Sanja & S
Domaćin
- Poruka
- 3.878
Dobro vece....kod mene smrzotitis....au, sutra ujutro nosim i rukavice, smrzli mi se prstici, strasno koliko je hladno....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I ovde je hladno......dobila sam žalfiju....faaaalaaaaaa![]()
Super, samo odvoji manje grancice i listice...i nek se osusi...pa posle spremi tvoj med...Molim i drugi put kad zatreba javi...na placu imam jos jedan grmic od prosle godine, pa ce biti i vise....

Mari...nemoj vise molim te da zaboravljas tu injekciju...uzmi neki kalendar, i zaokruzi crvenim markerom datum....ili upisi u podsetnik telefona da te opomene, ili...ima nacina...nemoj da se sekiramoEvo me malo da vidim kako ste, pročitala sve, ono i nema mnogo.
Nego, ja danas prošla ko kuče u vašar. Injekciju opet zaboravila da primim 1. u mesecu, pa praznici, odoh danas, oni rade svaki drugi dan, odem u Banju, nemam karton, neće mi napišu nalog bez izveštaja specijaliste, odem u apoteku kupim OHB12 i špric. Reko, evo, kupila sam samo me bocnite...oćeeeee, ne smeju bez naloga. Nadjem devojku u ulici što medicinska seka, bocne me dete i preživeh...Ali, za to svo vreme Taca je poPPPPizdeo, pa smo išli u poštu da Minki expresno pošaljem mobilni, pa me Taca opominje da sam preglasna u pošti, pa mora se razgovaram sa dečkom, ljubazan neki...Eto,
Mari...nemoj vise molim te da zaboravljas tu injekciju...uzmi neki kalendar, i zaokruzi crvenim markerom datum....ili upisi u podsetnik telefona da te opomene, ili...ima nacina...nemoj da se sekiramo

Znam dušo, sve stignem za sebe najmanje marim...još od ovog kompa zaludeh načisto...Ovo je već dijagnoza
Ali, znaš Sanja, to je već godinama tako, još je ovo dobro, nekad primam nedeljno,
ili dva puta nedeljno, zavisi od krve slike....Grozna sam...znam....![]()

Znam dušo, sve stignem za sebe najmanje marim...još od ovog kompa zaludeh načisto...Ovo je već dijagnoza
Ali, znaš Sanja, to je već godinama tako, još je ovo dobro, nekad primam nedeljno,
ili dva puta nedeljno, zavisi od krve slike....Grozna sam...znam....![]()
Jesi užasna......bem ti komp ženo bre
što ne ubaciš u mobilni Mari.....evo ja ću u moj.....poslednjeg dana u mesecu da imam kad da te opomenem.....a ja kad počnem da te vijam.....nema šanse da me eskiviraš draga.......pitaj Miloša našeg kako to izgleda![]()
Jesi užasna......bem ti komp ženo bre
što ne ubaciš u mobilni Mari.....evo ja ću u moj.....poslednjeg dana u mesecu da imam kad da te opomenem.....a ja kad počnem da te vijam.....nema šanse da me eskiviraš draga.......pitaj Miloša našeg kako to izgleda![]()
Još me sve relaksira, kad prestane, upisujem školu tenisa, ima u Nišu....
Ljiljo bre, jel ti znaš da ja imam vremena na pretek. I nemam radne obaveze, mislim van kuće. Meni svi dani isti. Nemam pojima ni koji je dan a kamoli datum...Kuću spremim dok si rekla piksla, ručak mi ne predstavlja proble, Taca mi pomaže, za veće poslove angažujem pomoć za lovu...i šta da radim...Ti znaš moje razloge zašto sam i došla na forum....Još me sve relaksira, kad prestane, upisujem školu tenisa, ima u Nišu....
![]()

Ljiljo bre, jel ti znaš da ja imam vremena na pretek. I nemam radne obaveze, mislim van kuće. Meni svi dani isti. Nemam pojima ni koji je dan a kamoli datum...Kuću spremim dok si rekla piksla, ručak mi ne predstavlja proble, Taca mi pomaže, za veće poslove angažujem pomoć za lovu...i šta da radim...Ti znaš moje razloge zašto sam i došla na forum....Još me sve relaksira, kad prestane, upisujem školu tenisa, ima u Nišu....
![]()

