Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
danas sam slikala moje ruže i klematis ali ne znam da postavim slike sa mobilnog....a htela sam da vidite moju ružu puzavicu
...kada navatam ovu omladinu onda ću se pravim važna sos moje ruže

kod mene procvetala dva klematisa, oba su plava ali nisu ista sorta.... imam i ružičasti on će za koji dan..... a četvrti , već godinama nikako da procveta....žao mi je da ga izbacim lepo je lišće i penje se na ogradu, ali cvetova nema, pa nema....

Meni ruža procvetala.....sutra slikice pa kakve god da su jer su mobilnim slikane predveče....a on tad ne radi dobro...taki mu karakter :zcepanje:

Obavezno da nam pokažeš....kakav da je kvalitet slika , ruže su ruže... moje još nisu procvetale ali ima jaaaako puno pupoljaka... i one ruže od pretprošle godine što sam ih posadila, sada su ojačale i pune su pupoljaka....biće lepo kad procvetaju...

Obavezno da nam pokažeš....kakav da je kvalitet slika , ruže su ruže... moje još nisu procvetale ali ima jaaaako puno pupoljaka... i one ruže od pretprošle godine što sam ih posadila, sada su ojačale i pune su pupoljaka....biće lepo kad procvetaju...

NARAVNO DA ĆE BITI LEPO
POSTAVLJAM SUTRA ..bem ti slova...kad prebacim sa mobilnog......ovde nemam instaliran program za tel.

ne mogu da verujem......vreme juri ebote.....

hahaha...ko da ste sad bili tu, a ona bila mala....:)

22. ovog meseca je CACIB izložba subotička, ali neću da je vodim , suviše je mlada i blesava....ne znači mi ništa ta ocena pošto neće biti parena, a mogu je odvesti možda sledeće godine čisto da vidim šta bi sudija rekao...a opet i to zavisi ko će suditi.... onako razmišljam te pare mogu i na meso za nju potrošiti, njoj bi to više značilo....
Ja ću svakako ići , ali samo kao posmatrač...

hahaha...ko da ste sad bili tu, a ona bila mala....:)

22. ovog meseca je CACIB izložba subotička, ali neću da je vodim , suviše je mlada i blesava....ne znači mi ništa ta ocena pošto neće biti parena, a mogu je odvesti možda sledeće godine čisto da vidim šta bi sudija rekao...a opet i to zavisi ko će suditi.... onako razmišljam te pare mogu i na meso za nju potrošiti, njoj bi to više značilo....
Ja ću svakako ići , ali samo kao posmatrač...

ma da...rano je sad za nju ali je možeš povesti da se nauči na gungulu, mnogo pasa, mirisa....značiće joj to kad odete na ocenjivanje

ma da...rano je sad za nju ali je možeš povesti da se nauči na gungulu, mnogo pasa, mirisa....značiće joj to kad odete na ocenjivanje

videću kakvo će biti vreme....ako bude kišovito, vetrovito , verovatno će ostati kući...ali ću morati da pripremim veterinarsku potvrdu da je zdrava i vakcinisana , jer nas bez toga ne bi pustili na ergelu...tamo se održava izložba na Kelebiji...

Dobro jutro :)

Ljiljo...divne slike....evo da pokažem i ja, moj božur je procvetao..od 2007 kad sam ga posadila, jednom je cvetao ali ne ovako lepo, sa krupnim cvetovima....a podseća me na roditelje jer sam iz njihove bašte uzela deo korena da ga posadim....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back