Rokikolar
Ističe se
- Poruka
- 2.712
Dobro jutro i od mene...ili za one koji su vampiri k'o ja...dobar dan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odvratno je vise...Nemam ni komentara za vreme...Samo mi lopata fali
Sta ima novo kod vas kako ste mi svi komplet?
Dobro jutro i od mene...ili za one koji su vampiri k'o ja...dobar dan

I mene boli vec par dana,uzas...I ja cekam lepo vreme da farbam nove vrata i prozorcic na letnjoj kuhinjici
Vampirka pozdravlja kuma![]()
nije ti dosta što si nam mama, razredna, modla, madam, već i vampirka...U 7 h sam već držao kolegijum :-))))
.i uveliko solirala 
Tija i dalje mrljavi hranu. mada, ovako joj ništa ne fali, super je raspoložena...Čudno mi je ali je moguće da joj je ova hrana prosto...dosadila. Na taj zaključak me navodi to što kada stanem pored nje i kažem joj da jede...pojede. Ne onako gladno kako je pre to radila...ali pojede. Sinoć i jutros sam joj te granule pomešao sa kuvanim mesom iz supe i malo same supe i pojede u slast. kanda ću morati da menjam hranu
Ako misliš na nas.....fala.....dobro smo....hahaha

nije ti dosta što si nam mama, razredna, modla, madam, već i vampirka...

Ih......ja sam moj završila do tad...i uveliko solirala
![]()

Tija i dalje mrljavi hranu. mada, ovako joj ništa ne fali, super je raspoložena...Čudno mi je ali je moguće da joj je ova hrana prosto...dosadila. Na taj zaključak me navodi to što kada stanem pored nje i kažem joj da jede...pojede. Ne onako gladno kako je pre to radila...ali pojede. Sinoć i jutros sam joj te granule pomešao sa kuvanim mesom iz supe i malo same supe i pojede u slast. kanda ću morati da menjam hranu

Ma da na vas![]()
Moguće....prvo ultra zvuk......do tad mešaj sa supom
aaaaaaaa mi smo, kao što rekoh u prethodnom izlaganu, dobro.......jaoooooooo slike........film......
Ih......ja sam moj završila do tad...i uveliko solirala
![]()

Jel je to moguce da imamo trudnjacu na forumu?![]()
Drago mi je da cujem a baka i deda? Mislila sam na vas dok sam putovala dole...

I ???? jeste li se dogovorili ?!![]()
![]()
pa...znaćemo za par dana. Ako se Baja istakao...jesmo

Ne valja ništa.......ne pitaj.......![]()