrću 

jesam....divan je......šteta što samo kratko cveta jednom u godini....Žika oće da ga iščupamo iz tog razloga i stavimo nešto vošecvetno, al ja ne davam![]()
i da vas
samo da vam se javnem da sam zivai da vas
![]()
Nisam bas dobro drustvo zadnjih dana...Dvoriste mi lici na stovariste gradjevinsko materijala

ne znam ni ja.....ja ništa ne mohu da imam tako nisko posadjeno u zemlju...sve mora biti u saksijama...i onda nije bezbedno jer jure guštere pa sve isprevrću
vrtiguzi nijedni![]()
samo da vam se javnem da sam zivai da vas
![]()
Nisam bas dobro drustvo zadnjih dana...Dvoriste mi lici na stovariste gradjevinsko materijala
ćao......odlično što liči na stovarište
izčjubi decu....i džukelče....ako ti je baš zapelo možeš i vazduhoplovnog hahahaha

Vi bar znate LJiljo sta znaci KROV![]()
Letnja kujina je skoro zavrsena plocice da se polepe i onda pocinje tek pravi haos![]()
Cerka mi danas trci kros ispred svog razreda sa jos 3 devojcice(ljubi je majka onako dugonogu ima da mi se izlomi)
Sin je do sad popravljao lanac na biciklu,kad sam mu videla ruke kad me slog nije opalio...
Dzukelu vataju tandoprci pa kad uvati da mahnita po dvoristu unisti sav luk i zelenu salatu.
Ono malo crno je uvatilo foru da moze da skoci na kuhinjsku radnu plocu pa se svadjamo svaki dan...
Vazduhoplovni ujeda i tako...
Sve po starom...![]()

dakle, svi ste odlično.......
stanje redovno hahahaha
KROV.......ne želim ni da se setim.....samo da vreme bude lepo![]()

Eto toliko cu vam reci...
Pri tom sam zaboravila da dodam da sutra u igraonici slavimo zabici rodjendan,malo smo pomerili zbog slava i upravo sad pravim tortu,rucak i cekam da mi masina zavrsi pa da okacim ves...
Kaze meni moja kuma pre neki dan (inace ona ima jedno dete od 4 godine,i zivi sa muzem i svekrvom a i mama i tata joj zive u istom gradu i mladi su ljudi)
sto bre stalno nesto imas da radis? Kao da imas vise posla od mene??
Da mi je bila blize opalila bih je manuelno,ovako sam samo lingvisticki![]()

ako si......je opalila kako god![]()