Citam...i jesi u pravu...oni jesu jedan drugome dovoljni, igraju se, stite jedno drugo, idr...a to sto te ni jedan ne.... a to je kod svih....meni moj muzic kaze da Blek , mene vidi kao serpu...cetku, za uzivanje...i nekog ko ce ga maziti, maziti, tepati i nista vise...i u pravu je...ako mu bacim frizbi, donece mi samo ako muzic nije prisutan,....ako jeste... nema sansi, odnece njemu...iako muzic nece sa njim da se igra tadami smo bili u setnji
i definitivno sam sigurna da su ovi moji psi sami sebi dovoljni
niko ih ne zanima, mislim drugi psi
ladno ih ignorisu
pridruzila nam se jedna divna crna kuca mislim da su je udarila kola nekada jer ima problem sa yadnjom nogom
prvo se jadna uplasila kad su se zveri stustile da je omirisu, ali posle je bilo OK
nisu pokazivali ni najmanju zelju da se igraju sa njom, samo njih dvoje
skacu jedno na drugo, jure se,ma u svom svetu
ya to vreme Alfa i ja mazimo kucu crnu ko telefon, ona jadna skace, svu me izgrebala, noge su mi od njenih nokata sve na froncle *a na Alfu ne skace, kako samo zna da je kod mene siroka demokratija...pa onako na sitno ujeda, ustvari zove da se igra
kad primete da joj se posvecuje paznja, dve ljubomorne zveri dojure i oteraju je-ustvari pokusaju, ali mi sprecimo
i tako
nisu se igrali sa njom
niko njima ne treba
Dona je u maniru pravog lovackog kera na Alfin nagovor pojurila divlje patke, one odletele, ona dobila pohvalu sto je shvatila sta treba da radi
Baja je bio toliko ljubomoran pa je frktao, pa je gurao, pa je prosto hteo da je nacisto odvoji od nas
a tek kako idu...
post o je blato do guse idemo kamenom stazom duz keja, uskom, samo za jednog coveka
i ide Alfa pa oni pa ja
e sad nema mesta uvek za oboje
kakvo guranje, kakvi pokusaji da se preuyme vazno mesto iza njega....ama ko ljudi, onaj ko ide ispod te staye samo ceka kad ce ovaj drugi pas da 2 cm zaostane da se iste sekunde ubaci....
smejala sam se ko luda
naravno, yovem da dodju kod mene, niko me ne jeebava
nema me
ne postojim
a ja ih hranim svakodnevno, ja ih ljubim, cesljam i brinem
ja sam mama
ali dzabe
kad je on tu kao....
ma od sad ima novo partizansko ime-Milanče )po Milanu Cezaru)
Aleksa ima užasno niske rezultate za gvožđe
i tako juče u selu nabrala sam koprivu pa krenula da mu kuvam čaj
grozno je
i u cilju davanja podstreka, evo pijem i ja
PS i meni je gvožđe užasno, sin je sve na mene-i on ima niske trigliceride, nizak loš holesterol, visok dobar holesterol....
tako da ne mogu da se ljutim previše-kruška pod krušku
Kopriva je zakon...dodaj med u caj...i bice lakse....sok od kupine i kupinovo vino , je za gvozdje...iz iskustva...
hladnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

ma koj će ti moj tenis
upiši školu trbušnog plesa
ako baš očeš da se školuješ![]()

tooooo

Koje će mi trbušni ples, el ga znam već
Ću upišem školu tenisa, tam kod Tvrdjavu, dodji
da gledaš kad istrčim....kao Štefi Graf u najboljim danim![]()
Vince od kupinice....cu osvojim proizvodnju za neku godinu...samo da posadim kupinicu...rasad se vec naso, ali tek na jesen, da se sadi...pa za dve tri godine...ima da budem ko gvozdena....![]()